Şimdi Ara

akıllı akü elektro

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Akıllı Akü / Elektro
    “Yiğit Akü A.Ş akü sadece Türkiye’de değil, dünya piyasalarında fark yaratan bir ürünü devreye aldı. Otomobil akülerine “çip” entegre ederek sadece aküyü ölçmekle kalmadı, aracın elektrik sisteminde de tanımlama yapabilen “Akıllı Akü” adında ürünü seri üretimine aldı. Uluslararası fuarlarda Türkiye’nin gururu olarak teknolojik fark yaratan ürünü sunan YİĞİT AKÜ, bugüne kadar, RUSYA – FRANSA fuarlarında dünya devlerinin önüne geçmeyi başardı. TV reklamları ile de devreye giren ürünün özelliği, hem aracı hem aküyü ölçerek durum hakkında göstergesi ile bilgi vermesi. Bugüne kadarki akülerde akü şarj durumunu gösteren “indikatör” ismi ile akünün sadece bir gözündeki bilgiyi gösteren uygulamalar var idi.

    Yeni üründe akünün tamamı programlı çip sayesinde kontrol altında ve ayrıca aracın olası Dinamo-Alternatör- , elektrik sistemi ile ilgili sonuçları doğrudan göstererek aküde teknolojik gelişimi ileri bir seviyeye taşıdı. Ürün YİĞİT AKÜ bayilerince satışa çıkmış durumda. Yurt dışı talepleri olmasına rağmen önceliği Yurt içine veren şirket yetkilileri ilgili ürünün ihracatının Ekim sonunda gerçekleştiğini belirttiler.

    Bu yılki krize rağmen Ankara’daki yeni fabrika yatırımı ile 3.500.000 adet kapasiteye çıkan YİĞİT AKÜ, Yurt içinde ve dışındaki otomotiv fabrikalarının tedarikçisi durumunda. 2009 yılında sadece Ankara’da kurulan dev fabrika değil, İran’da Tebriz’de yeni fabrikanın da üretime geçtiği bildirildi. Bu yıl toplamda 20% büyüyen YİĞİT AKÜ Türkiye’deki durum ile karşılaştırıldığında moral veren gelişmeleri ile hepimizi sevindirdi.

    1976 yılında Ankara da kurulan Yiğit Akü A.Ş, 40.000m ² lik alanda 380 kişilik kadrosu ile çalışıyor. ISO14001, TS-ISO 16949, ISO 9001, TS-50342 –1 ve OHSAS 18001 kalite sertifikalarına sahip olan YİĞİT AKÜ, Türkiye ve Avrupa’nın önde gelen Otomotiv firmalarına üretim yapıyor ve Türkiye genelinde 4.000 bayisi ile hizmet veriyor, Yurt dışında da 45 ülkeye ihracat yapıyor.

    Akıllı Akü Elektro sayesinde YİĞİT AKÜ kullanıcıları kendi akülerinin ve kendi araçlarının “akü uzmanı” olacaklar. “


     akıllı akü elektro


     akıllı akü elektro







  • Güzelmiş
  • Teşekkürler.
  • vatana millete hayırlı olsun
  • cep telefonu çalınca akünün ışıkları yanıyor bu ne biçim akıllı akü resmen para tuzağı, dikkat edin düşmeyin bu tuzaklara
  • abicim ne akıllısı yaaaa , yiğit akıllı aldım altı ayda gitii akü, mutlu aldım mis gibi garantiden daha uzun gidiyor. zaten ben mutlu kullanıyordum bir denimm dedim aklıma sıçimmm ne akıllısı elimde kaldı akü, sonra tekrar mutluya döndük tabiii, yiğit akıllı akülerde kronik sorun varmış zaten yetkili servis söyledi onun için almamanızı tavsiye ederim.
  • bunu tavsiye etmiyosunuz heralde bundan başka akıllı akü yok mu göstergeli sadece yiğitte mi var
  • bu akü yeni değil ve sakın hata edip almayın. indikatör yerine kullanılan ( yeşil top ) ledli ışık sistemi. bu ışık yüzünden akünüz hemen bitiyor. öyle söylendiği gibi aracın elektrik sistemini tanıyor falan hikayelerine inanmayın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: akula06

    bu akü yeni değil ve sakın hata edip almayın.

    konu zaten 2010'da açılmış, 3,5-4 yıllık konu. elbette ki yeni değil. konu ilk açıldığı gün yeniydi, bugün için eskimiş olması doğal değil mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aya -- 6 Eylül 2013; 15:16:01 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aya

    quote:

    Orijinalden alıntı: akula06

    bu akü yeni değil ve sakın hata edip almayın.

    konu zaten 2010'da açılmış, 3,5-4 yıllık konu. elbette ki yeni değil. konu ilk açıldığı gün yeniydi, bugün için eskimiş olması doğal değil mi?

    bunun son çıkanı premiumu oda mi iyi değill
  • bilmiyorum, konuyla ilgili bilgi sahibi değilim. ben sadece alıntı yaptığım kısma itiraz şerhi koydum...
  • yiğit akünün gel aküsü var, ben de memnun değilim. iki aküyü birbirine seri bağlayıp 24 volt olarak kullanıyorum akülerden birinin voltajı diğerine göre çabuk düşüyor. belli işte şarj tutmuyor. tam sinüs inverter kullanıyorum ve invertörün ayarlarını yiğit akünün kullanım kılavuzunda belirttiği max-min gerilim ve akım değerlerine göre ayarladım. fakat sonuç hüsran. garantiye gönderdim aynen geri gönderdiler bir değişme yok. tavsiye etmem. 4500Tl çöpe gitti.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.