Şimdi Ara

Opel Astra G kasa almayı düşünüyorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
36.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 1 aydır araba almayı düşünüyorum. İnternette çeşitli ilanları gezdim, durdum. En sonunda ABS-KLİMA-2 HAVA YASTIĞI-OTOMATİK VİTESi olan bir marea 1.6 ELX'i gözüme kestirmiştim ki, hep zor satarsın, piyasası yok, parçası pahalı, otomatik şanzıman alma,zarar edersin gibi olumsuz tavsiyeler aldım.Aslında fiyat performans olarak çok güzel bir araba, tipi de hoşuma gidiyordu.:)

    Ben de bu noktadan sonra bütçeyi baya bir zorlayıp yine kasası çok hoşuma giden Astra G'lere yöneldim. Şimdi bütçe 14 bin lira, bu civara hangi özellikte araç bulabilirim ve hangi donanım ve motor seviyesini tercih etmeliyim.

    Sahibinden'de 12.750'den başlıyor. 2001 modele 18 isteyen de bulunabiliyor. 1.6 mı 1.4 mü tercih edilmeli. Otomatik alsak bir sıkıntı olur mu? LPG mutlaka takılmalı mı? Konforuna ve kalitesine zaten pek bir şey demiyorum. Bunlar zaten bilinen şeyler.

    Cevap yazacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.







  • 14 bin lira ya 99-2000 GL modelleri bulabilirsiniz ama GL lerde bildiğim kadarıyla otomatik yok. O fiyata bulacağınız CD donanım ise çok kötü durumda olacaktır diye tahmin ediyorum. 1.4 motorlar Classic modeller ile geldi onlarda 2004 yılında başlıyor. Yakıt tüketimi aşırı değildir bu yüzden ille de LPG istemez.
  • 1.6 dan aşşağısını alma..Bende F kasası var..G kasa benimkinden 50-100 kg fazla 1.4 sıkıntılı kasa ağırlığı yüzünden .Alıcaksan 1.6 dan aşşağısını alma..
    12.750 den başlayanlar sorunlu olanlardır aklında olsun...14.000 den aşagı G kasalar çok acil ihtiyaçtan falan satılık değilse sıkıntılıdır...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erci541

    Yaklaşık 1 aydır araba almayı düşünüyorum. İnternette çeşitli ilanları gezdim, durdum. En sonunda ABS-KLİMA-2 HAVA YASTIĞI-OTOMATİK VİTESi olan bir marea 1.6 ELX'i gözüme kestirmiştim ki, hep zor satarsın, piyasası yok, parçası pahalı, otomatik şanzıman alma,zarar edersin gibi olumsuz tavsiyeler aldım.Aslında fiyat performans olarak çok güzel bir araba, tipi de hoşuma gidiyordu.:)

    Ben de bu noktadan sonra bütçeyi baya bir zorlayıp yine kasası çok hoşuma giden Astra G'lere yöneldim. Şimdi bütçe 14 bin lira, bu civara hangi özellikte araç bulabilirim ve hangi donanım ve motor seviyesini tercih etmeliyim.

    Sahibinden'de 12.750'den başlıyor. 2001 modele 18 isteyen de bulunabiliyor. 1.6 mı 1.4 mü tercih edilmeli. Otomatik alsak bir sıkıntı olur mu? LPG mutlaka takılmalı mı? Konforuna ve kalitesine zaten pek bir şey demiyorum. Bunlar zaten bilinen şeyler.

    Cevap yazacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.


    Bizde 99 model Astra G CD 1.6 Hatcback - Otomatik vites - Landi Renzo Sıralı LPG var
    Araç LPG ile problemsiz çalışıyor yalnız kaliteli LPG donanimi istiyor ( Bosch Enjektör vs ) , ş.içi ortalama 8,5 - 9 , ş.arası 7.2 lt Benzin harcaması var ( ben aracı aldığımızdan beri yakıt ortalamasını sıfırmalamdım 7.6 gösteriyor )

    Donanim a gelince

    4 airbag , ABS , Klima - Otomatik kilit - Kar sürüş Modu - Spor sürüş modu - elektrikli 4 cam , yan anyalar, yükseklik ayarlı farlar vs vs

    yani şu anda bile alınabilecek bir çok üst donanım seviyesine sahip sadece CC yok .


    Aracımız Kayseri de satılık bu civardaysanız görüşebiliriz.




  • Arkadaşım 2000-20001 model 1.6 motor lpg li bu fiyata temiz bir astra bulman zor bütçen 14.00TL bence başka arabalara yönel derim. hadi diyelim ki zor bir ihtimal buldun. bunun sigortası+alım satımı+noter masrafı+muaynesi+zaruri bakımı...git geli vs 1000TL masrafın olur elinde kalır 13,000 çok iyimser bir tahmin 13,500 bu fiyatada zor hem de çok zor
  • İçime sinen bir araba olursa, 14 + alım satım şeklinde düşünüyorum zaten. Bu ne ya reşat altını gibi araba, her gün değer kazanıyor. Ne efsaneymiş birader. Neyse bu aralar yoğun şekilde araştırıyorum. LPG' olsa olur olmasa da, temiz 1.4, 1.6 farketmez bir araç bulayım da kurtulayım artık. Tercihen beyaz-gri hb.

    Fikir bildiren arkadaşlara tek tek teşekkür ediyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erci541 -- 10 Mart 2010; 0:25:01 >
  • 14binlik civic corolla megane diyorum.
    diğerlerine bakmanı tavsiye etmem.
    üzülürsün
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erci541

    İçime sinen bir araba olursa, 14 + alım satım şeklinde düşünüyorum zaten. Bu ne ya reşat altını gibi araba, her gün değer kazanıyor. Ne efsaneymiş birader. Neyse bu aralar yoğun şekilde araştırıyorum. LPG' olsa olur olmasa da, temiz 1.4, 1.6 farketmez bir araç bulayım da kurtulayım artık. Tercihen beyaz-gri hb.

    Fikir bildiren arkadaşlara tek tek teşekkür ediyorum.


    Ben bir Astra kullanıcısı olarak sana 1.4 ü tavsiye etmiyorum. Kasa ağır kalıyor..Ama yinede tercih senin tabii...
  • Otomatik vites astra g kasalar nasıl arkadaşlar? Kullanıcılarından yorum alabilir miyim? Yakıtı düz vitese göre ne kadar fazladır. Yakınlarda bir yerde 2000 model 108 binde 1.6 cd otomatik buldum, 3 parça değişeni var. Lpg'li fakat işlenmemiş. 15 bin istiyor. Pazarlıkla belki 14500 olur artı tüpüydü alım satımıydı derken 15500 dayanır gibime geliyor. Sizce fiyat iyi mi arkadaşlar?

    Bir de en fazla aklıma takılan otomatik vites olması? Forumda biraz araştırdım, genelde görüşler olumlu yönde, fakat sizlerin de görüşünü almak istiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erci541

    Otomatik vites astra g kasalar nasıl arkadaşlar? Kullanıcılarından yorum alabilir miyim? Yakıtı düz vitese göre ne kadar fazladır. Yakınlarda bir yerde 2000 model 108 binde 1.6 cd otomatik buldum, 3 parça değişeni var. Lpg'li fakat işlenmemiş. 15 bin istiyor. Pazarlıkla belki 14500 olur artı tüpüydü alım satımıydı derken 15500 dayanır gibime geliyor. Sizce fiyat iyi mi arkadaşlar?

    Bir de en fazla aklıma takılan otomatik vites olması? Forumda biraz araştırdım, genelde görüşler olumlu yönde, fakat sizlerin de görüşünü almak istiyorum.


    Otomatik vites Astra'ya uzun bir süre bindik ve 145.000 km de sattık.

    Yakıt olarak elbette fazla yakıyor ; ancak gerek performans gerekse de sorunsuzluk olarak bana göre on numaradır.Aracı sattığımız kişi tanıdık sayılır hala

    görüyorum 180 binlere gelmiş olması lazım hala tıksız..

    Unutmayalım ki Astra G ler Opel'in altın çağının araçlarıdır ve gerçekten kaliteli araçlardır.




  • bizde vardı.elektirik problemi çıkar ise veya ön takımlar dağılır ise sonuçta 10 yıllık araba 1 bin tl den aşağı servisten çıkmaz .bizimki 3 bin tllik sorun çıkardı sattmıştık 2001 den beri marea elx te var bakım dışında servise gitmedi.2.eli ise ucuza alır ucuza satarsınız ve konforlu bir arabadır.corollodan daha sorunsuzdur
  • 2001 model hatchback gri GL var bende de. 65.000 de almıştım 105.000 e geldi. Ben alırken çok temizi denk gelmişti CD fln düşünürken GL almaya razı oldum. Çok da memnunun yakıtı da makul. LPG taktırmamıştım ama artık benzin fiyatları çıldırınca geçen ay taktırdım ben de.
    Bu kasaları tavsiye ederim.
    Ama 14.000 e alacağınız aracın çok sağlıklı olacağını düşünmüyorum açıkçası. Piyasası daha yüksek...
  • 15000 tl 2000 model astra g cd. 108,000'deymiş. Bugün görmeye gideceğim.LPG var ancak işli değil. Sağ çamurluk, sağ kapı ve kaput değişmiş. Durum böyle arkadaşlar. Fiyat da o kadar düşük sayılmaz bence. Tabii ki ustasına göstermek lazım, ondan sonra karar vermek lazım.
  • bence temiz bi volvo veya rover alın
  • bende dün 99 cd otm baktım
    anlaştık
    bugün servise götürdüm ordanda olumlu onay çıktı
    yarın sabah noterdeyiz inşaallah
  • 1.6 motor almanı tavsiye ederim.
  • Arkadaşımda var hemen hergün biniyorum ve çok kez kullandım.Kesinlikle 1.6 al. Motoru biraz yağ yakar bu klasik Opel sorunudur,özellikle mıcırlı asfaltta bariz yol sesi alır ama onun dışında çok fazla problemi olan bir araç değil.Performansı , yol tutuşu gayet iyidir ,iç mekanıda kalitelidir.Yalnız temizini bulmak zordur belirteyim.
  • 2000 cd kullanıyorum,sıfır almıştım,satmaya kıyamıyorum...Opelin en başarılı aracı bana göre.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: auto

    2000 cd kullanıyorum,sıfır almıştım,satmaya kıyamıyorum...Opelin en başarılı aracı bana göre.


    Aynen biraz eskidi ama 2000-01 model cd ler bana ''Almanların Otomobil Üretimi ''konusunda farklı bir boyuta geçtiklerini gösteren araçlardı.
  • Bende 2000. model astra G cd vardı valla 6.yıl bakımları hariç sorunsuz bindim diyebilirim. Şu andaki aldığım 0. araçtanda çok daha rahattı memnundum ama çok paraya sıkışmıştım acil çözümlemem için satmak zorunda kaldım. Aynı arabanın piyasası Opel astra G.kasa 1.6 cd fiatı 17-18.500 arası gidiyor kilometrelerde 150-180-bin civarı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.