Şimdi Ara

Tüketici Hakem Heyeti Kararı.. (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
546
Cevap
9
Favori
101.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar herkese merhaba lg g 4 telefonum var.2 kez servise gitti.cihazda bariz görünen ghost screen ve kasa çatlağı bulunmakta.2 kez bunlar için servise verdim ama herhangibir bir şey yapmadılar en son gönderidğimde ekran değiştiği yazıyor ama kasa çatlağı hala duruyor.thh başvursam ücret iadesi alabilir miyim?
  • arkadaşlar öncelikle merhaba.Telefonumu servise göndermiştim 20 işgünü içerisinde bana tamir edip göndermediler.bende tüketici hakem heyetine para iadesi için başvurdum.bu süre içerisinde telefonu tamir edip bana gönderirlerse telefonu teslim almalımıyım.Teslim alırsam para iadesi hakkımdan vazgeçmiş olurmuyum?
  • Note 5 telefonunmun ekranını değiştirip garantiye sokacaklarını söyledi servis. Verdim 800 lira değişti. Baktım ekran da kalkık yer var götürdüm cihaz garanti dışı kasa yamuk 470 lira istedi. Halbu ki garanti den öyle geldi telefon. Cihaz o şekilde garantiye girdiğini söylememe rağmen eleman sorumluluk alamam dedi. Almadı. Tüketici haklarına başvursam sizce ne olur. ? İade alabilir miyim. Bıktım samsung'un servislerinden. Kurtulmak istiyorum artık. Ekranın kalkık olması bişey değil aramalar da sensör görmüyor kapaşı görüyor direk ekranı kapatıyor. Yardımcı olurmusunuz ? Samsung incelemedeyiz dönücez diyorlar. Beklemeyip tüketici haklarına mı başvursam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alma
  • Aynı arıza 3 farklı arızalarda 5 hakları var diye biliyorum kasa çatlağı olan arkadaş rapora yazdırdınızmı bunu çünkü kullanıcı hatasaı deyip kapatırlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • e-devletten thh ne başvuru yapmıştım karar bağlandığını görüyorum ancak kararın içeriğini göremiyorum. İllaki tebligatımı beklemeliyim yada arayıp sonuç nedir diye sorarar mı öğrenebiliyoruz. ? Online olarak kararı görme şansı var mı ?
  • kadir_trabzon K kullanıcısına yanıt
    Hocam görünmez e devletten. Arayınca bilgi vermezler gidip alabilirsiniz tebligatı ama vermeyede bilirler. Bekleyin en iyisi :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar karşı taraf savunma yapmamış 5 ay oldu. Sizce bu avantaj olarak döner mi bana ? Daha önce ki başvurularımda hep savunma yapmıştı firmalar :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne guzel sahtekarlar isi bir gunde kiviriyor. Saglam mali kasten kiriyor dokuyor. Malzemeyi kasten garanti kapsami disinda birakiyor. Durust magdurlar hakkini ariyor 4 ay 5 ay 6 ay 1 yil ayvaz ölüyor güllü gelin oluyor. . Oy oy oy guzel memleketim. Ama hata bizim atlet degistirir gibi araba telefon ev degistiriyoruz. Kimse elindekiyle yetinmiyor.



    Bende delta servisten bir darbe yedim garantili cihazi darbeye maruz kalmis diye odeme talep ettiler. Kendi sayfalarinda cihaz ilk geldiginde kullanima bagli cizikler mevcut diye expertiz not dusmus ustelik. 2 takla bi bakla hoooopp cuupp anladiniz tabi. Tel gelecek haken heyetine gidecen onlar isi ele alacak 6 ay gececek hakli cikacan mi cikmicanmi obur tarafin bu islerle alakali ekibi isi kendinden paslayacak yada firma batacak belki. Sene 2018 Tv de Kemal Sunal in davaci filmi hala guncel izleyin. Anca bakariz millet olarak haydi esen kalin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bende GM 5 Telefonumu ekran sararması dan dolayı THH ne E-Devlet ten başvurdum, dün posta gelmiş Teknik Servis şikayet edilemez aldığınız yeri etmelisiniz diye yazmışlar. Ben telefonu NT den aldım onlarda kapandı. Ne yapmam lazım? Aslında TELPA yı şikayet etmem gerekmez mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Black-Viper

    Hocam görünmez e devletten. Arayınca bilgi vermezler gidip alabilirsiniz tebligatı ama vermeyede bilirler. Bekleyin en iyisi :)

    Hocam ptt yle sonucun gelmesi lazimmis bildigim ama 15gun oldu gelmedi. Nerden nasil alabiliriz biz bu sonuc kagidini

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maroon On kullanıcısına yanıt
    Hocam kararı sorayım 10 gün sonra girdim foruma :))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Black-Viper

    Hocam kararı sorayım 10 gün sonra girdim foruma :))
    Sonucu ptt den aldik. Bizim lehimize sonuc cikmadi. Ortada sozlesme var yanlis bilgi aktardiklarini kanitlayamayinca istenilen sonuc cikmadi malesef.

    Tuketici mahkemesi icin acikcasi masraf cikar karsi dava acilir gibi durumlardan dusunmedik.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maroon On -- 6 Nisan 2018; 21:33:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Ben TELPAYı vermiştim, bugün apartman kapısına bir kağıt gelmiş. Eksik belge nedeniyle ve Teknik servis Şikayet edilemez Diye RED kararı yazmışlar. Bu Hem teknik servis hemde General Mobile telefonu Türkiye'ye getiren ithalatçı Firma. Ne yapmam lazım da şu parayı alıp kurtulayım lanet Telefondan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emrekosker E kullanıcısına yanıt
    Aynı durum benim başıma geldi. Kargodan teslim almayın. Sonuç lehinize çıkacaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Vodafon bayisinden kontratlı aldığım telefonun kenarında imalat hatası özür çıktığından dolayı 1 gün sonra değişim için mağazaya gittim. Başta değiştireceklerini belirtmelerine rağmen sonradan vazgeçip tüketici hakem heyetine gitmemi istediler.

    24 şubatta başvuru yaptım fakat başvuru formuna değişim istiyorum şıkkını işaretledim. 3 aya yakın zaman geçti hala ses çıkmadı. Şayet sonuç olumlu çıkarsa para iadesi olarakta alabilme şansımız olur mu. Çünkü zaman geçiyor ve cihazın fiyatı düşüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cemocem

    * Tüketici hakem heyetine dilekçe verilir.
    * 1-2 ay içinde sizi bilirkişiye yönlendirirler.
    * Bilirkişi 2-3 gün cihazı inceleyip rapor yazar ve tekrar hakem heyetine gönderirir.
    * 1-2 ay içinde THH'den mahkeme sonucu gelir ve kazanmış olduğunuzu görürsünüz.
    * 15 gün itiraz süresi vardır ama bu sonucu değiştirmez.
    * Yine de 15 gün bekledikten sonra mail ile mahkeme sonucu satıcı kuruma gönderilir ve gereğinin yapılması istenir.
    * Satıcı kurum hemen cevap vermez, bir 15 gün daha geçer. Sonra alet adevatı kargo ile bize gönderin der.
    * Kargoyu teslim aldıklarını ve konuyla ilgilendiklerini söylerler ve bir 15 gün de öyle geçer.
    * Nihayet iadenin yapıldığı haberi gelir ve tüm bu uğraşlara değdiği görülür.
    * Kabaca bu iş 4-6 ay arası sürüyor. Böyle olunca 100 kişiden anca 3-5 kişi bu işlerle uğraşıyor ve geri kalan ne uğraşacağım ya deyip kaderine razı geliyor. İşte bu yüzden de firmalar yapması gerekeni yapmıyor.
    * Size tavsiyem, haklı iseniz uğraşın. Başka türlü bu işler düzelmez, müşteri memnuniyetinin neredeyse sıfır olduğu ülkemiz firmalarını belki biraz düzeltiriz.
    65 Ekran Philips tv için Vatan bilgisayara karşı başvurumdan tarafıma para iadesi kararı çıktı 30 mayısta bu karar elime ulaştı vatan bilgisayarın karara itiraz edip etmediğini bilmiyorum eğer itiraz etmeyip Tv'yi kargo ile bize yollayın derlerse bu çok büyük bir Tv olduğundan kargo ücreti yüksek tutacaktır,kargo ücretini biz mi ödüyoruz yoksa karşı ödemeli yapıp vatan bigisayar mı ödüyor acaba?
    Birde bu 15 gün itiraz süresine cumartesi pazarlar bayram tatil günleri v.b. sayılıyor mu yoksa sadece iş günleri mi sayılıyor?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi satem -- 21 Haziran 2018; 10:54:30 >




  • kreyn K kullanıcısına yanıt
    Fiyat iadesi talep edin sanırsam thh revize ediyor başvuruyu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ithalatçı garantili aldığım samsung telefonum mikrofon sorunu ile servise gitti serviste çare olmadı tabi ithalatçı olunca telefonun sağlan dönmesi bile mucize. bende hakem heyetine başvurdum karar büyük ihtimal lehime çıkacak heyetin daha önce verdiği emsaller var. bedel iadesi istedim telefon 4 aylık. şimdi sorum karar lehime çıkınca satıcıdan parayı nasıl tahsil edebilirim başka şehirdeyiz ve uzak. telefonu yolla parayı yatırayım dese ona güvenemem alır kırar vs yada servise yollar tekrar ödememek için ondan çekiniyorum. direk ilamlı icra takibi başlatıp yediemin olarak icra dairesine verebilir miyim telefonu ordan halletsinler işlerini.
  • Thh den olumlu kararıma karşı firma dava açmış(ben ürünü almak için iletişime geçmemiştim), dava dilekçesinde masrafların benden alınması istenmiş. Thh kararını ret çıkarırlarsa benden alma gibi durum olur mu? Bu gibi durumla karşılaşan varmı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.