Şimdi Ara

Donanım Haber GOTY 2009

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Size göre yılın en iyi oyunlarını listeleyin.

    5)Batman: Arkham Asylum
    4)Call of Duty: Modern Warfare 2
    3)Uncharted 2
    2)Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
    1)Assassin's Creed 2



  • Assassins creed 2 çok güzel oyundu ama asla GOTY olamaz ,Bu yılın en iyi iki oyunu bence MW2 ve Uncharted 2,bu iki oyun arasında seçim yapardım ben olsam ki yapamıyorum(gerçi Uncharted 2yi oynayamadan ps3u sattım ama oynamış kadar youtube dan tüm bölümlerini izledim diyebilirm :D )
  • Uncharted 2
  • Dragon Age...

    MW2 gibi bir FPS her sene çıkıyor zaten. Dragon Age gibi RPG ise 5-6 senede bir çıkıyor. her firma iyi RPG yapamaz, sağlam bir RPG ise yıllarca oynanır. Uncharted 2 de harika bir oyun fakat ben DA diyorum.
  • Yanılıyorsunuz..
    Moder Warfare 2 gibi bir fps her sene çıkmaz,hatta İnfinity ward tekrar nezaman çıkartırsa o zaman belki belki çıkar,ne biliyem belki daha güzel grafikli oyunlar çıkar ama MW2 deki o müzikler,senryo vs yakalamak çok çok zor...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kontendoo

    Dragon Age...

    MW2 gibi bir FPS her sene çıkıyor zaten. Dragon Age gibi RPG ise 5-6 senede bir çıkıyor. her firma iyi RPG yapamaz, sağlam bir RPG ise yıllarca oynanır. Uncharted 2 de harika bir oyun fakat ben DA diyorum.

    Aslınsa çıkar değil de çıkabilir diyelim. Gerisine katılıyorum. Gönüllerin Gotysi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cry of Cyrus

    Yanılıyorsunuz..
    Moder Warfare 2 gibi bir fps her sene çıkmaz,hatta İnfinity ward tekrar nezaman çıkartırsa o zaman belki belki çıkar,ne biliyem belki daha güzel grafikli oyunlar çıkar ama MW2 deki o müzikler,senryo vs yakalamak çok çok zor...

    az bile söylemişim. bazı seneler 2-3 tane olabiliyor MW2 kalitesinde FPS.

    gamerankings'i biraz kurcaladım ve şöyle ufak bir lsite çıktı ortaya ;

    2004 : far cry, half life2
    2005-06 : battlefield2, call of duty2,
    2007-08 : bioshock, orange box, MW1, halo3, crysis
    2009 : MW2, KZ2


    zevkler ve renkler tartışılmaz elbette fakat yukarıdaki listedeki bazı oyunlar, MW2'den kat kat daha iyidir benim nazarımda. mesela bir half life2, senaryosundan yapay zekasına, çıktığı dönemdeki oyun motorundan amtosferine kadar gelmiş geçmiş en iyi fps'ler içinde yer alırken, MW2'nin MW1'e oranla ciddi bir yenilik getirdiği söylenemez. aynı şekilde, 07-08 yıllarında çıkmış FPS'lere bir bakalım, ben sadece en iyilerini yazdım listeye. 100'den fazla fps oyunu çıkmış.

    son 6 yılda çıkmış efsanevi kalitede RPG sayısı ise bir elin parmaklarını geçmiyor.




  • MW2 oyanınırken, hızlı zamanında, millet yere göğe sığdıramıyordu. Bakıyorum da bıkmaya başlamışısz.
  • Ya insanlar ne kadar balık hafızalı bu senenin en iyi oyunları demişşiniz %80' i son 3 ayda en son oynadığınız oyunlar.Bu tesadüfmüdür yoksa yılın başında çıkan oyunlar direk 6 ay sonra unutuluyor mu?
  • Bence

    GOTY : Uncharted 2
    Shooter : COD6 MW2
    Arcade : Shadow Complex
    RPG : Dragon Age
    Platform : New Super Mario Bros Wii
    DLC : GTA 4
    Spor : Fifa 10
    Yarış : Forza Motorsport 3
  • 5 CALL OF JUAREZ BOUND IN BLOOD;
    hiç bir oylamada adaylığı yok ancak ben oynarken inanılmaz zevk aldım bu sene çıkan tüm oyunların senaryoları son dönem izledigim filmlerin coğundan daha iyi senaryolara sahipti ancak bu oyunun senaryosu müzigi ve vahşi batı atmosferiyle bu sene benim için en iyiler arasında rahatlıkla girdi
    4 FİFA 10
    valla ancelotti bana masal anlatmasın bir futbol oyunu yılın en iyi oyunları listesine girer mi girer hocam fizigiyle grafiğiyle online modlarıyla herşeyiyle oynadıgım en iyi futbol oyunu ve bu sene en cok oynadğım oyunlardan biri

    3 batman arkham asylum
    bir kere kendisi yılın süprizidir ilk screenschotları gördüğümde itiraf edim cok birşeye benzemez bu dedim ancak oyun çıktıktan sonra gördük ki adeta tüm oyun yapımcısı batman fanları toplanmış oyun yapmış senaryosu grafikleri dövüş sistemi jokeriyle kesinlikle yılın en iyi oyunlarından

    2 assassin's creed 2
    ilk oyunu itiraf edeyim sırf ana senaryosunda duydugum ilgi nedeniyle sıkıla sıkıla bitirmiştim 5 6 saat oynadıktan sonra bırakıp sonra yazın oyunum kalmayınca tekrar başına oturmuştum bir ubisoftun işgüzarlığı nedeniyle kendisi başyapıt olmayı kaçırmıştı ama ikinci oyunda ubisoft hemen hemen tğm hatalarından ders almış ortaya çok güzel bir oyun çıkartmış eleştirlecek yanı oldukça az oyun süresi yan senaryolar ana senaryo ve rönesans italyasıyla cok ama cok güzel bir oyun

    1 MODERN WARFARE 2


    şimdi ilk çıktığında herkes deliler gibi haftalar öncesinden çekti oynadı ancak nedense sonra bir burun kıvırma bir şeyler oldu nedendir anlamadım ama şahsım için yılın oyunu gene bu arkadaştır bizde fps kariyerimize doomlarla quaklerle başladık ancak halflife dahil hiç bir oyunda bize bu kadar film izliyormuş hissi verilmedi tabi bunlar benim şahsi görüşleirmdir ancak oyunun sonunda ki o kavgada o bıçağı almak için sürünüşümüz tutsağı kurtaşımız cayır cayır yanışımız .. kesinlikle benim için yılın oyunudur senaryosu kısadır ancak special opsu en az senaryo kadar hatta sevdiginiz bir arkadaşınızla oynadıgınızda karlı bölümlerde 3 2 1 indir onu legolas diye bağırmak senaryodan da zevklidir diyecegim o dur ki yılın oyunu benim için budur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CHAOSCU123 -- 26 Aralık 2009; 12:01:55 >




  • Ben sıralama yapmayacağım,bu yazdığım 5 oyun zaten benim için bu yılın 1.'leridir.

    - Dragon Age Origins
    - Fight Night Round 4
    - UNCHARTED 2
    - Star Wars Force Unleashed Ultimate Sith Edition
    - Call of Juarez : BOUND IN BLOOD
    - OVERLORD 2
  • Bana göre yılın oyunu Uncharted 2. Verilen emek, gösterdiği gelişme göz ardı edilemez.
    En iyi shooter Modern Warfare 2. Campaign biraz hayal kırıklığına uğratmasa Uncharted 2 ile bu oyun arasında gidip gelirdim.
    En iyi çıkış yapan oyun Batman Arkham Asylum.
    En iyi action oyunu Bayonetta.
    En iyi spor oyunu Fight Night 4.
    En iyi çıkış yapan oyun stüdyosu. Platinum Games. Bayonetta ile bence DMC' yi baştan yarattılar.
    En iyi grafik God of War 3 demo. O görüntülerde yağ gibi akan bir oyun. Daha ne istenilebilir ki?
    En iyi DLC tabi ki Liberty City Stories. Değerinden fazlasını sunan bir oyun.
    En iyi dövüş oyunu şüphesiz Tekken 6.
    Bu senenin hayal kırıklığıysa Final Fantsy XIII' dü bence. Yazılanlar Rpg özelliklerini yavaş yavaş yitirdiği.
    Birde Tekken 6' ya o grafikler yakışmadı, onun haricinde dört dörtlük bir dövüş oyunuydu.
    Bu sene gerçekten çok iyi geçti. Seneye de böyle sürprizler gelirse oyunlara ayırdığımız zaman katlanacak...




  • PS3 sahibi olmadığım için Uncharted 2 oynayamadım bir türlü, fakat süper birşey her haliyle bunu biliyorum en azından. Fakat Modern Warfare 2 senaryosuyla, kurgusuyla beni bitirdi resmen. Yılın oyunu olmayı sırf film gibi birşey olmasından dolayı bile hak ediyor. Oyun değil bildiğin film resmen. Hayatımda hiç bir FPS'de böyle Modern Warfare 2'deki gibi sahneler gördüğümü hatırlamıyorum. Uncharted 2 ne kadar olağanüstü grafiğe felan sahip olsa da Modern Warfare 2 gibi etkileyemez heralde beni tabii oynamadım bilmiyorum ama zannetmiyorum yani Modern Warfare 2 her haliyle olağanüstü. Öyle oyunlar gelmez her sene.

    Ayrıca grafiği gelişmemiş lafları felan dönüyor, bu yüzden bazıları az gelişmiş felan diyor ama ardarda oynayın derim ben grafik olarak baya gelişmiş oyun, senaryo ve kurgu felan 10 katı olmuş, atmosferde aynı şekilde inanılmaz gelişmiş bildiğin savaşta hissediyorsun kendini. Oyun az gelişmemiş, aksine çok çok gelişmiş. Bir tek grafik motorunun geliştirilmişi kullanıldı diye asılıyor bazı kesimler tarafından ama şu grafik bile süper bence neresi kötü anlamış değilim hala ?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cry of Cyrus

    Assassins creed 2 çok güzel oyundu ama asla GOTY olamaz ,Bu yılın en iyi iki oyunu bence MW2 ve Uncharted 2,bu iki oyun arasında seçim yapardım ben olsam ki yapamıyorum(gerçi Uncharted 2yi oynayamadan ps3u sattım ama oynamış kadar youtube dan tüm bölümlerini izledim diyebilirm :D )



    Bir sıralama yapmak yerine anket hazırlasanız. Sıralama o şekilde belirlense, bana kalırsa daha hoş olacaktır.
  • MW2'yi GOTY yapan zihniyet..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maydo72

    Ya insanlar ne kadar balık hafızalı bu senenin en iyi oyunları demişşiniz %80' i son 3 ayda en son oynadığınız oyunlar.Bu tesadüfmüdür yoksa yılın başında çıkan oyunlar direk 6 ay sonra unutuluyor mu?



    Yılın en iyi oyunları son 4-5 ayda çıktığından dolayı böyle oluyor. Yılın ilk yarısı genelde sönük geçer. Firmalar iddialı oyunlarını yıl sonuna saklamayı tercih eder. Ancak her zaman durum böyle olmuyor, mesela 2010'un ilk yarısında onlarca önemli oyun çıkıyor.
  • geçtiği dönem ve oynanış tarzını sevdiğim için assasin's creed 2
  • GOTY: Uncharted 2

    kim takar 2.yi 3.yü
  • İmzam da yazıyor 2009 un en hit co-op splitscreen bağımlılık yapan tartışmasız tarzında lider oyunu.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.