Şimdi Ara

Liverpool'daki Arda sevgisi bambaşkaymış..!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
3.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • gezinirken kop'un forumuna rastladım, adamlar 'arda turan:"liverpoolda oynamak istiyorum" ' diye başlık açmışlar 7 sayfa olmuş şimdiden. bi okuyayım dedim adamlar resmen ardayı kurtarıcı olarak görüyorlar. bi tanesi aquilaniyi ortaya ardayı da sol kanata koymuş, bu kadroyla bizi kim durdurabilir falan demiş adamlar parayı denkleştirelim hemen alalım modundalar

    bi de ilk başta acaba hep türkler mi yazdı dedim ama 5 bin 10 bin mesajı olan tipler çoğunlukta. herhalde inandırıcı olsun diye 3 günde 5000 mesaj atan manyak yoktur içimizde

    quote:

    quote:

    Is Arda Turan the second coming of Ricardo Quaresma, why is everyone losing their sleep over his supposed move.
    (arda turan ikinci quaresma mı, neden gelir mi diye millet uyku uyuyamıyor?)

    1.Excellent left winger (mükemmel sol kanat)
    2.Excellent right winger (mükemmel sağ kanat)
    3.Captain of Gala (galatasarayın kaptanı)
    4.Only 22. (sadece 22)
    5.Can play/cross/shoot with both feet. (iki ayağıyla da oynayabilir/orta kesebilir/şut atabilir)
    6.150 appearances = 34 goals 59 assists .. (150 maç 34 gol 59 asist)
    7.Tough little fucker. (fucker diyor tahmin edin işte)
    8.Wants to play for us .. (bizde oynamayı istiyor)
    9.We need him (ona ihtiyacımız var)


    quote:


    quote:

    Rijkaard wants Babel. Turan wants to play for Liverpool. Straight swap would be ok.
    (rijkaard babeli istiyor, arda da liverpoolu istiyor. birebir takas güzel olur.)


    Does Rijkaard want Babel though? (rijkaard babeli istiyor mu?)
    And unless Turan's contract is up in June, why should they sell for less than £15 million?
    (ardanın kontratı haziranda uzatılmışken neden 15 milyon sterlinden az istesinler?)


    bi tane galatasaraylı bu videoyu vermiş,
    http://www.youtube.com/watch?v=24zicTWcmGE&feature=sub

    quote:

    I think I just wet my pants. (galiba pantolonum ıslandı)


    yine biri ya arda premier lige uyum sağlayamazsa demiş,
    quote:

    There's always a risk, as with any player, but Arda has all the counter-arguments at his disposal. One of the main ones is that he's very hard to knock off the ball. Babel is a big strong player, and can out muscle the opposition, but his centre of gravity is much higher than Arda's so any well timed body contact can push him off the ball. Arda bounces them off. He's not tall, but his centre of gravity is even lower than other players of his height, and he's not afraid to get his hands dirty. When I first saw him during Euro '08 I thought he was fucking perfect for us and he's done nothing since to change that view - in fact it's gone the other way since he's been played in the Gerrard position.
    (özet geçersek: her zaman böyle bi ihtimal var ama ardada böyle olmaması için çok sebep var. en önemlisi arda topu çok zor kaybediyor. babel uzun ve güçlü bir oyuncu ama ağırlık merkezi yukarıda olduğu için bi omuzla yıkılıyor. arda kısa olmasının dışında boydaşlarına göre ağırlık merkezi de yere daha yakın olduğundan(kısacası g.tü yere yakın demek istemiş) ellerini kirletmekten kaçınmaz(burayı ben de anlamadım). onu euro08 de izlerken 'lanet olsun dostum, bu adam tam bize göre' demiştim ve hala fikrim değişmedi. yalnız şöyle bi şey var ki önceden gerardın pozisyonunda oynuyordu)


    quote:

    Maybe and if Galatasaray want Babel it would be easier for us to get Arda. Babel + cash. I would absolutely fucking love us to sign Arda. Lovely little player but unfortunately can't see that happening.
    (belki ve galatasaray da babeli isterse bu adamı almamız daha kolay olur. babel+para. lanet olsun içimdeki arda sevgisine ama maalesef bu işin olduğunu göremeyeceğiz galiba.)


    bu adamı devre arasında alamazsak sezon sonu arsenal tottenham falan devreye girer işimiz zorlaşır muhabbeti dönmüş. 'GalaSupporter' da açıklama yapmış. önümüzde yerel seçimler var, o yüzden başkan ardayı ocakta bırakmaz falan demiş. cevaben,
    quote:

    So, THAT is the reason we are not selling Babel in January. We already have a deal with Galatasaray for Arda Turan, but it can't be announced before the presidential elections there, so it will be made official in the summer...
    (işte bundan biz de babeli ocakta satmıyoruz. galatasarayla arda konusunda anlaşma yapıldı zaten ama sizin başkanlık seçimleri yapılana kadar duyurulmayacak. bu iş yazın resmiyete dökülecek.)



  • Bende okumuştum daha önceden,cidden beğenmeyen yok arda'yı liverpool forumlarında
  • Arda'yı sadece hürriyet beğenmiyor. Tüm dünya avrupa beğenmiş artık...
  • babel+voronini versinler :D 2 side satış listesinde babel 9 milyondu euro voroninde 6 milyon euro Galatasaray ın istediği fiyata gelmiş olur 30 trilyon du işte tam tutuyor kafa kafaya arda yı alsınlar 1 forvet lazımdı 1 tanede arda nın yerine al işte daha iyisini bulamazsın tr de bunlar yardırır:D
  • Babel + para iyi fikir aslında.
  • Düşünüyorum da Arda Liverpool'a cuk diye oturur güzel olur ve güç katar. Gücünü iyi yaparlarsa Pes'te alırım Liverpool'u 2011'de.
  • Liverpool Avrupa'da en sevdiğim takım, gitmesini isterim.Ayrıca büyüklüğü de bellidir..Yok TR den oyuncu almazlar, yok bizim oyuncularımız 5 para etmez diyenlere de, iyi bir kapak olacak.
  • Ulan var ya, gitmesini istemiyordum ama bazı insanlara kapak olsun diye artık gitmesini istiyordum. Seneye yüklü bi miktara Liverpool'a gitsinde Torres'e çaksın ortaları çaksın ortaları
  • Arda bence İngiltere'de zor oynar, İngiltere'de kimse ayağında top tutmuyor Arda ise sürekli top tutan bir oyuncu bu yüzden forma şansı bulamayabilir, gidecekse İspanya'ya gitmeli.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fuzbing

    Arda bence İngiltere'de zor oynar, İngiltere'de kimse ayağında top tutmuyor Arda ise sürekli top tutan bir oyuncu bu yüzden forma şansı bulamayabilir, gidecekse İspanya'ya gitmeli.


    Arda top kaybetmiyor birader. Yukarıda ki video'yu izle anlarsın. Haa diyeceksin ki anadolu takımlarına karşı, ama alakası yok. Kime karşı oynadıysa aynı. Arda gerçekten çok yetenekli bi futbolcu. Ben oynayacağından eminim. İnşallah hepimiz ona destek verirsek tabi...
  • Avrupa'da her futbolcumuzun başarılı olmasını isteriz tabi ki
  • liverpool ardayı bu ara zor alır açıkcası maddi sıkıntıları var galiba.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fuzbing

    Arda bence İngiltere'de zor oynar, İngiltere'de kimse ayağında top tutmuyor Arda ise sürekli top tutan bir oyuncu bu yüzden forma şansı bulamayabilir, gidecekse İspanya'ya gitmeli.


    e bizim ligimizde de top tutan oyuncu lazım Arda abartmadığı takdirde son derece doğru oynuyor, oraya gidince başlarda zorlansa da alışır gibime geliyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nolamaz


    quote:

    Orijinalden alıntı: fuzbing

    Arda bence İngiltere'de zor oynar, İngiltere'de kimse ayağında top tutmuyor Arda ise sürekli top tutan bir oyuncu bu yüzden forma şansı bulamayabilir, gidecekse İspanya'ya gitmeli.


    Arda top kaybetmiyor birader. Yukarıda ki video'yu izle anlarsın. Haa diyeceksin ki anadolu takımlarına karşı, ama alakası yok. Kime karşı oynadıysa aynı. Arda gerçekten çok yetenekli bi futbolcu. Ben oynayacağından eminim. İnşallah hepimiz ona destek verirsek tabi...

    Top kaybediyor demiyorum ben zaten topu ayağına alıp en az 3-5 kişinin arasına giriyor, sonunda kaptırsa da kaptırmasa da zaman kaybetmiş oluyor. İngiltere'de böyle oynanmıyor futbol adamlar 70 metre paslarla oynuyor, kimse ayağında bir kaç saniyeden fazla top tutmuyor ki bana göre futbol böyle oynanmalı zaten.

    İspanya'ya giderse tutabilir orada futbol daha yavaş oynanıyor çünkü.

    Bu yorumumla Arda'yı aşağılamıyorum zaten sadece İngiltere'nin ona göre olmadığını düşünüyorum ve bunu belirtiyorum yoksa isterim tabii Türk futbolcuların büyük kulüplerde oynamasını.
  • Arda liverpoolda her türlü oynar.
  • fuzbing, Hocam yorumunda her ne kadar haklı olsanda Arda öyle tek düze bi' oyuncu değil.

    Yani oranın olayına göre kendini yontabilcek yaşta ve mantalitede bi' oyuncu.

    Yani bu açıdan sıkıntı çıkacağını sanmıyorum ben.

    Ama söylediğin şey gerçekten doğru.

    En basitinden Elano tam İngiliz futboluna uygun oyuncu.

    Bizim buraya gelince adapte sorunu çekti ve çoğumuz oyun stiline alışkın olmadığımızdan yadırgadık ama zamanla halledilicek şeyler bunlar.
  • Ben de baktım şimdi:

    quote:

    **** this - get him. Get him now. Let the lad have free reign.

    Rafa - I have never wanted a player to join us soooo much for years...!


    Türkçesi: Başlatmayın şimdi 'şunu yapamıyor bunu yapamıyor'a. Alın onu, alın onu şimdi. Genç delikanlıya izin verin de alsın takımı uçursun, saltanat sürsün. Rafa sana sesleniyorum: Çooook uzun zamandır bir oyuncunun bize katılmasını hiç bu kadar çok istememiştim...!
  • Arda'daki potansiyeli elin İngilizleri gördü, bu Fenerbahçeliler daha göremedi.. Çatlayın da patlayın..
  • Tuncay bile alıştıysa İngiliz futboluna Arda hayli hayli alışır.
  • premier lig bi futbolcunun gelişimine çok büyük katkı yapıyor. türkiye'de iken koşuyor ama boş koşuyor dediğimiz tuncay bugün çok doğru koşular yapıyor, kondisyon olarak daha iyi. pas yeteneği bile gelişti, euro08'de verdiği müthiş bi kontratak pası vardı mesela.. ben arda'nın premier lige yakışacağını düşünüyorum. arsenal daha güzel olur ama liverpool'u da beğenmiyor değiliz..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.