Şimdi Ara

Nokia 5800 Xm almak isteyip kararsız kalanlar buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
5.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar başlıktada olduğu gibi nokia 5800 xm almak istiyorsunuz ama bi türlü karar veremiyorsunuz. telefonda ne gibi sorun var iyimi kötümü gibi kendi kendinize sorular soruyorsunuzdur kesin. işte sorularınıza burdan mümkün olduğu şekilde net cvp alabilirsiniz. ben ilk defa bi nokia kullanmaya başladım, bundan önceki telefonlarım hep sony ericsson olmuştur. şimdi 5800 xm ile ilk açılışımı yapmış bulunmaktayım
    bu telefonu 16 aralık akşamı aldım. rengi ise mavi. kırmızı ve mavi satılıyordu. media markt dan aldım hiçte pişman değilim.
    evet arkadaşlar varsa sıkıntınız sorunuz sorabilirsiniz. ses, kamera, radio, dokunmatik gibi? hangisinden şüphe ediyorsanız burda birlikte paylaşarak kesin bi sonuca varabiliriz.



  • bu fiyata bu özelliklerde alınabilecek en iyi telefon.. her güzelin bi kusuru vardır.. elbetde sorunlar cıkacaktır zamanla sonucta elektronik bi alet ama bence deger bende sipariş verdim ama hala gelmedi.. mavi istedim bende nasıl şık duruyomu bari arkadasım..
  • Evet güzel duruyor. Doğru bi karar vermişin. kırmızı kızlara yakışıyor sanki. sipariş vermek yerine kendin gidip alsaydın olmazmıydı? anadolu yakası media markt da vardı. 2 günde bir 60 ile 100 adet arası getittiriyorlar.
  • hic sorma o konuyu.. hepsi ordadan aldım :) baktım ucuza geliyo atladım direkt fakat sonra buraya bi girdim urunun tedarik surecinde sıkıntı cekenler varmıs bekleyecegiz artık napalım gec olsun güç olmasın..
  • kamerası nasıl başka vihazlara göre ve video çekimi.
  • donanım haberde inceleyen bi arkadas video cekimin cok iyi olmadıgını ve atlamalar oldugunu yazmıs.. foto cekimi bence kişiyle alakalı bişey sonucta prfo makine degil bu benim işim görecek kadar cekecegine inanıyorum amaç anı yakalamak zaten..
  • gece çekimde biraz karıncalanma var gibi. ama gündüz çekimi iyi. video olayına gelince hiçbir taklıma yok videoda ve karıncalanma, karelenme hiç yok. ayrıca video çekerken flaşı açık bırakabiliyorsun. güzel yapmışlar o olayı.
  • karıncalanma olayı icin noiseware diye bi program vardı kardes onu öneririm.. ben w810 kullanırken bu program cok işime yaramıstı renkleri bir araya toparlayıp netleştiren bi program tavsiye ederim..
  • paylaşım için saol
  • arkadaşlar yokmu 5800xm için kafasında kalan sorular?
  • sesi nasıl aga bide işlevleri hızlı olarak gerçekleştiriyomu bnde spariş verdim gelecek pazartesi günü inş.
  • Güzel bir cihaz , Dokunmatik değil de basmatik oluşu benim gibi parmakları kalın olan arkadaşlar için daha iyi bence. Hiç sıkıntı çekmedim kullanırken. Yalnız uzun kullanımda (10 dk+) Baş parmağım ağrımaya başlamıştı.. (Cihaz kuzenimindi) , Bir ara N79'umu eğiştirmeyi de düşündüm fakat gerek kamerası , gerekse FM Transmitter olmayışı beni vazgeçirdi bu telefondan.

    Şimdi İse yine aynı boyutta ekrana sahip Fakat kamerası 5 Mp , qwerty klavyeli , 8gb dahili hafızalı ve nispeten daha az sorunlu ve karizmatik N97 Mini'yi gözüme kestirdim. Hayırlısı artık.
  • Ben kırmızı modelini aldım çünkü bence mavi telefonlarda çok alakasız bir renk ve oyuncak gibi duruyor ha telefonun her tarafı cırtlak kırmızı olsa derdim bayan telefonu ama kenarlarından geçen koyu kırmızı çizgi bence oldukça hoş duruyor.Özelliklerine gelince gayet iyi ama dokunmatik hassasiyetini biraz daha arttırsalardı daha güzel olabilirdi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I Love Cookies -- 19 Aralık 2009; 19:25:10 >
  • sesi gayet çok iyi çıkıyor çift hoparlör olması + bi özellik. hatta evde sesini son ses açtığımda bizimkiler rahatsız bile oldu diyebilirim. ses konusunda hiç şüpen olmasın. bence işlevleri hızlı olarak gerçekleştiriyor. o yöndende bi şikayetim yok. ben ^^dokunmatik deilde basmatik olması^^ cümlesine katılmıyorum. gayet hassas ve o yöndede şikayetim yok. arkadaşım n97 mini ye verilen notlar çok düşük. bence normal n97 al daha iyi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: motaro

    sesi gayet çok iyi çıkıyor çift hoparlör olması + bi özellik. hatta evde sesini son ses açtığımda bizimkiler rahatsız bile oldu diyebilirim. ses konusunda hiç şüpen olmasın. bence işlevleri hızlı olarak gerçekleştiriyor. o yöndende bi şikayetim yok. ben ^^dokunmatik deilde basmatik olması^^ cümlesine katılmıyorum. gayet hassas ve o yöndede şikayetim yok. arkadaşım n97 mini ye verilen notlar çok düşük. bence normal n97 al daha iyi.


    N97 mini'ye verilen notlar derken kime ve neye göre düşük?
  • n97 mininin fiyatını bilmiyorum ama imkanımız olsa tercihimiz o olurdu sanırım 5800 den daha iyi olacagı kesin ama bu şimdilik keser bizi sanırım ...
  • n97 mini için genel not
    dizayn 7.2
    özellik 7.1
    performans 7.1

    n97 normal olanının ise
    dizayn 8.3
    özellik 8.3
    performans 8.1
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dogukann2345

    Ben kırmızı modelini aldım çünkü bence mavi telefonlarda çok alakasız bir renk ve oyuncak gibi duruyor ha telefonun her tarafı cırtlak kırmızı olsa derdim bayan telefonu ama kenarlarından geçen koyu kırmızı çizgi bence oldukça hoş duruyor.Özelliklerine gelince gayet iyi ama dokunmatik hassasiyetini biraz daha arttırsalardı daha güzel olabilirdi


    Buna katılamayacağım malesef , mavi kullanıyorum hiç de oyuncak gibi değil taş gibi baba cihaz
    harika bir renk
  • hepsiburada'dan fiyatı şuan için 503 tl 8gb hafıza kartı hediyeli
    (evet 553tl yazıyor ama 300tl üzeri alışverişlerde yılbaşına kadar 50 ytl indirim var.)

    alanlar kaça aldı? nereden?
  • dostum ben ordan tamda dedigin gibi aldım da ne zaman gelir belli degil.. sitede ki arkadaslardan ordan alanlar cok beklemiş bende beklicem galiba..
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.