Şimdi Ara

Penlenerek odaya dahil edilen bölümde nemlenme?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Balkonunun bir kısmını 120cm duvar kaldırıp üzerine pimapen yaptırarak odaya dahil ettim. Tabii bina dış cephesinde bu bölüm bir çıkıntı oluşturdu ve sanırım bu çıkıntı soğuğa daha açık kalıyor. Bu çıkma bölümün pencereleri ve duvarlarında müthiş terleme-nem var, sular süzülerek laminata kadar iniyor ve sanırım küflenme başlayacak. (Klima aldığım için bir de soğuk buhar makinası almıştım, düştüğüm komik duruma bak) Forumu araştırdım boya, xps levha vs… denilmiş.

    Bir yalıtımcıya gidicem ama benzer durumu yaşayarak çözen ve bu işten anlayan arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım var. Bir de laminatın altını göremiyorum acaba tabanda da aynı terleme olayı varmıdır? Yardım ederseniz çok sevinirim.



  • Sebebi açık...İçerideki sıcak hava ile dışarıdaki soğuk hava plastik doğramada çarpışıyorlar..Odadan gelen sıcak hava soğuk plastik doğramaya çarpınca su haline geçiyor...Balkonun altıda açık. Haliyle o bölge devamlı soğuk.....?....O bölgeye plastik doğramanın alt kısmına 30 cm yükseklikte uzun bir panel radyatör monte edebilmek belki eziyetli ama çözüm olur...Uygulama sonucunu buraya yazarsanız başka arkadaşlarımıza faydanız olur....saygılarımla...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 8 Mart 2010; 11:56:10 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.