Şimdi Ara

YENİLENEN AURİS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Toyotanın internet sayfasında gözüme çarptı.Aurisi makyajlamışlar.Avensisin motorunu koymuşlar.Hatta navigasyonlu, sunrofflu, deri döşemeli model koymuşlar.Tabi fiyatı da biraz uçmuş.Toyota herhalde krizden çıkış yolu arıyor.Bence de iyi yapıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can6 -- 8 Mart 2010; 15:43:55 >



  • evet dün banada mesaj geldi toyota auris yenilendi ilk siz test sürüşü yapmak istermisiniz die bende şaşırdım internetten baktım ki aurisi makyajlamışlar.Direksiyon değişmiş ön konsolda hafif değişiklikler var ve ön panjur ve farlar deişmiş bence gayet güzel olmuş.Ayrıca donanım olarak ta zenginleştirmişler çok hoşuma gitti bakalım en yakın zamanda test sürüşüne gidicem.
  • Bende şimdi gördüm baya güzel olmuş.daha modern çizgilere kavuşmuş.
  • Ben bugün test sürüşü yaptım. Eskisine göre en önemli fark yeni direksiyon simidi. Eskilerde yol bilgisayarını kontrol etmek için elinizi direksiyonun içinden veya altından gösterge tablosuna doğru uzatıp her bir ayrı bilgi için bir kez oradaki düğmeye basmanız gerekiyordu. Şimdi bunu nihayet direksiyon üzerine almışlar. Direksiyonun üzerinde telefon görüşmeleri için bluetooth bağlantı düğmesi de mevcut. Test aracı dizel otomatikti ve geçen hafta kullandığım manuel vitesli dizel corollaya göre performansı oldukça vasat geldi (Her iki araç ta 6 ileri vitesli). Bunun dışında sinyalli aynalar, dizaynı değişen ön-arka farlar-stoplar, daha güzel (beyaz fonlu) göstergeler aklıma gelen diğer özellikler. Eski versiyonda olduğu gibi içi çok geniş hissettirse de özellikle vitesin olduğu ön konsolun ön koltukların arasındaki yüksek pozisyonu aracın ön kısmını gayet kısıtlıyor. Bir de dış ebatlarına göre oldukça küçük kalan bagaj hacminde de bir değişiklik yok. Aslında bagaj daha geniş olabilirmiş ama 205/55/16 ebatlarındaki yedek lastik bagaj zemininin oldukça yüksekte olmasına sebebiyet veriyor. Corollaya göre içeriye daha fazla gürültü (yol gürültüsü) alıyor gibi geldi. Normalde hb araçları sedan araçlara göre daha kullanışlı bulurum ama auris-corolla ikilisinde durum tam tersi oldu benim için. Almayı düşünen arkadaşların bir test sürüşü yapmalarında fayda var ama eski versiyona göre hem 6 ileri vitesli yenilenmiş motor (yaklaşık 6 aydır eski kasada da mevcuttu ama ben eski motorları kastediyorum) hem de daha kullanılışlı direksiyon simidi çok büyük avantaj. Benzinli olan 1.6 lt 132 bg lik 6 ileri vitesli motor da eski 124 bg 5 ileri motora göre çok daha iyi bir seçenek ve bu güzel motor en azından şimdilik Corolla da sunulmuyor. Dizellerde 6 ileri vitesli manuel ya da multi mode şanzıman alınabiliyorken benzinlilerde 6 ileri 132bg lik manuel, aynı motorun multi mode versiyonu, veyahut ta da eski 124bg lik motorla 4 ileri tam otomatik opsiyonları var. Fiyatlar da artmış ama zaten tüm firmalarda genel bir bindirim söz konusu 3-4 aydır.

    Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Ankara'da İstanbul yolundaki Lider Toyota servisinden Oktay Bey çok yardımcı oluyor arkadaşlar. Yolunuz düşerse selamımı da iletirsiniz.

    Saygılar.

    Haluk

    edit: auris-corolla yerine avensis-corolla yazmışım, düzelttim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haluk 23 -- 6 Mart 2010; 23:59:52 >




  • başlık açıyorsunuz bari imla kurallarına dikkat etseydiniz. yenielenen ne?
  • cadde'ye koymuşlar bir tane, beyaz..çok güzel görünüyordu..

     YENİLENEN AURİS
  • quote:

    Orijinalden alıntı: [kalkedon]

    cadde'ye koymuşlar bir tane, beyaz..çok güzel görünüyordu..

     YENİLENEN AURİS


    ama bundan koymamışlardır heralde bu hybrid versiyonu. makyajlıyla farkları var. daha priusu bile doğru düzgün görmemişken auris hybrid koydularsa bravo valla




  • güzel araba hoş araba ama full paketi 56.750.. çok uçuk fiyatlar.. deri seçenegini çıkartalım ozamanda 50.000 tl.. bu araba için fazla..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erincar

    ama bundan koymamışlardır heralde bu hybrid versiyonu. makyajlıyla farkları var. daha priusu bile doğru düzgün görmemişken auris hybrid koydularsa bravo valla


    yok aga..bunun aynısı nerdeyse..farlar mavi değil, bi de jantlar farklıydı işte..
  • Merhaba arkadaşlar, birisi bana yeni auris'in dizel seçeneğinde neden hız sabitleyici olmadığını açıklayabilir mi? Benzinlide var ama dizel de yok. O kadar para istiyorlar dizel seçeneğinde hız sabitleyici yok. Tüketiciyle tamamen dalga geçiyor bunlar. Kaldı ki artık bu donanımların standart olması gerekiyor. Esp de dahil. Ama o da yok. 45 bin lira istemeyi biliyorlar ama. Kazasız sürüşler dilerim.
  • ben de geçen gece gördüm caddede havada duruyordu yenilenen auris diye. corollaya benzemiş beyazı güzel olmuş ama gene de çok güzel görünmüyor. corolla daha güzel görünüş olarak bence.
    seviyorum arabamın görünüşünü heheh :D
  • dizel araba benzinli arabaya göre motorunun bağırmasını ister. sanırım o yüzden.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.