Şimdi Ara

Superonline fiber bağlatmak istemiştim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, aşağıda superonline'dan bana gelen mail var. Aynen kopyaladım. Bu konu hakkında bilgi sahibi olan lütfen beni aydınlatabilir mi acaba? Mailde de belirttiği gibi site içi imalatımız tamamlanmış. Öyleyse kazı ile ilgisi nedir geri kalan işin ben burayı çözemedim. Bana göre tek yapılacak iş binamıza bir switch koyup bizim başvurmamızı beklemek olmalıydı ama niyeyse böle bir e-mail aldım:

    Değerli İlgili ,

    100.Yıl İşçi Blokları H Blok için site içi imalat tamamlanmıştır fakat kazı yasağı nedeniyle siteye fiber getirilememektedir.

    Fiber bağlantısı , yasakların sona erdiği Nisan / Mayıs aylarında yapılabilir.

    Saygılarımızla,



  • muhtemelen kaldırım yada yolda az 1 kazı yapmaları gereklidir belediyede yasaklamıştır bu aylarda başka açıklama gelmiyor aklıma
  • Bina içine fiber sonlandırıcı ve metro switch atılmış ancak fiber altyapının kendisi yok.

    Kazı yasağı bittikten sonra en yakın bölgeden binanıza kadar fiber kablo çekilecek.
  • Malum kış ayları olduğundan kazı yapılmasına belediye izin vermiyordur.Sebebi kazı yapıldığında çıkan toprağın çevre kirliliğine sebep olması gösterilebilir.
  • Ankara için konuşmak gerekirse halen belediyenin kazı yasağı var. Öğrendiğim kadarıyla belediye ile Turkcell arasında bir problem. turkcellin sahibi ile belediye bşk. partisinin sıkıntısı var imiş. Siyasi bir mesele yani. Kısacası kazı yasağı koyarak Ankara'da şu anda turkcell-superonline'ın çalışmasını durdurmuş vaziyetteler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.