Şimdi Ara

[YARDIM] Steam (CoD MW2) & Windows 7

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle merhaba...
    Bilgisayarıma ram aldıktan sonra x64 bir işletim sistemi kurmam gerekti ve ben de bu vesileyle Windows 7 Ultimate'e terfi ettim.
    Ama sorun şu ki, Call of Duty MW 2'yi Windows 7'de kuramıyorum. Steam yüklemesinin ardından bilgisayar hiçbir işlem yapmıyor, kurulumdan da eser kalmıyor. Sorunun steam olabileceğini düşünerek steam'i bir de kendi resmi sitesinden indirdim, kurdum. Çalıştırdığımda güncellemeleri yapıyor, tamamlandıktan sonra yine esrarengiz bir şekilde ortadan kayboluyor. Kayboluyor diyorum, çünkü ancak görev yöneticisinde görülüyor, o da 1-2sn kadar. Onun dışında ne bir pencere ne de bir uyarı mesajı geliyor ve steam çalışmıyor. Bu nedenle de Call of Duty kurulumu steamle sınırlı kalıyor.

    Bu konuda bilginiz varsa görüş ve önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 15 Aralık 2009; 22:04:44 >







  • W7 korsan mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Avrim

    W7 korsan mı?


    Evet.
  • Windows 7 ile veya korsan yada orjinal olmasıylada ilgisi yok. Bende orjinal olmayan W7 kullanıyorum. ultimate 64 bit. Sorunsuz steam ile mw2 oynuyorum. Steam o şekilde görev yöneticisinde iken beklemeyi denedinmi? Bişey indiriyor olabilir. MW2 yi cd den kurdusyan orjinal, update lerini indiriyor olabilir. Bağlantı hızına göre bir süre bekle derim ben bakalım nolacak. Steamın tekrar yanıt vermesi lazım...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nucLear

    Windows 7 ile veya korsan yada orjinal olmasıylada ilgisi yok. Bende orjinal olmayan W7 kullanıyorum. ultimate 64 bit. Sorunsuz steam ile mw2 oynuyorum. Steam o şekilde görev yöneticisinde iken beklemeyi denedinmi? Bişey indiriyor olabilir. MW2 yi cd den kurdusyan orjinal, update lerini indiriyor olabilir. Bağlantı hızına göre bir süre bekle derim ben bakalım nolacak. Steamın tekrar yanıt vermesi lazım...


    MW2 orjinal, DVD'den kuruyorum. Ayrıca Steam, görev yöneticisinden de kendi kendine kayboluyor, ben kapatmıyorum Şu sorunu bir çözebilsem... Kaspersky 2010 kullanıyorum, ilgisi olabilir mi? Gerçi steam.exe'yi trusted olarak görüyor ama...




  • bi dene istersen kaspersky ı kapatıp. olabilir neden olmasın. Walla ben oyunu steam üzerinden satın aldığım için hiç o dediğin sorunla karşilaşmadım. Oyunun dvd den nasıl bir yükleme şekli olduğunuda bilmiyorum açıkçası. Steamdan alınca download ediyosun açılıyor o kadar.

    oyunun keyini steama girip aktif ettinmi acaba? öncewww.steampowered.com dan boş steam ı indirip kullanıcı adı şifrenle giriş yapıp games kısmında sol altta active key game diye bi bölüm var.
  • Oyunu daha önce yükledip oynadı ise tekrar CD-Key aktif etme diye bir şey söz konusu olamaz.Aktif etmeye çalışırsa da keyin zaten kayıtlı olduğuna dair bir uyarı mesajı alır.

    Birde olayı tam olarak anlamak bakımından sormak istediğim bir kaç şey var.Oyunu tam olarak yükledin mi ve oyun My Games listte görünüyor mu?Steam'e girmeye çalıştığında Steam bağlantıdan sonra kendini otomatik kapatıyor mu?"X:/Program Files/Steam" dizininde bulunan ClientRegistry.blob dosyasını silip birde öyle girmeyi denediniz mi?

    Ayrıca sormak istediğim son bir şey "X:/Program Files/Steam" dizininde sizin Steam'e girmeye çalıştığınız saatlerin kayıtlarını tutan dosyalar mevcut mu?Örnek olarak;

    "Steam__570557__2009_12_15T16_59_49C37656.mdmp" gibi bu dosyanın isim açıklaması 15/12/2009 Thuesday(Salı) 16:59'da girmeye çalışmışsınız da Steam bi sebepten bunu yapamamıştır.Bu dosyalar genellikle Steam'in çöktüğüne işarettir.




  • - KIS 2010'u kaldırdım, sorun devam ediyor.
    - Oyunu tam olarak yükleyemedim. Steam çalışmadığı için setup devam etmiyor.
    - Steam kendi kendine kapanıyor ve program pencerelerinden hiçbiri görülmüyor.
    - ClientRegistry.blob'u silip tekrar uygulamayı başlattığımda Steam'i update ediyor, sonrasında yine program çalışmıyor.
    - Steam'i her açmaya çalıştığımda .mdmp dosyası oluşturuyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 17 Aralık 2009; 18:24:01 >
  • XP x64 kurdum, sorunsuz çalışıyor. W7 gördüğüm kadarıyla yeterince stabil değil...
  • sistemiyle alakalı bisiey degil kendisi ile alakalı bir durum tüm isletim sistemlerinde sorunsuz calısır winwows
  • yazıları tam okuyamadım ama anladığım kadarıyla işletim sistemin 64bit eğer öyleyse belkide steamın 64 bit os lere uygun olanını denemen lazım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sultanomar

    yazıları tam okuyamadım ama anladığım kadarıyla işletim sistemin 64bit eğer öyleyse belkide steamın 64 bit os lere uygun olanını denemen lazım


    Steamın setupları zaten bütün os lere uyumlu.

    W7 Home Premium 64 Bit Kullanıyorum. Söylediğin gibi bir problem yok fakat bazen oyuna girişde kapat hatası verebiliyor.

    Vaktin varsa temiz bir format atıp tekrar dene
  • arkadaşlar bende de problem oldu steam ile çok uğraştım boşuna imiş. SKIDROW crack dosyasını kullandım hiç problem yok Win7 de oynanılıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.