Şimdi Ara

acer 5601 awlmi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkese hayırlı yıllar.
    belki daha önce işlendi konu ama tazesini bulamadım. konu başlığında gördüğünüz makineyi 3 yıldır kullanıyoruz, önce kendim, sonra çocuklarım.
    bir süredir takılmalar başladı, dedim xp'nin miyadı bitiyor, elimdeki win 7 ultimate'i kurdum. ses ve kamera driverlerinde sorun oldu. sesi hallettim de kamerayı bir türlü çalıştıramadım. recovery cd'si ile tekrar kendi xp'sini kurdum. düzgün çalışmaz, yavaşlardır, bu sefer başka xp sp3 kurdum. o da aynı şekilde takılmalar yaşattı. en sonunda tekrar win 7 kurdum. tabi arada format atılıyor. sesi yine hallettim, kamera mümkün değil çözülemiyor. logitech sayfasında laptop kameralarıyla hiç bir bilgi yok.
    ama win 7 ile başka sorun başladı: klaviye adam gibi çalışmaz, neyse ki sanal klaviye mevcut win 7 de onunla hallettim kurulum esnasında. bir de pil göstergesi sıfır, yani ölü gösteriyor, fişten çekince bir kaç saniyede kapanıyor.
    bu konularda fikri olan var mı? yardımcı olursanız sevinirim. forumlara baktım, bu acerler hep sorunluymuş. aldık bir kere, bir daha asla.



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.