Şimdi Ara

ANAKART TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar elımdekı anakartım gigabyte 770ta-ud3 yenı makıne toplamıstım bu anakartı aldım bıyerde bı sorun var aynı anda 2 dvd kopyalyamıyorum anakarttan suphlendıgım ıcınde anakartımı degısıtrıcem...2 kart var hangını almalıyım..

    GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H

    ASUS M4A785TD-V EVO

    ınsallah sorunum anakartttır cunkı bısuru ıc cıktı basıma ve duzelmezsse kendı anakartımı bosa degıstırmıs olucam..



  • Sorunun anakarttan olmayabilir,alabilirsen Asus V-EVO iyi olur.
  • neden olabılır.. ornegın neroyu acıyorum bı dvd apmak cın verı dıskı yarat dıyorum 5 tane dıvxı koyuyorum baslatıyorum 5 dakkada cekıyor normalde..ıkınıcıyıde aynı sekılde 5 fılm koyuyorum fılmer hdd de tabı..onuda baslat dıyorum o 20 dakkayı buluyor 2 tane wrıgtır var yanı..ama bır dıgerını kesıyor.. amd phenom 2 955 4 cekırdek ıslemcı var 4 gb ram var..
  • Bence anakart problemli sorun değil gibi geldi. Bir yazılımla birden fazla iş yapmaya kalkmak sorun yaratıyor olabilir. Nero ile yazdırırken birde roxio v.b. bir program ile aynı anda dene derim.
  • anakartan aslında bende menunum en fak bı hata yok oyunlarda olsun hızda olsun takır takır calısıyor ama tek suphem bu oldu cekemeyınce.. ama mesela alttakıne ve ustteıne ıkı cd koyuyorum vcd cd ısı c ye kopyala yapsıtır yapıyorum bırı hızlı bırı yavas atıyor hatta yavas atanı baslattıgımda hızlı atan yanı sata duruyor ıdenın atmasın beklıyor onun atması bıtıcne sata tekrar calısmaya evame dıyor kaldıgı yerden..anı anda 3-4 dvd cekenler varmıs foprumlarda baktım onlar nasıl cekıyorkı
  • indiana 79 sitede bununla ilgili bir konu daha önce açılmış...

    http://forum.donanimhaber.com/m_1181895/tm.htm

    bir göz at istersen...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.