Şimdi Ara

PES 2010 DLC PATCH NERDEN İNDİRCEZ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar pes 2010 da 2 tane patch dosyası var birini zaten makine güncelledi 1.03.
    diğeride dlc patch.system settingte bu dosya yok nerden indircez?bilen varsa bi yardımcı olsun.



  • System Settings'e girdikten sonra Download bölümüne tıkladığınızda bu güncellemeler çıkıyor. Eğer sadece "PES 2010 Demo" çıkıyorsa, Game Marketplace'den indirmeyi deneyin.
  • evet sadece pes 10 demo çıkıyor.teşekkür ederim yardım için
  • quote:

    Orijinalden alıntı: owL ®

    System Settings'e girdikten sonra Download bölümüne tıkladığınızda bu güncellemeler çıkıyor. Eğer sadece "PES 2010 Demo" çıkıyorsa, Game Marketplace'den indirmeyi deneyin.

    Kendi derdine bi derman olamadın gitti
  • hocam marketpalacedende indirdim 2 tane dosya vardı.ama nafile hala aynı.dlc 1.00.
    1.03 olmadı.acaba oyunda bir sorun olabilrimi eksik sürüm gibi bir durum olabilrimi?
  • Kardeş PES 2010 için update dosyalarını kesinlikle ve kesinlikle oyunun ana menüsündeki System Settings -Download kısmından indirmen gerekiyor. Eğer Download bölümüne girdiğin halde update dosyalarını göremiyorsan (sadece Demo görünüyorsa) o halde kullandığın Gamertag'ın bölge kodu ile Makinanın bölge kodu uyuşmuyor demektir. Yani update dosyalarının gözükmesi için PAL bir makinada UK kodlu Gamertag kullanmak zorundasın. Ve diğer taraftan US makinada US gamertag...

    Ancak bu şekilde update dosyalarını indirebilirsin. Yalnız update'leri indirdikten sonra seni bir süpriz daha bekliyor -ki umarım benim yaşadığım bu sorunu sende yaşamazsın- o da oyunu açarken eğer patch'li olarak oynamak istiyorsan kesinlikle Live'e bağlı olman lazım. Neyse sen önce update dosyalarını indirmeye çalış, geri kalanının yine burdan paylaşırız.




  • @ kyosan, bu her oyun için geçerli mi? Yoksa sadece PES için mi geçerli? Ben örneğin, yeni PAL makine aldım ve US hesabım var. Ben de göremiyorum 1.03 güncellemelerini... Nedir bu durumun çözümü?
  • Bu sorunla sadece PES 2009 ve PES 2010'da karşılaştım. Diğer oyunlarda update ve patch dosyalarında bir sorun yaşamadım.

    Söz konusu bu problem için KONAMI'ye mail atıp durumu anlattım. Gönderdikleri yanıtta KONAMI'nin her bölge için ayrı hizmet verdiğini (Konami North Amerika, Konami Europe gibi) ve kullanıcılara daha iyi ve hızlı hizmet verebilmek için makinayla aynı bölge koduna sahip hesap kullanmamızı önerdiklerini söylediler. Şimdi bir hareket yapacaktım da neyse... İki tane update dosyası için makinayla aynı bölge koduna sahip hesap kullanma zorunluluğu tamamen saçmalık. Zaten makinanın ve kullandığımız oyunun bölge kodu belli, ayrıca hesap bilgilerinin aynı olmasının ne gereği anlayabilmiş değilim. Üstelik bu sorun dediğim gibi sadece PES'te var. Size çok ilginç bir saçmalık daha anlatayım ki zaten şimdi söyleyeceklerim sorunun çözümüyle de alakalı. Makinayla aynı bölge koduna sahip geçici bir silver üyelik alıp update dosyalarını sorunsuz olarak indirebiliyorsunuz. Daha sonra esas Gold üyeliğinizle giriş yapıp oyunu patchli olarak oynayabilirsiniz. Yani silver üyelikle indirdiğiniz update'ler farklı bölge koda sahip diğer Gold üyeliğinizle sorunsuz çalışıyor. Madem sorunsuz çalışabiliyor neden Gold üyelikle giriş yapınca update dosyalarını göremiyoruz? Konami'yi anlamak güç...

    Sonuç olarak sorunun çözümü için makinayla aynı bölge koduna sahip geçici bir Silver üyelik alıp update dosyalarını indirmeniz gerekiyor malesef. Silver üyeliğinizle update dosyalarını çektikten sonra normal Gold üyeliğinizle oyunu patchli oynamaya devam edebilirsiniz.




  • kyosan kardeş baya kafam karıştı doğrusuşimdi aynı şekilde arkadaşımda bu sorun yok makinası pal gamertag uk.onda bu sorun cıkmadı.eğer o şekilde ise biliyosunuzki 2 patch seçeneği var biri dlc diğeri ise normal.normal patch i güncelliyor ama dlc yi güncellemiyor.onuda güncellemesin tam olsun.
    bende ps 3te mevcut.ondada cihaz pal,hesap us,oyun 3. bölge asia.ama onda bu sorun olmadı.patch sorunsuz yüklendi.aklım almadı yarın yeni bir pes10 alcaktım belki oyundadır sorun diye ama kafam iyice karıştı şimdi
  • Aslında çokta karışık bir durum değil ama Konami'nin hatası tamamen.

    Sorunsuz bir şekilde update dosyalarını indirmek için geçici bir Silver PAL üyelik alman yeterli. Silver üyelikler ücretsiz zaten ve Live'e girebiliyorsunuz.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_30592692/mpage_26/key_PES10/tm.htm


    Arkadaşlar buradan devam edelim,kilitlenir bu konu yakındaKısmetse bu hafta ben de alıyorum oyunu,konuşuruz bol bol artık

    Saygılar..
  • onuda yarın denerim artık.bugün baya yoruldum bu konuda teşekkürler kyosan kardeş
  • Rica ederim. Baya geç olmuş zaten saat. Sonraki sorular için artık yarın devam ederiz...
  • yalnız hocam benim hesap zaten ukmakina pal oyunda pal,nolcek şimdi
  • Haydaaa!! Yine mi olmadı??
  • büyük ihtimal oyundan sanırım update görmüyor.daha napiyim bilmiyorum hepsini indirdim ama hala versiyon 1.00. kyosan kardeş akşam baya yardımcı oldu ama benim hesap zaten uk.bende bian oyüzden sandım us hesabı ama sonra kafama dank etti benim hesabın uk olduğu bilerek uk almıştım demek onlada alakası yok. peki bişey daha sorucam oyunun bilgilerinde oyun almanya versiyon.yani alman yapımı.
    oyunun bilgilerinde konami gmbh yazıyor.şimdi bugün ingiliz yapımı alsam cihaza taksam hiçbişey değişmezmi acaba yoksa gene bu sıkıntıyımı çekerim?
  • Kardeş oyunun ana başlığından devam edelim bence. Bu son yazdıklarını oradaki başlığa yazarsan, cevap vermeye ve yardımcı olmaya çalışırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.