Şimdi Ara

C: ye format sonrası D: de veri kaybı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Geçen gün bilgisayarıma uzun bir aradan sonra format attım. Önemli bir sorunum var. Format atmadan önce kullandığım windows ta şifreli kullanıcı hesabı kullanmaktaydım. olası bir format yüzünden verilerimin kaybolmaması açısından hedef klasör olarak da D:\Belgelerim olarak seçmiştim. Bu yüzden de bütün fotoğraf video ve ıvır zıvır dosyalarım o klasördeydi. yani c: sürücüsüne format atınca teorik olarak o klasöre hiçbir şey olmaması gerekiyordu fakat şifreleme yüzünden böyle bir şeyin meydana geldiğini düşünüyorum. Şimdi klasöre girerken "D:\ Belgelerim Erişilemez Erişim Engellendi" mesajı çıkıyor ve dosya özelliklerine baktığım zaman dosya boş gözüküyor. Bana acilen yardımcı olabilirseniz sevinirim.



  • Başlat - denetim masası - klasör seçenekleri - görünüm - basit dosya paylasımını kullan devre dışı bırakın - Erişemediğiniz klasörü sağ tıklayın - özellikler - Güvenlik sekmesi - Gelişmiş - Sahibi sekmesi - Listede, kullanıcı adınızı tıklayın. Sahibi değiştir onay kutusunu işaretleyin. Tamam'ı tıklayin. Evet tıklayın.
    ve ya
    Verdiğim linki bir incele; Klasör Açmayı Denediğinizde "Erişim Engellendi" Hata İletisi Görüntüleniyor konusunu inceleyin.
  • Şu an müthiş bir duygu kapladı içimi Çok teşekkür ederim gerçekten... İnanılmaz yardımın oldu




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SKYSOL!D -- 19 Ocak 2010; 12:22:50 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.