Şimdi Ara

össye yönelik hazırlık (lise 3)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar bu sene lise3üm ve össye yönelik ne tür hazırlıklara başlamak gerektiğini merak ediyorum çünkü bu sene sınava girecek olan arkadaşlarla konuştuğumda çoğu lise3te çalışmadıkları için pişmanlar.
    bu tatilde açıkçası geometri dışında bir şey çalışmadım. size soracağım şey ise nerelerden başlamalı? şu an geometri eksiğim bulunuyor bir yandan onu gidermeye çalışıyorum.örneğin matematikte önceki konulardan mı başlamalı? genel olarak cevaplarsanız sevinirim,teşekkürler. ( Alan EA )



  • Lise III bence YGS/LYS`ye hazırlanma bakımından en rahat yıldır. (eşit ağırlık öğrencileri için konuşuyorum.) Zira matematik2'nin en kolay konuları lise3'te işlenir. Dolayısıyla hem o konuları çok rahat pekiştirirsiniz, hem de eski konuları (özellikle trigonometriyi) Herkes trigonometriyi yapamıyorum der. Zor konu evet ama çalıştıktan sonra olmayacak bir şey yok. Her neyse, okul dersleri devam ederken mat1 bitirin. Mesela her gün şu kadar mat1 çözecem diyin. Unutmayın arasınıf arkadaşlar Lise4'te zaten HERKES çalışıyor. Farkı koyanlar önceden çalışanlar. Ha bi de edebiyatı çok iyi öğrenmeye bakın. Lise 3 edebiyatı çok önemlidir. Bir de geometriyi unutmamak lazım. Geometri Lise 2 ve 3ten bulabildiğiniz kadar çok soru çözün ki lise4te bir de geometriyle uğraşmayın. derecelik eşit ağırlıkçılar farkı geometri ve fen1'den kolay. Gerisini herkes yapıyor zaten ;) Kolay gelsin!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eivind -- 7 Şubat 2010; 21:12:21 >
  • Aynen bende lise 3 ea merakla konuyu takip ediyorum.Lütfen polemik çıkmadan konu amacına ulaşsın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eivind

    Lise III bence YGS/LYS`ye hazırlanma bakımından en rahat yıldır. (eşit ağırlık öğrencileri için konuşuyorum.) Zira matematik2'nin en kolay konuları lise3'te işlenir. Dolayısıyla hem o konuları çok rahat pekiştirirsiniz, hem de eski konuları (özellikle trigonometriyi) Herkes trigonometriyi yapamıyorum der. Zor konu evet ama çalıştıktan sonra olmayacak bir şey yok. Her neyse, okul dersleri devam ederken mat1 bitirin. Mesela her gün şu kadar mat1 çözecem diyin. Unutmayın arasınıf arkadaşlar Lise4'te zaten HERKES çalışıyor. Farkı koyanlar önceden çalışanlar. Ha bi de edebiyatı çok iyi öğrenmeye bakın. Lise 3 edebiyatı çok önemlidir. Bir de geometriyi unutmamak lazım. Geometri Lise 2 ve 3ten bulabildiğiniz kadar çok soru çözün ki lise4te bir de geometriyle uğraşmayın. derecelik eşit ağırlıkçılar farkı geometri ve fen1'den kolay. Gerisini herkes yapıyor zaten ;) Kolay gelsin!


    teşekkürler, yavaş yavaş başladık bakalım ne olacak




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mekans1z.

    merhaba arkadaşlar bu sene lise3üm ve össye yönelik ne tür hazırlıklara başlamak gerektiğini merak ediyorum çünkü bu sene sınava girecek olan arkadaşlarla konuştuğumda çoğu lise3te çalışmadıkları için pişmanlar.
    bu tatilde açıkçası geometri dışında bir şey çalışmadım. size soracağım şey ise nerelerden başlamalı? şu an geometri eksiğim bulunuyor bir yandan onu gidermeye çalışıyorum.örneğin matematikte önceki konulardan mı başlamalı? genel olarak cevaplarsanız sevinirim,teşekkürler. ( Alan EA )

    Merak ettim neredesin simdi :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.