Şimdi Ara

Western Digital My book Essential 1 TB (WDBAAF0010HBK-EESN) hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
8.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Bugün bir internet sitesinden aldığım Western Digital My Book Essential 1 TB harici harddiski bilgisayarıma taktığımda virtual cdsinden yazılımı yüklemeye çalışırken hata alıyorum. Hata mesajı :
    The application has encountered an unexpected error and is now exiting.

    Driveri bu şekilde yükleyemiyorum.(Vista işletim sistemi kullanıyorum bu arada)

    link

    bu linkte sorunun cözümünü buldum fakat firmware uptade'i yapmak istemiyorum şu aşamada.Harddiskin içinden hiçbir Türkçe kullanım dosyası (.pdf vs.) çıkmadı.Halbuki bu harddiskin Türkçe kurulum dosyaları vs. mevcut oldugunu farkettim wd nin offical sitesinde..Ürünün INDEKS bilgisayar tarafindan ithal edildigi yazıyor garanti belgesinde.Western digital markasının Türkiyedeki disbiritoru Logosoft öğrendiğim kadarıyla.Sanki ürün yanlış yollarla Türkiye'ye sokulmuş gibi geldi.Bu ürünü Türkiyeden satın alanlar yardımcı olabilirse çok sevinirim.Teşekkürler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DestZ -- 11 Aralık 2009; 18:34:41 >







  • arkadaslar hic bu ürünü kullanan yok mu? yardım edecek biri lazım acil olarak.Ürünü iade etme sürem bitecek yoksa...
  • İstersen wd'in sitesinden programın son versiyonunu yükle ve öyle dene istersen...
  • wd'nin resmi sitesinde firmware uptade'ı yaparsanız düzelir yazıyor.Ama bende yapmak istemiyorum şuanda.Çünkü iade durumu olursa eğer sorun çıkarırlar.peki sizin wdsmartware programi Türkçe mi?
  • İngilizce tabii ki ... Türkçe yaptıkları görülmüşmü hiç bu programları...

    Ya bu program sendeki üründe pek bir işe yaradığını düşünmüyorum. Elite modeli olsaydı önemli olacaktı fakat ...?
  • ustad bu ürünün elite modeliyle olan tek farkı e-label bildigim kadariyla...
  • Ya bu programda backup alma ve şifre koyma seçenekleri geçerli senin modelde ama ben bunları kullanma ihtiyacı ben hiç duymadım. Sadece öndeki yazı için birkaç kez kullandım o kadar..

    Backup al deyince diek bütün herşeyi atıyor. Klasörlerin içinde virüs felan varsa oda gidecek yani. Benim açımdan pek kullanışlı bulmadım. Kendşm hdd'nin içinde kategorilerimi yapıp kendi elimle atıyorum oyum müzik film vs.

    Tabi bu şifre koyma ve backup alma senin için önemliyse o zaman işin rengi değişir...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatixx -- 13 Aralık 2009; 7:16:46 >
  • arkadaşlar forumda hiç mi wd 1tb essential kullanan yok?
  • Bende 1TB Mybook Home edition var. Hicbir WD programini yuklemedim ve diski normal USB disk olarak kullaniyorum istedigim dosyayi atip istedigim dosyayi geri aliyorum. Bahsi gecen Turkce dil destegi olmayan programlari yuklemedim ama verdigi hata mesajinin ayrintisinda Turkce sistem kullandigin icin veriyor. Firmware guncellemesi degil yuklemek istedigin programin yeni versiyonu varsa yuklemeni istiyor o kadar.

    Benim tavsiyem harddiski basit ve temel olarak kullanirsan zaten sorun olmayacaktir programlar bence kritik ve cok gerekli degil.
  • bende yeni essential aldım, diski görmede sorun yok ama ben diskte gelen programları kurmaya kalkınca aynı hata bende de oldu fw yükselttim gene aynı hatayı aldım.
  • bende de var. ben hiç gerek duymadım backup şifreleme falan. türkçe programı bulamazsın. ingilizceden anlıyorsan halletcen ya da anlayan birisini bulacaksın :D
  • Selam arkadaşlar, bende aynı üründen aldım bende de aynı hatayı veriyor, bende bu özelliği kullanmayacağım için programın çalışmaması sorun değil fakat hard diski her taktıgımda "yeni donanım bulundu" uyarısı veriyor ve buda zaman kaybı bence. şimdi bu uyarıyı vermemesi için neler yapababiliriz, çünkü o bölümü silemedim bir türlü? aynı ürnün 500 gb2lıgınıda kullanıyorum onu formatlamış içindeki her şeyi silmiş bu sorunu aşmıştım, işin kötüsü bu diski alır almaz içine 100 gb dan fazla veri atıp eski kopyalarıda sildim, bulacagımız çözüm formatlamak dışında olmalı :)) ilgilenenlere çok teşekkürler...
  • program zaten ingilizce ama sisteminiz turkce oldugu icin boyle hata veriyor, zaten hata mesajinda da apacik bu yaziyor.
  • arkadaşlar bende bu cihazdan aldım wd yazılımı falan yüklemedim herangi problem yok hdd %50 sini doldurdum fakat önündeki kapasite göstergesinde herangi bir hareket olmadı yani kapasiteyi göstermiyor birde bu şifreleme olayı nasıl çalışıyor biraz bilgi verirseniz sevinirim teşekkürlerrr
  • Bende bugün elite aldım aynı problem var, canımı sıktı vallahi
  • heryere yazıyor gibi olcam ama henüz bir cevap alamadım.

    2 tane mybook essential 1tb yeni kasa var.

    birinin ürün kodu

    WDBAAF0010HBK-EESN
    WDBAAF0010HBK-EES

    bunlar arasında görünürde hiçbir fark yok. kasaları dahil herşey aynı. konuyu açan arkadaş N ile biten modeli almış. WD'nin sitesindede böyle bir ayrım yok
  • HB ye sordum bu ayrımı evet haklısınız yanlışlık olmuş dediler ve 1 tanesini kaldırdılar.
  • ancak o N diye ayırdıkları ürünü yeni ibaresi ile sitede gösterdiler ve fiyatıda diğerinden farklıydı yani daha fazlaydı, sahtekarlık yapıyorlar heralde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyWar -- 1 Şubat 2010; 12:28:03 >
  • Arkadaşlar öncelikle hiç o programı kafanıza takmayın bir işe yaramıyor.Eğer yüklemek isterseniz UPDATE ini yapın bn öle yaptım yükledi yada oluşturduğu sanal sürücüye sağ tıklayın ordan wdsmartware klosörüne girin ve orada setup dosyasını çalıştırın yükler.
  • Benimkinin modeli wd 1tb my book elite fakat içinden ne garanti belgesi nede kullanım klavuzu çıkmadı ne yapcaz...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.