Şimdi Ara

N86 internet kullanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar bugün N86 siparişi verdim ama çok zor karar verebildim, biliyorsunuz telefonda normal tuş takımları mevcut, acaba wireless kullanmaya kalktığımda internet kullanımında çok fazla engel çıkarır mı kafam karıştı? yani yavaş yazı yazmanın dışında sayfada gezinme ve tıklama işlemleri nasıl yapılıyor bu tel ile ?



  • Hocam bende N78 kullanıcısıyım N78'dede N86 gibi wireless var internete girmek oldukça keyifli d-pad tuşunu(4 yönlü tuş) onu mouse olarak kullanıyorsunuz sağa sol yukarı aşağı tıklamak için ortaya basıyorsunuz.Yazı yazmak oldukça rahat T9 ile daha hızlı yazabilirsiniz.Zaten ben sadece Facebok,Donanım Haber, gibi sitelere giriyorum zaten bu sitelerinde mobil versiyonu mevcut hiç skıntı olmuyor haliyle mobil versiyon normal'den çok daha hızlı ancak siz mobil versiyonu bulunmayan sitelere girer iseniz azda olsa sıkıntı olur.Ama genel anlamda çok başarlı
  • o halde çokta yanlış bir tercih yapmadım değil mi? nokia E72 almayı düşündüm ama kararsız kaldım N86 siparişi verdim.
  • Çok geçmiş ama kullanıcısı olarak cevaplıyayım.

    İnternette kesinlikle sorun çıkartan bir telefon değil, doğru seçimi yapmışsın. Gezinme ve tıklama işlemi yön tuşlarıyla yapılıyor. Fakat wireless bulmak zor olsa gerek :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.