Şimdi Ara

Camtasia Studio 6 Ses Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
9.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Daha önce camtasia programını çok kez kullandım. En son kullandığımda da xp işletim sistemi vardı. Win 7 geçince ilk kez lazım oldu programı kurdum. Eskiden mesela video çekerken hem görüntü hemde ses oluyordu. Sesi mikrofon ile değil speakerdan otomatik olarak çekiyordum. Yani hoparlörü kapatsam bile speakerdan sesi alıyordu. Neyse bugün yükledim programı ama audio bölümünde hoparlörden ses alma ayarı deaktif. Tüm ayarları kontrol ettim durum değişmedi. En güncel driver mevcut. Realtek yöneticisinden de ayarları kurcaladım mikrofonu takınca ses geliyor ve mikrofon seçeneği aktif oluyor fakat direk olarak speakardan sesi alamadım. Yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı ?

     Camtasia Studio 6 Ses Problemi







  • Yok mu yardımcı olabilecek
  • Bende merak ediyorum. XP de yapabiliyordum ama vista da yapamıyorum... Ücretsiz, ücretli... hiçbir programda olmadı...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHzgn -- 6 Mart 2010; 11:11:55 >
  • Çözümü buldum. Replay Video Converter programı ile yapılabiliyor.
  • Replay Video Converter Programı İlen Çözüme Nasıl Ulaştığını Anlatsaydın Keşke.

    Şu Anda Programı İndiriyorum Umarım Çözümü Zor Değildir.
  • 7 sürümüde çıktı bunun bence onu bir dene baya güzel yapılmış evdeki pc ye kurdum
  • arkadaslar ben 7 surumunu ındırdım mausem hep tıtresım halınde ve sesım kaydolmuyor sorun nerde acaba bılmıyorum acıl cvp yazarsanız sevınırım!!!!
  • Eğer stereo kaydediciniz aktifse bilgisayar açıkken hoparlör jakını çıkarıp takın, büyük ihtimal görecektir. Vista ve win7de böyle çözdüm ben.
  • yaptım ama bı degısıklık olmadı):
  • arkadaşlar bende xp var ses alamıyorm ne yapmalym :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enes_06 -- 24 Ağustos 2010; 0:47:09 >
  • camtasia ses kayıt sorunu çözüldü
    camtasia video kaydederken ses kaydedememe sorunu çözülmüştür

    windows un ses özelliklerinden işlem yapıyoruz aşağıdaki gibi

     Camtasia Studio 6 Ses Problemi


     Camtasia Studio 6 Ses Problemi


    https://store.donanimhaber.com/57/61/05/57610561abe791f920fd4581a0223c64.jpg
    https://store.donanimhaber.com/93/6f/d6/936fd6f4748c20275877417141d0d61e.jpg



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuheylanpc -- 10 Eylül 2010; 23:25:41 >




  • Benim PC de 1. Resimde Çalışıyor kelimesi yerine Mikrofon için Varsayılan Aygıt, CD Sesi için Hazır, Stereo Karışımı için Hazır yazıyor. 2.Resim için
    Hoparlörler için Varsayılan Aygıt, Realtek Digital Output için Hazır yazıyor. Bu ayarlarda değişiklik yapılabiliyormu bilmiyorum. Ama donanımların üzerinde sağtuş sına yapınca sağdaki kutucukların yeşillendiğini görebiliyorum. Windows 7 Home Basic Kullanıyorum güncel Realtek HD Audio sürücüsü yükledim. Camtasia Studio 6 version kullanıyorum. Ama bir türlü camtasia video kaydederken ses kaydedememe sorununu çözemedim. Herhalde noksan bişiler var yardımcı olursanız sevinirim. İlginize şimdiden Teşekkür ederim.
  • Windows 7'de camtasia ile video kaydederken ses kaydedememe sorunu kendim çözmüş bulunmaktayım. Sorun yaşayan arkadaşların son sürüm olan Camtasia Studio 7 sürümünü kullanmalarını öneriyorum. Programı çalıştırdıkdan sonraki kayıt penceresindeki menüden sırasıyla yazıyorum Tools/Options/Inputs seçildikten sonra karşımıza gelen pencerede Audio kısmındaki Audio device seçeneğinden Stereo Karışım(Realtek High Difinition Audio) yu seçerek okeyliyoruz. Bilgisayarınızdaki ses drıverınızında Windows 7 uyumlu güncel sürümünü yüklemenizi öneriyorum.
  • programı indirdim..(camtasia studuo 7 ) ... buradaki gibi işlemleri yaptım

    http://www.youtube.com/watch?v=zWeaQyuJI10&feature=youtube_gdata

    HD çekmek için ama youtubeye ekleyince 720p den yukarı çıkmadı
    nasıl olacak bu iş ? fraps ile çektiğim avi bir oyun videosunu (30 fps 1280 720 çözünürlükte force lossles RGB işaretleyerek full size de) çekmiştim...

    camtasia studuo7 ye attım bu işlemşleri yapıp youtube ekledim sonuç anca 720 p.... bu camtasia studio ayrıca oyun içi video kaydetmiyor bende nasıl olacak bilen var mı..

    neden anca 720 p oldu ? çektiğim avi HD değilmiydi frapsta yani ? kaydetmek istediğim oyun quake live online browser oyunu...ama demo olarak kaydedip oyunu tekrar oynatırken frapslıyordum
    ....


    şimdi soru ? frapsla HD çekip camtasia studuo 7 ile nasıl youtubeye full hd koyabilirim ?
    ya da camtasia studuo ile nasıl HD çekip youtubeye full HD olarak eklerim ?


    bakın adam nasıl çözünürlükte video komuş 1080 den bile daha yukarda bi çözünürlük var seçin sağ alttan
    ORIGINAL i ....

    http://www.youtube.com/watch?v=WIz4JaDBdOc




  • Programın 7 versiyonunu Win7 64bit de kullanıyorum.Benim yaşadığım sorun şu.Ben web cam den 720p kayıt yapıyorum fakat ses kaynağını webcam değil ses kartımın line-in girişini seçiyorum.Line-in e bağlı ses kaynağından ses kaydı yapıcak görüntüyüde cam den.Bu iş için camtasia tam aranılan özelliklerde fakat sorun şu,program ayalarında ses için her ne kadar mp3 320kbps kalitesine kdr kayıt da yapabilse bir türlü yapmıyor.44100 320kbps seçmeme rağmen yazılım sesi 44100 69kbps kalitesinde yapıyor.seçmediğim ayar kalmadı ama bir türlü 320 kalitede yapmıyor sesi.Çözüm bilen var mı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gatetrans -- 11 Kasım 2011; 17:29:02 >
  • bu programda videonun renkleri degisebiliyor mu
  • arkadaşlar bi sorum olucak camtasia 8 de video kaydı yaparkn f9(record) a basınca ekran küçülüyor ( 3 saniye ) sonra kayıt esnasında tekrar büyütmek zorunda kalıyorum ama 1-2 saniye o şekil kaydedior bunu nasıl halledblrm bilgniz varmı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: doganoztokatli

    arkadaşlar bi sorum olucak camtasia 8 de video kaydı yaparkn f9(record) a basınca ekran küçülüyor ( 3 saniye ) sonra kayıt esnasında tekrar büyütmek zorunda kalıyorum ama 1-2 saniye o şekil kaydedior bunu nasıl halledblrm bilgniz varmı?


    farklı browser dene. hatırladığıma göre chrome da böyle bir sorun olmuyor. ancak windows explorer da oluyor .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.