Şimdi Ara

Yeni LG Chocolate BL20 Türkiye’de ilk kez Turkcell’de

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni LG Chocolate BL20

    Türkiye''de ilk kez Turkcell''de

    Turkcell''liler,  LG''nin 2010 yılının yıldız ürünü yeni LG Chocolate BL20''ye peşin ayda 59 TL''den başlayan fiyatlarla sahip olacak, bedava konuşmadan bedava internete; Turkcell avantajlarından faydalanacak.

     

    Türkiye''nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, LG''nin 2010 yılı yıldız ürünü yeni LG Chocolate BL20 modelini, Turkcell''lilere özel çok avantajlı bir kampanyayla Turkcell İletişim Merkezleri''nden satışa sunuyor.

    3G teknolojisinin tüm özelliklerini destekleyen, dokunmatik navigasyon tuşlarıyla kullanım kolaylığı sağlayan, 5 MP kameralı, kayar kapaklı ince ve şık tasarımıyla LG Chocolate BL20, 59 TL''den başlayan fiyatlar, hafta sonları bedava konuşma, görüntülü görüşme, mesajlaşma ve internet paketi hediyesiyle birlikte bireysel ve kurumsal Turkcell''lilere sunuluyor.

    Kontratlı teklifle haftasonu bedava konuşma ve mesajlaşma

    Turkcell müşterileri, 59 TL x 18 ay veya 79 TL x 12 ay seçenekleriyle LG Chocolate BL20 sahibi olabiliyor. Kontrat süresince Turkcell''lilerle hafta sonu bedava konuşma, görüntülü görüşme, mesajlaşma  ve 250 MB internet paketi hediye ediliyor.

     

    Peşin fiyatına Axess''e özel 10 taksit!

    İsteyen Turkcell müşterileri ise LG Chocolate BL20''yi, 699 TL peşin fiyatına Axess karta özel 10 taksitle de alabiliyor. Turkcell, bu teklifle LG Chocolate BL20 sahibi olan faturalı müşterilerine 3 ay boyunca hafta sonları Turkcell''lilerle bedava  konuşma, görüntülü görüşme, mesajlaşma ve 1 aylık 250 MB internet paketi hediye ediyor. Hazır Kartlı Turkcell''liler ise 3 ay içinde 250 kontör ve üstü yüklemelerinde, 1 ay boyunca hafta sonları  Turkcell''lilerle bedava konuşma, görüntülü görüşme, mesajlaşma ve 1 aylık 250 MB internet paketi kazanıyor.

    22 Şubat''ta başlayacak olan LG Chocolate BL20 kampanyası, 12 Mayıs''ta sona erecek.

     

     




  • Ben de alem mi napamla teallrm ya

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.