Şimdi Ara

BENQ G2220HDA 21.5' denemelik aldım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • özellikle divx film ve skystar 2 için aldım.ilk karşılaştığım sorun ss2 de yanlardan kalın siyah bant çekmesi bu normalmidir?tam ekran olması gerektiğini hatırlıyorum.ölü pixel çıkmadı bu arada.aslında samsung p2250 düşünüyordum arada 45$ fiyat farkı vardı o da dvi farkı ve alacağım yerde yoktu.ben de fiyat farkına değmez diye bunu aldım. değiştirme opsiyonum saklı özellikle dvi çıkışlı 19" bi philips gördüm renkleri falan çok canlıydı ama 19" ve benq ile aynı fiyat oluşu beni caydırdı .şuanda inceleme aşasındayım sorularınız varsa yanıtlayabilir kontrol edebilriim.bu arada eski kasa ile şuanda benq yu kullanıyorum yeni kasa çarşamba gelecek asus evo onb 4200 ile kullanacam.şuan da ise fx5200 var acaba yeni onb ile daha iyi görüntü alma şansım olur mu? ilk intiba olarak renkler soluk geldi ama bu ekran kartından mı kaynaklı diye düşünmüyor değilim.divx vs filmlerde deniyecem birazdan.bu arada monitörü 144$+kdv ye aldım.ss2 deki net görüntü de alamadım gibi ayrıca eğer siyah bant olayı varsa o zaman 19" e dönebilirim gerçi onda da aynı sorun olur mu o da maumma?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sulo61gun -- 16 Ocak 2010; 19:57:09 >



  • Kardeş siyah şerit normal nedeni mevcut televizyon yayınlarının 4:3 formatlı olması.
    Ancak illahaki görüntünün ekranı doldurmasını istiyorsan DVB programından en boy oranıne serbest bırak, yalnız bu durumda görüntü yana doğru şektirilecektir. (adamlar şişmanladı sanabilirsin)

    Skystar kartı mpeg-2 yayınları gösterirken yazılımsal olarak mpeg-2 görüntü bilgisayarının işlemcisi tarafından oluşturulur. Dolayısıyla kullandığun mpeg-2 ceodec in ne olduğu kalite ve netlikte etkilidir.
  • evet hocam çözünürlüğü 1024x768 yapınca tam ekrana yayıldı ss2 de görüntü.şişmanlaşma çok olmadı gibiyani masaüstü şişmanladı ama ss2 de durum gayet iyi oldu gibiilk widescreenim olunca böyle oluyor tabiyalnız karelenmeler can sıkıcı lcd nin dez avantajlarına katlanacaz artıkkodek cyberlinkpowerdvd aslında ati kartlar için daha uygun bi kodec.yeni asus evo onb 4200 ile kullanacam biraz daha umarım görüntüde canlılık olur
    yalnız dvbdreamde en boy oranı ayarlarını bulamadım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sulo61gun -- 16 Ocak 2010; 20:48:58 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.