Şimdi Ara

cd kopyalama sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • slm arkadaslar yenı bı makıne topladım.. roket gıbı masallah..fakat soyle bı sorun var..mesela bı vcd fılmı koyuyorum cd ye 7 dakka da falan kopyalıyor c ye..dvd yı koyuyorum kac kat fazla 4 gb lık onu 4 dakkada kopyalıyor..vcd yı neden yavas atıyor onun bı ayarımı var..bırde bana soyle cok kalıtelı bı vırus programı lazım..harıcı hdd vırus dolmus..ne onerırsınız canavar bısey lazım baya kotu durumda hdd..



  • Kopyalama hızı sürücü okuma, ve hdd'ye yazma hızıyla ilgili bir durum. Bir de xp'de nedense vcd'lerin yavaş kopyalanması durumu var, bunu başka forumlarda da görmüştüm, data cdlerde bu durum yok, ama özellikle vcd filmler çok yavaş kopyalanıyor.

    Antivirüs konusunda; ücretsiz olanlardan Avira antivirüs iyidir, pek birşey kaçamaz elinden, sistemi de hiç zorlamaz ama uyarı sesi can sıkabilir.. Bir de hangi programı kullanırsan kullan, her uyarısına OK deyip geçme, ne zaman karantinaya alıp, ne zaman SİL demen gerektiğini bilmezsen, sistem dosyaları etkilendiğinde onları da sildirirsin programa, ve bütün sistemin tamir edilemeyecek hale gelir ve çöker.
  • tessekkurederım o vırus programını ındırıcem.. cd kopyalama sorununa gelınce bende wın 7 var xp degıl.. hdd seagete 1 tb sıfır zaten yenı topladım makıne..ama vcd lerı cok yavas kopyalıyor cok ılgınc bı durum...20 kez taktım attım denedım bıkeresınde bırden uctu 1 dakkada attı cd yı dedım tamam duzeldı sanırım..yıne bastan atım dedım aynı fılmı 6-7 dakkada atıyor..anlamadım gıttı..bu sorunu cozmem lazım cunkı fılmcıyım..makıen toplattık sıfır cd yı yavas atıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.