Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2663. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
451
Favori
2.447.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26612662266326642665
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Beyler bolumde savas sahneleri sirasinda bir detay var








    3 tane at sirasiyla siyah-beyaz-siyah kosturuyorlar zirhlari yok siradan atlar belli kamerada fokus yapiyor o sahneyi gozumuze sokma niyetindeler sizce anlami ne ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • bölüm güzeldi ama şu olayı anlamadım. bizim ejderhaların annesini neden ordusu korumuyor. ejderhanın yere indiğini görüyor herkes fakat kimse komutanı koruma derdinde değil. acaba düzenli ordu olmadığını mı gösteriyorlar anlamadım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Andres Escobar

    Beyler bolumde savas sahneleri sirasinda bir detay var








    3 tane at sirasiyla siyah-beyaz-siyah kosturuyorlar zirhlari yok siradan atlar belli kamerada fokus yapiyor o sahneyi gozumuze sokma niyetindeler sizce anlami ne ?



    Tum ordunun korkup kaçtığını gösteriyorlar iste baska nasil bir anlami olabilir atlarin kosmasinin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tru****


    quote:

    Orijinalden alıntı: North Jon

    Jaime esir düşmezse dizi benim gözümde biter ama yinede izlerim


    Dediğin doğru esir düşmesi gerekir belki ama biri şey demişti orda Jaime'yi sima olarak tanıyan bir tek kardeşi var yani Dany açısından bakarsan ona belki de sıradan bi Lannister askeri saldırdı. Suya atladığını bile farketmemiştir bile. Zorlama gelebilir ama en mantıklı açıklaması bu olur herhalde en fazla



    iyide hocam kardeşi de 50 metre öteden izliyor olayı kaldıki sudan çıkarsalar bile hadi tanımadılar diyelim öldürürler büyük ihtimalle



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teddy Death 1 -- 5 Ağustos 2017; 16:39:35 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Phoénix


    bölüm güzeldi ama şu olayı anlamadım. bizim ejderhaların annesini neden ordusu korumuyor. ejderhanın yere indiğini görüyor herkes fakat kimse komutanı koruma derdinde değil. acaba düzenli ordu olmadığını mı gösteriyorlar anlamadım.



    Dothraki de olsan o ejderin yanına gitmeye korkarsın bence




  • ne bölümdü be :D
  • Arkadaşlar, kurban olayım bir sıté ismi verin 7.sezon 2.bölümünde kaldım

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler 4. bölüm için virüssüz torrent var mıdır?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MustafaOkms

    8. sezon son mu arkadaşlar bide kaç bölüm sürecek bilen var mı :)

    Son ve 6 bölüm sürcek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tristan23 kullanıcısına yanıt
    Zamunda'da var.
  • 4007 kullanıcısına yanıt
    Kitap serisinde Beric Dondarion için 7nci ölümden sonra Lord of Light yeter diyor. Azor Ahai gibi kilit bir karakterin kitaplardan sapmayacagini düşünüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SpaceFalcon


    quote:

    Orijinalden alıntı: One True King




    Hocam sanki şöyle oluyordu,



    İlk kısım kralın şehrinden geçti. Ama bir kısmı daha geçemedi. Hatta hatlarımız çok uzadı falan dedi Randyll Tarly, gidip hızlanmaları için askerleri dövmeyi falan teklif etti. Yani Ganimetin bir kısmı yok edildi. Altınlar geçse de yiyecekler falan kaldı en azından.

    [spoiler]


    "All the gold's safely through the gates of King's Landing."

    Randyll'in ilk cumlesi bu. Yani altin dolu vagon gitmis. Sonrasinda ise geri kalan birkac vagonu da goturmemiz lazim yoksa pusuya dusersek kurtarmak zor olacak diyor. Ama o vagonlarda altin degil buyuk ihtimalle silah, erzak benzeri baska seyler var.


    Altinlar ulasti ayni arkadasin dedigi gibi cumle kullanildi, kalanlar daha cok erzak vs



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eric13 -- 5 Ağustos 2017; 18:15:11 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • 1. Sezonda olsak
    jaime ve bronnun küllerini bulamazlardı biraz abartıldılar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7x4 türkce altyazili varmi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7x04 ile ilgili spoiler içerir;



    Sıçtığım senaristlerinde ciddi Lannister fanatizmi var. Euron'un zırt pırt ışınlanarak, sanki kendisi büyük bir güçmüş gibi dengeleri değiştirmesi, Highgarden'ın saçma sapan bir şekilde düşmesi vs derken Cercie'nin elini ite kaka güçlendirdiler.

    Şu bölümde bile ejderhanın o kalın pullu dersine rağmen ikinci atışta vurulup, Bronn'un zırt pırt kurtulmasına ciddi sinir oldum. O savaşta en azından Bronn'u öldürün abicim. Ortalık cehenneme döndü adamın burnu bile kanamadı.

    Altınları da laf arasında kurtardılar. Eğer geride kalanlar kraliyetin bütün erzağı değilde, üç-beş paçavraysa ciddi küfür edicem. Şu Cercie'de doğru düzgün zor duruma düşürün artık. Kadın koca septi havaya uçurup milleti katlediyor. Millet cercie'yi alkışlıyor Kings Landing'te. Darmadağın bir haleyken Martell ve Tyrell hanesini bitiriyor. Sanki Tyrell'lerin sadece tek sancağı var. Martell'lerin diğer sancaklarının da eli armut topluyor zaten anasını satayım.

    Tyrion'un gözünden Lannister'lara acındırma yapıyorlar bir de. Karasu Savaşı'nda da yapsaydınız ya aynı acındırmayı. Ya da Freylerin orada Kuzey ordusu katledilirken. O askerlerin her biri Tyrion'u görse, Cercie'ye yaranmak için derini yüzer götürür yanında ama adam duygulanıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi san lorenzo -- 5 Ağustos 2017; 18:35:2 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Abyssinian

    7x4 türkce altyazili varmi ?

    var ben dizimizi den izledim
  • Her zaman yaptıkları gibi önce cerseiye veriyorlar zaferi herkes o lannisterlar kazanıyor diyor hopp targaryen ejderi binip tahtı cebe atıyor. Klasik olmuş artık zaten dizi yapımcıları iyice feminist olduklarını belli ettiler.
  • 7.Sezon 6.Bölüm senaryosu diyolaaa


    Jon ve Davos kuzeye gidiyorlar.Beric Dondarrion tayfası ile beraber duvarın kuzeyine geçiyorlar işte baya bi mücadele falan ediyorlar Thoros ölüyor diyorlar bu sırada.Bakıyorlar bunlar baya bi güçlü falan kaçmaya başlıyorlar.Bu arada bi tane white walkersla teke tek vs atıyor jon.

    Dany'e kuzeyden raven geliyor yardım için zaten Dany de Jon için endişeleniyordu tyrion tehlikeli olabilir falan diyor ama dany atlıyor ejderyasına gidiyor çocuklarıyla yardıma.

    Savaş sürerken night king bir şekilde viserys'i düşürüyor viserys vefad.Donmuş göl parçalanıyor falan bu sırada da jon gölün orda olduğu için ağır yaralanıyor bi at bulup duvara sürüyor.Dany üzülüyor falan bunlar geri çekiliyorlar kısacası.

    Jon duvarın batısına gidip gemiye biniyor güneye inmek için bu sırada ağır yaralı.Dany gemiye geliyor işte çocuğumu kaybettim falan acısından bahsediyor.Dany night kingi öldürecem diyor jon snowa.Jon da diz çökmeye karar veriyor ama adam ağır yaralı çökemiyor.sonra seslenrken ''Dany' diyor bizim ejder anasıda şaşırıyor bana en son abim dany demişti falan filan öyle uzuyor gidiyor.

    bölümün sonunda da viserys gölden çıkartılıyor night king tarafından,ejderyayı diriltiyor reyiz bölüm ejderyanın mavi gözleriyle bitiyor



    beyler iğrenç anlattım isterseniz okumayın şuradan izleyin.






  • targaryen hanım napıyosunuz

  • Game of Thrones (2011 - 2019)
  • 
Sayfa: önceki 26612662266326642665
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.