Şimdi Ara

İzmir Karşıyaka'da Yılbaşı Eğlence Programı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
17.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar karşıyaka'da eğlenceli yılbaşı programlarını bilenler varmı. Özellikle hem yemek hem eğlence hemde genç bir ortamın olduğu yerler nereler.

    Ben bildiklerimi paylaşayım herkeste bildiklerini yazarsa güzel bir paylaşım olur sanırım.

    Altınbalık (bostanlı iskele üstü) arasıcak , ana yemek , limitsiz yerli içki , cenk diye biri çıkacakmış, eğlenceli bir gece vaat ediyor 100 TL.

    Deniz kent restaurant (Mavişehir ege parkın çaprazı) , ara sıcak , ana yemek, limitli içki(4 bira, 35 lik rakı yada şarap), iki bayan solist pop yapacak, 100 TL.

    Bu iki yerde yaş ortalaması yüksek.

    Planet bowling (EGE park, ara sıcak , ana yemek, limitli içki(iki kadeh) , pop müzik eğlence , 45 TL.

    Yine mavişehirde bayburi restaurant diye bi yer varmış ama programı öğrenemedim henüz. Bunlar dışında nereler var arkadaşlar hadi bi gayret..



  • sahilden bostanlı iskeleye dogru giderken yalıda rockırdak gibi bir mekan vardı 45-50 liraydı heralde limitsiz yerli içki veriyordu.
    rain türünde mekanlarda da mutlaka partiler olur sitelerden bakmak lazım.
    ev ortamıda iyidir.
  • karşıyakada ağır eğlenecek bir yer zor bulunur(=o tarzın kalbi alsancakta atıyor izmir şehri olarak düşünürsek

    edit : rockerduck o mekanın kaderi olarak kapandı (önceden 3 mekan daha geçti ama tutmuyor ısrarla yeri iyi olmasına ramen) eğlenecek yer olarak zorlarsak fixx var bir de boğaziçi restoran ın oradan sağa dönünce new york vardı şimdi ne durumda bilmiyorum..karaoke bar var ama 11.30 12 gibi kapatıyormuş müziği...bostanlıdaki dominos pizza nın sokağı baya mekan açıldı ama oralar da yılbaşını geçirecek mekanlar değil açıkçası..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksk_mehmet -- 21 Aralık 2009; 13:11:04 >
  • rockerduck clep diye bi yer olmuştu en son...
  • rockerduck cleff clep amsterdam bistro..ne yapsa tutmadı..o fiyatlarlada asla tutmaz..

    maalesef karşıyakamız eğlence mekanı olarak kısıtlı.özellikle böyle özel günler için tam bir fiyasko..çünkü hoplanacak zıplanacak bar yok..bizim burdaki barlar günlük eğlencelik barlar..yane gideceksin arkadaşlarınla içkini içip sohbet edip güzel zmn geçireceksin hep o tarz..

    bornovada eğlenecekler güzel yerler var alsancağa göre daha ucuz..kordondaki çoğu işletme daha fazla müşteri alayım diye dolduruyor masa sandalye e ztn mekan dar tam bir işkenceye dönüşüyor havalandırmaları desen onlarda fıss..kıbrış şehitlerinin sonlarına doğru büyük güzel mekanlar var.rain var bayraklıda (hala açıksa) marche cabaret flnda hoşş.. imkan varsa çeşme'de iyi bir alternatif alsancağa göre.

    tabi fiyatlar vb.de önemli..çeşme aşırı pahalı olabiliyor.

    geçende hava gazı fabrikasının arkdasına alsancak stadının önüne LouJain diye eşşiz bir mekan eaçıldı 3200 m2 eski incir deposumuymuş neymiş tarişin..daha gitmedim fakat bayağı iddialı duruyor..oradada ücretler pahalıdır diye tahmin ediyorum fakat dekor, iç dizayn ve eğlence olarak mükemmel gibi duruyo..tabi bu gazeteler ve gidenlerin yorumları.

    ha bu kdr yazdım benim programmı ne; son 5 senedir hep dışarıda eğlenceli kutlayan biri olarak bu sene evde ailemle takılcaz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wosswoss -- 21 Aralık 2009; 22:17:20 >
  • Acaba Cenk dediğin,Cenk Ürek mi?

    Ben o adamın programını gördüm,Fatih Ürek'in çakması.
  • birde kskda diva abacı var karşıyaka anıtın ordaki otobüs duraklarının karşısıdna bir meyhane tarzı kroların gittiği bi yerde..her tarafta ilanları fln var diva abacı diye
  • rain yerli yabancı limitsiz 70 lira dyo...o gece full çeker orası 1 duble içebilene ne mutlu
  • Bayburi restaurant (atakent yüzme havuzu altı ?) yemek falan fistan, limitli içki, fasıl eşliğinde eğlence, 75 TL.

    Cenk dediğim o değil sanırsam. olsaydı daha bi ballandıra ballandıra söylerdi eleman. ama değil büyük ihtimal.

    Rain olabilir aslında ama orda da yemek yok. sadece gece 3 ten sonra sucuk ekmek dağıtacakmış sabah ışıklarına kadar. nasıl olur bilemem tabi bende..Birde morche cabarnet vardı orada (yanlış yazmış olabilirim) onun programını bulamadım. artık yok sanırım öyle bi yer.
  • Bostanlı kafaki restaurant (bostanlı yol üstünde), ara sıcaklar ana yemek, pop solist, dansöz, fasıl, limitsiz yerli içki, 125 TL.(Yuh)
  • izmir genel yılbaşı programları ile ilgili bilgi verebilecek olan var mı peki??özellikle alsancak ve bornova programları?
  • up yapıyorum yeni konu acmamak icin bende öneri istiyorum yokmu bilen
  • lunapark gazinosunda piyanist şantör hayri küçük çıkıyor.eğlencenin adresi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.