Şimdi Ara

Klimanın Havayı Kurutma Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
45.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bende bu forumdan epeyice araştırdıktan sonra bir klima almıştım Daikin DL serisi klimada ve elektrik faturasından çok memnunum gerçi bu ay daha da netleşecek .Fakat başka bir sorunum sanırım klima havayı kurutuyor çünkü belli süre sonra boğaz ağrısı yapıyor.Bunu önlemenin bir yolu varmıdır acaba.Birde bazı konularda görüyordum bebeğimiz için alıcaz işte günde 12 saat çalışacak vesaire aman dikkat edin arkadaşlar ben 3 4 saat sonra boğaz ağrısında rahatsız oluyorum yavrucaklar kimbilir nekadar rahatsız olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcold1907 -- 10 Aralık 2009; 11:21:43 >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: blackcold1907

    Arkadaşlar bende bu forumdan epeyice araştırdıktan sonra bir klima almıştım Daikin DL serisi klimada ve elektrik faturasından çok memnunum gerçi bu ay daha da netleşecek .Fakat başka bir sorunum sanırım klima havayı kurutuyor çünkü belli süre sonra boğaz ağrısı yapıyor.Bunu önlemenin bir yolu varmıdır acaba.Birde bazı konularda görüyordum bebeğimiz için alıcaz işte günde 12 saat çalışacak vesaire aman dikkat edin arkadaşlar ben 3 4 saat sonra boğaz ağrısında rahatsız oluyorum yavrucaklar kimbilir nekadar rahatsız olur.


    buhar makinaları var onlar kullanılabiliyor fakat ücretsiz çözüm derseniz bi kabın içine su koyup nem oluşmasını ağlayabilirsiniz en bilindik ve kolay yöntemdir.
  • blackcold arakadaşım . ben size sıcak buhar üreten cihaz tavsiye ediyorum. sakın soğuk üreten cihaz almayın klimalı ev için hiç uygun değil duvarlara kadar beyaz toz edersiniz evinizi . ben daha sonra size bunla ilgili bir foto iletirim. cengizumur isimli arkadaşımızda sıcak buhar makinelerinin tavsiye ediyor. o bu konularda çok daha araştırmacı. sevgili eina demiş bir kaba su da olur.. olur ama yeterli gelimiyor. ben bunları hep denedim. daha önce 2 adet soğuk buhar aldım birini hiç açmadım geri iade zamanınıda geçirdim öyle duruyor . siz beni dinleyin sıcak buhardan vazgeçmeyin sıcak buhar makinesini haftada bir sadece içine bir miktar sirke döküp 30 dk kaynatıp temizlersiniz. kesinlikle mikrop üretmez.. soğuk makineyi ise çok sık temizlemeniz gerekiyor çok zahmetli ve mikrop üretici. son önerimde sıcak buhar makinesi için, birde ayarlı priz alıp buharın dengesini ayarlıyabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eina

    buhar makinaları var onlar kullanılabiliyor fakat ücretsiz çözüm derseniz bi kabın içine su koyup nem oluşmasını ağlayabilirsiniz en bilindik ve kolay yöntemdir.


    Teşekkür ederim ama kap olayı yeterli gelmez sanıyorum.Kaloriferli evlerde filan daha bir kullanışlı olur bu yöntem.

    quote:

    Orijinalden alıntı: aydemir-çelik

    blackcold arakadaşım . ben size sıcak buhar üreten cihaz tavsiye ediyorum. sakın soğuk üreten cihaz almayın klimalı ev için hiç uygun değil duvarlara kadar beyaz toz edersiniz evinizi . ben daha sonra size bunla ilgili bir foto iletirim. cengizumur isimli arkadaşımızda sıcak buhar makinelerinin tavsiye ediyor. o bu konularda çok daha araştırmacı. sevgili eina demiş bir kaba su da olur.. olur ama yeterli gelimiyor. ben bunları hep denedim. daha önce 2 adet soğuk buhar aldım birini hiç açmadım geri iade zamanınıda geçirdim öyle duruyor . siz beni dinleyin sıcak buhardan vazgeçmeyin sıcak buhar makinesini haftada bir sadece içine bir miktar sirke döküp 30 dk kaynatıp temizlersiniz. kesinlikle mikrop üretmez.. soğuk makineyi ise çok sık temizlemeniz gerekiyor çok zahmetli ve mikrop üretici. son önerimde sıcak buhar makinesi için, birde ayarlı priz alıp buharın dengesini ayarlıyabilirsiniz.



    Saolun aydemirçelik klima konusundada yardımınız olmuştu gerçekten.Kaba su koymak dediğiniz gibi kafi gelmez diye düşünüyorum.Aklımdada hep 20 30 liraya satılan soğuk buhar makineleri vardı onlarıda elemiş olduk.Sıcak buhar makinelerinde tavsiyeniz varmı acaba yada dikkat edilmesi gereken hususlar nelerdir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcold1907 -- 10 Aralık 2009; 12:19:26 >
  • ücretsiz çözüm olarak sunmuştum eskiden buhar makineleri takdir edersinizki yoktu en makul çözüm tabiki yeterli olmaz herşeyin bi bedeli mevcuttur tabiki en güzeli buhar makinalarıdır fakat çok fazlasıda insanda hastalık yapabiliyor dikkat etmek lazım kolay gelsin.
  • yok canım klima konusunda size yardımım olmadı . siz zaten süper klimayı almıştınız nasıl diyerek sormuştum size :)) sadece kendi tecrübelerimi sonrasında paylaşmıştım bunu yardım olarak algıladıysanız teşekkür ederim size.

    arkadaşım size birkaç link yazim oldukça farklı fiyatlar var ama hiç pahalısına kaçmayın derim size . daha önemlisi iyice bilgilenmeniz için cengiz umur arkadaşın bir yazısını aldım. nemlendiriciler ile ilgili birkaç yazısınında linkini vereyim okursunuz.

    http://forum.donanimhaber.com/m_36320296/tm.htm
    cengizumur
    Yüzbaşı

    Mesaj: 432


    29 Aralık 2006, 23:02:05


    --------------------------------------------------------------------------------

    Sagolun melih bey, ailemde astimla ugrastigim icin boyle bir birikime sahip oldum.

    Soguk buhar ureten aletler suyu isitarak buharlastirmak yerine, fiziksel olarak cirpistirarak minik tanecikler halinde havaya savurma ilkesiyle calisir.

    Bunu piyasada elektronikcilerin piezo kristal diye tabir ettigi elemani su icinde ultrasonik frekanslarda surerek, titresim olusturarak yapar.

    Sonucta olusan sis tabakasi (buhar degil) bir fan vasitasiyla ortama verilir. Bu sis dogal olarak sicak degildir. Asil buharlasma ondan sonra havada olur. ve sis buharlasarak gorunmez olur. Cunku kuru hava ortamdaki nemi affetmez bunyesine alir. Aynen bizim solunum yollarimizi kuruttugu gibi.

    Ben su anda bunlardan birini kullaniyorum. Tavsiye ederim kullanisli aletler. Ben sisi direkt kalorifer radyatorune yonlendiriyorum, odada daha homojen bir nem dagilimi icin.

    Daha once suya iki grafit elektrod batirarak, ve hafif tuz eklenen bu suyu isitip buharlastirarak calisan cihazlar vardi. Bunlardan cikan buhar saf H2O ve dezenfekte idi, ama siksik elektrodlarda biriken tortu ve kireci temizlemek gerekiyordu, ayrica fokurdama sesi yapardi.

    Simdiki soguk sis ureten ultrasonik makinalar daha kullanisli. Fakat eger icnde su uzun zaman beklerse, sik sik temizlenmezse, haznede olusan bakteri ve virusler sisle beraber odaya yayiliyor. Birde cinden gelen bu kadar elektronik elemandan olusan bu yeni aletler daha az omurludur diye dusunuyorum.

    Aslinda nemlendiriciler icin belki yeni baslik acmaliydim, neyse.
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    arkadaşım, üstteki yazıda arkadaş soğuk buhar kullandığını söylemiş . bende kullandım hiç memnun kalmadım size ileteceğim fotoları. ses konusuna gelince onlarda ses yapıyor. yapmıyor değil ve temizlemesi çok zor . evet sıcak buhar üreten aletler de kaynama sesi var ama çok rahatsız edici değil. mikrop konusunda ise tamamen zararsız . arkadaşta yazmış zaten. diğer cihazlarınsa temizliği konusunda uyarmışlar. sıcak cihazlarıysa sadece içine bir çaybardağının 4/1 oranında sirke döküp 30 dk kaynattınızmı içindeki tortuyu temizliyor sonra hazneyi usad çalkalayıp . yaklaşık 1 hafta keyfinize bakıyorsunuz. ama soğuk buhar makineleinde bu temizliği yine sirke ile en fazla 2 günde 1 yapmak zorundasınız ve belli yerlerini fırçalamak zorundasınız . ve tam temizlemeden hazneyi yerleştirirseniz su kaçırıyor. bence soğuk sistem makinelerin tek artısı buhar ayarını yapabilmeniz . ama bir cereyan kesintisinde oda resetleniyor. sıcak makinelerde ise buharı ayarlı almak için . ayarlı priz kullanmanızı tavsiye ederim. çünkü odanızdaki nem oranı %50 yi geçtimi zararlı.

    http://forum.donanimhaber.com/m_19203119/tm.htm cengiz bey bu linkte demişler soğuk sisteme kireçli su doldurulursa bu kireci oda yüzeylerinde görebilirler. ben hiç musluk suyu kullanmadığım halde bu kireci gördüm. sıcak buhar makinelerini kullanmak zahmetli demişler.. bence tam tersi . ben şahsen uğraşamadım soğuk buhar makinesi ile. internet sıksık kesilip gelmeye başladı yazıyı gönderemiyorum sonra devam etmek üzere


    quote:

    Saolun aydemirçelik klima konusundada yardımınız olmuştu gerçekten.Kaba su koymak dediğiniz gibi kafi gelmez diye düşünüyorum.Aklımdada hep 20 30 liraya satılan soğuk buhar makineleri vardı onlarıda elemiş olduk.Sıcak buhar makinelerinde tavsiyeniz varmı acaba yada dikkat edilmesi gereken hususlar nelerdir.
  • http://www.shoptimo.com/vitrin/product_info.php/products_id/9123 ben bu linkteki, cihazı kullnıyorum. şuan bir kaç sitede 55 tl satış fiyatı var .
    birde herkezin gülmesi için
    http://www.webdenal.com/store/norditalia-mini-vapor-elektrodlu-oda-nemlendiricis_fiyat.htm?idProduct=133827&idCategory=937&topnavCategory=821 bu linkte bu cihaza 157 tl denmiş benim cihazdan hiç farkı olduğunu sanmıyorum. marka aynı şekil değişik. biraz daha gülelim serbest piyasanın nimetleri :http://www.deppo.com/saglik/oda-nemlendiriciler/norditalia-mini-vapor-elektrodlu-oda-nemlendiricisi-704498.html 377 tl alsanız kimse demez fahiş fiyat, almasaydınız derler..

    http://www.gurbebe.com/saglik-hijyen-ates-olcer/chicco-yeni-sicak-buhar-kolay-buharlastirma-2.html normal bir rakam markasına göre ama haznesi küçüktür gözüktüğü gibi fakat iş görür .

    http://www.nar-bebe.com/YENI-Chicco-Mammy-Ilik-Buhar-Makinasi,PR-4569.html 121 tl gene cihicco markası hiç gerek yok su haznesi aynı soğuk buhar cihzalardaki gibi ter takılıyor temizlemedinmi jontadan su kaçırır.

    daha sonra yazarım birkaç link daha 26 liraya bile görmüştüm. selamlar.
  • Daha da komiği aynı sitede aynı ürün 2 farklı fiyatla satılıyor
    http://www.deppo.com/bebek/saglik/oda-nemlendiriciler/
  • arkadaşlar öncelikle sunu belirteyim klima havayı kurutmaz ısınan havadaki nem oranı düşer ister soba ile ısıtın ister kalorifer ile ısıtın nem azalır örnek ıslak bir giysiyi klimalı ortama koyunca kuruyorda sobalı veya kaloriferli odaya koyunca kurumuyormu ve oda kapıları sık açılmazsa boğaz kuruluğu yapar solunum hastalığı olan ve bebek olan evlerde nem oranının yükseltilmesi tavsiye edilir bu sobalı evde sobanın üstüne çaydanlık koyulararak kaloriferli evde peteğin üstüne bir kap koyularak yapılır klimalı evde ise oda içinde biryere koyulan kap yeterli gelmiyorsa buhar makineleri ile yapılır çünkü klimanın üzerine koyulacak bir yeri yok

    eğer sizin bebeğiniz varsa ve ortamı klima ile ısıtıyorsanız buhar makinesi alın bebeğinizin sağlığı herşeyden önemli
  • evet bu dahada komik

    quote:

    Orijinalden alıntı: kontrolsuz_guc

    Daha da komiği aynı sitede aynı ürün 2 farklı fiyatla satılıyor
    http://www.deppo.com/bebek/saglik/oda-nemlendiriciler/
  • sıcak buhar makinesi linkler.

    http://www.didimteknoloji.com/urun.asp?urunid=1135 15 tl ama cevap bile vermiyorlar . insana çok önceden mail atmıştım siteye. aslında yerli ürün bunu almak isterdim.

    http://www.cimri.com/nembo-sicak-buhar-makinesi?ad=1 26 tl oldukça uygun ve su haznesi büyük gözüküyor.


    http://www.nekadar.com/47815.html 118 tl cihicco.

    http://www.chicco.com.tr/saglikli-nefes-sicak-buhar-makinesi/saglik/dogumdan-itibaren/scheda_prodotto.asp?menu=on&art=00.068447.400.000&idfascia=21&idsezione=20 buda değişik bir chicco modeli aynı soğuk su hazneli cihazlar gibi hazne ters takılıyor bence sakıncalıdır . fiyat yok ama 60-70 tl ye birebir görmüştüm 1-2 ay önce .

    ben bu arada belirtim norditalia ufo modelinden çift ini 50 tl ye aldım . millet soğuk buhara yüklendiği için satıcı elimde kalmasın diye zararına veriyorum dedi . (doğrudurda çünkü ithal mal diye şişiriyorlar fiyatı. ama hakkıda bundan fazla etmez emin olun isterse en kral marka olsun yaptığı iş belli . sizlerin tek araştıracağı daha az tüketim gücü olanı bulmak bendeki 800wat yazıyor ama ben saatte 15 dk ayarladımayarlı prizi . çok büyük bir tüketimi yok.. dahada birebir satın alacak yer bulamadım tahtakalede. bir tane daha alacaktım iş yeri için . ama yusufpaşa bölgesinde bulunur mutlaka.

    http://www.nar-bebe.com/Chicco-EASY-VAP-Sicak-Buhar-Makinasi,PR-2590.html oldukça uygun ve şirin bir chicco modeli 43 tl indirimdeymiş. ayrıca kullanışli su haznesi var norditalia gibi.

    http://www.hepaonline.com/sicak_buhar_makinasi_2.php 100 tl marka iyi ama küçük gözüküyor. su haznesi ters monte ediliyorsa buda sorun çıkarabilir. ama marka gerçekten güzel .

    birkaç marka daha var bionaire gibi kalite olan bulamadım şuan. bence klima havayı kaloriferden daha çok kurutuyor. mss80 arkadaşım yazmış . kaloriferli evde su yeterli olur diye . tam full yakarsak ordada makine kullanmamız gerekir. tabi kimse tam fulleyemiyor malesef kombileri. klimanın elektrik sarfiyatı kombi doğalgaz sarfiyatından daha ekeonemik olduğu için . klima fullenebiliyor ve daha iyi daha çabuk ısıttığı içinde ortamdaki nem çok daha çabuk tükeniyor. doğalgaz kombisinde bu kullanım az olduğu için evet ortam daha az kuruyor. sebep ortada doğalgaz ile tam ısınacağım diyen insanın durumu çok iyi olmalı. sene başında %55 veya %70 zam varmış hayırlı olsun
  • Daikin DL bendede var bebek için soğuk buharmı alacağız yokssa sıcak buharmı
  • izmirde nem kaç olmalı odada
  • arkadaşlar en son 28 ocak 2010 da mesaj atılmış bu konuya hortlattık konuyu ama şimdi özellikle yatak odasında klima kullanan arkadaşlara soruyorum.klimanızın odadaki havayı kurutma sorununa nasıl bir çözüm buldunuz.

    şimdi bu nemlendirme cihazları soğuk ve sıcak nem üretenler diye ikiye ayrılıyor ama linkte verdiğim ürün ılık buhar üretiyormuş acaba sıcak ta ılık diyemi yazılmış anlamadım.

    ayrıca bu ürünü tavsiye edermisiniz ya da bu nem olayını dengede tutmak için nasıl bir ürün ya da çözüm tavsiye edersiniz.

    http://www.ereyon.com.tr/urun/chicco-mammy-ilik-buhar-makinesimammy-ilik-buhar-makinasi.aspx

    ayıca bu soğuk buhar cihazlarında parçalanıp havaya dağılan kireç tozlarının duvarlara yapıştığı söylenmiş kullanıcılar tarafından bende hava nemledirme başlığında hem bu cihazı sordum hem de soğuk buhar cihazlarında klima suyu kullanılabileceğini söyledim kireç olayına çözüm için ayrıca evdeki iki ayrı marka klimayı kurmaya gelen teknik servis arkdaşlar klima suyunu ütülerde kullanırsak kesinlikle ütüde kireç sorunun olmayacağını söylemişlerdi.

    önerebileceğiniz ürün var mı acaba
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gerbera

    arkadaşlar en son 28 ocak 2010 da mesaj atılmış bu konuya hortlattık konuyu ama şimdi özellikle yatak odasında klima kullanan arkadaşlara soruyorum.klimanızın odadaki havayı kurutma sorununa nasıl bir çözüm buldunuz.

    şimdi bu nemlendirme cihazları soğuk ve sıcak nem üretenler diye ikiye ayrılıyor ama linkte verdiğim ürün ılık buhar üretiyormuş acaba sıcak ta ılık diyemi yazılmış anlamadım.

    ayrıca bu ürünü tavsiye edermisiniz ya da bu nem olayını dengede tutmak için nasıl bir ürün ya da çözüm tavsiye edersiniz.

    http://www.ereyon.com.tr/urun/chicco-mammy-ilik-buhar-makinesimammy-ilik-buhar-makinasi.aspx

    ayıca bu soğuk buhar cihazlarında parçalanıp havaya dağılan kireç tozlarının duvarlara yapıştığı söylenmiş kullanıcılar tarafından bende hava nemledirme başlığında hem bu cihazı sordum hem de soğuk buhar cihazlarında klima suyu kullanılabileceğini söyledim kireç olayına çözüm için ayrıca evdeki iki ayrı marka klimayı kurmaya gelen teknik servis arkdaşlar klima suyunu ütülerde kullanırsak kesinlikle ütüde kireç sorunun olmayacağını söylemişlerdi.

    önerebileceğiniz ürün var mı acaba

    bu konu hortlamaz gayet güzel bir konudur mevsiminde açılır ve ihtiyaçtır. bu cihazı alın derim chiccodan kireç yapmayacağı onayını aldım. daha ucuzu varmıdır yokmudur ama bulacağınızı sanmam bu mevsimde. tam sıcak makineler artık bitti gibi birde çok enerji tüketiyorlar. fiyat bilmiyorum ama hepaonline de bir makine vardı sıcak. enerjisine bakın az enerji tüketiyorsa alırsınız. daha doğrusu sizin için hangisi uygunsa alırsınız kullanınca yorum bekleriz:)) soğuk makinelerden uzak durun. bende şuan en az kireç yapanı var baya başarılı ama çok sesli çalışıyor. değişik bir sistem kullanmışlar ultrasonik değil galiba pervane yardımı ile suyu püskürtüyor ama anlamam cengiz bey bir ara resimleri çekip eklerim bakar o. fiyatıda uygun.http://www.kalimed.com/?urun-846-Plusmed-Pm-1-705-Serin-Hava-Nemlendiricisi.html
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 9 köyden kovuldum

    quote:

    Orijinalden alıntı: gerbera

    arkadaşlar en son 28 ocak 2010 da mesaj atılmış bu konuya hortlattık konuyu ama şimdi özellikle yatak odasında klima kullanan arkadaşlara soruyorum.klimanızın odadaki havayı kurutma sorununa nasıl bir çözüm buldunuz.

    şimdi bu nemlendirme cihazları soğuk ve sıcak nem üretenler diye ikiye ayrılıyor ama linkte verdiğim ürün ılık buhar üretiyormuş acaba sıcak ta ılık diyemi yazılmış anlamadım.

    ayrıca bu ürünü tavsiye edermisiniz ya da bu nem olayını dengede tutmak için nasıl bir ürün ya da çözüm tavsiye edersiniz.

    http://www.ereyon.com.tr/urun/chicco-mammy-ilik-buhar-makinesimammy-ilik-buhar-makinasi.aspx

    ayıca bu soğuk buhar cihazlarında parçalanıp havaya dağılan kireç tozlarının duvarlara yapıştığı söylenmiş kullanıcılar tarafından bende hava nemledirme başlığında hem bu cihazı sordum hem de soğuk buhar cihazlarında klima suyu kullanılabileceğini söyledim kireç olayına çözüm için ayrıca evdeki iki ayrı marka klimayı kurmaya gelen teknik servis arkdaşlar klima suyunu ütülerde kullanırsak kesinlikle ütüde kireç sorunun olmayacağını söylemişlerdi.

    önerebileceğiniz ürün var mı acaba

    bu konu hortlamaz gayet güzel bir konudur mevsiminde açılır ve ihtiyaçtır. bu cihazı alın derim chiccodan kireç yapmayacağı onayını aldım. daha ucuzu varmıdır yokmudur ama bulacağınızı sanmam bu mevsimde. tam sıcak makineler artık bitti gibi birde çok enerji tüketiyorlar. fiyat bilmiyorum ama hepaonline de bir makine vardı sıcak. enerjisine bakın az enerji tüketiyorsa alırsınız. daha doğrusu sizin için hangisi uygunsa alırsınız kullanınca yorum bekleriz:)) soğuk makinelerden uzak durun. bende şuan en az kireç yapanı var baya başarılı ama çok sesli çalışıyor. değişik bir sistem kullanmışlar ultrasonik değil galiba pervane yardımı ile suyu püskürtüyor ama anlamam cengiz bey bir ara resimleri çekip eklerim bakar o. fiyatıda uygun.http://www.kalimed.com/?urun-846-Plusmed-Pm-1-705-Serin-Hava-Nemlendiricisi.html

    evet hanımla da konuştum,malum ondan onay almadan iş yapamıyoz

    hakikatten alıyorum bu cihazı ağzımız burnumuz kuruyo sabahları,afedersiniz burun tıkanıklığı filan.zaten daıkın firması da bu olayı erken farkedip ururu sarara klimaları üretmiş adamlar akıllı harbiden..ururu japoncada nemlendirme,sarara ise nem alma demek miş


    ama pahalı olmasa alınabilir.neyse biz nem alma olayını klimanın kendi özelliği olan her klimada olan nem alma özeliiğini yazın aktif hale getirerek yapabilriz ki zaten yapıyoruz.nem verme işinide bu 100 liralık cihazla hallederiz.yani ururu sarara ya çok da gerek yok ne dersiniz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gerbera

    quote:

    Orijinalden alıntı: 9 köyden kovuldum

    quote:

    Orijinalden alıntı: gerbera

    arkadaşlar en son 28 ocak 2010 da mesaj atılmış bu konuya hortlattık konuyu ama şimdi özellikle yatak odasında klima kullanan arkadaşlara soruyorum.klimanızın odadaki havayı kurutma sorununa nasıl bir çözüm buldunuz.

    şimdi bu nemlendirme cihazları soğuk ve sıcak nem üretenler diye ikiye ayrılıyor ama linkte verdiğim ürün ılık buhar üretiyormuş acaba sıcak ta ılık diyemi yazılmış anlamadım.

    ayrıca bu ürünü tavsiye edermisiniz ya da bu nem olayını dengede tutmak için nasıl bir ürün ya da çözüm tavsiye edersiniz.

    http://www.ereyon.com.tr/urun/chicco-mammy-ilik-buhar-makinesimammy-ilik-buhar-makinasi.aspx

    ayıca bu soğuk buhar cihazlarında parçalanıp havaya dağılan kireç tozlarının duvarlara yapıştığı söylenmiş kullanıcılar tarafından bende hava nemledirme başlığında hem bu cihazı sordum hem de soğuk buhar cihazlarında klima suyu kullanılabileceğini söyledim kireç olayına çözüm için ayrıca evdeki iki ayrı marka klimayı kurmaya gelen teknik servis arkdaşlar klima suyunu ütülerde kullanırsak kesinlikle ütüde kireç sorunun olmayacağını söylemişlerdi.

    önerebileceğiniz ürün var mı acaba

    bu konu hortlamaz gayet güzel bir konudur mevsiminde açılır ve ihtiyaçtır. bu cihazı alın derim chiccodan kireç yapmayacağı onayını aldım. daha ucuzu varmıdır yokmudur ama bulacağınızı sanmam bu mevsimde. tam sıcak makineler artık bitti gibi birde çok enerji tüketiyorlar. fiyat bilmiyorum ama hepaonline de bir makine vardı sıcak. enerjisine bakın az enerji tüketiyorsa alırsınız. daha doğrusu sizin için hangisi uygunsa alırsınız kullanınca yorum bekleriz:)) soğuk makinelerden uzak durun. bende şuan en az kireç yapanı var baya başarılı ama çok sesli çalışıyor. değişik bir sistem kullanmışlar ultrasonik değil galiba pervane yardımı ile suyu püskürtüyor ama anlamam cengiz bey bir ara resimleri çekip eklerim bakar o. fiyatıda uygun.http://www.kalimed.com/?urun-846-Plusmed-Pm-1-705-Serin-Hava-Nemlendiricisi.html

    evet hanımla da konuştum,malum ondan onay almadan iş yapamıyoz

    hakikatten alıyorum bu cihazı ağzımız burnumuz kuruyo sabahları,afedersiniz burun tıkanıklığı filan.zaten daıkın firması da bu olayı erken farkedip ururu sarara klimaları üretmiş adamlar akıllı harbiden..ururu japoncada nemlendirme,sarara ise nem alma demek miş


    ama pahalı olmasa alınabilir.neyse biz nem alma olayını klimanın kendi özelliği olan her klimada olan nem alma özeliiğini yazın aktif hale getirerek yapabilriz ki zaten yapıyoruz.nem verme işinide bu 100 liralık cihazla hallederiz.yani ururu sarara ya çok da gerek yok ne dersiniz



    aynen ona güç yetmez:)) yorumlarınız yazarsınız artık hatta kullanım kılavuzunu bir basarsanız alınca foruma bende incelemiş olurum. ben birton kullandım bu cihazlardan en iyisi tam sıcaklar ama fokurdama yapıyor artı içindeki bakırlar çabuk bitiyor her yıl yenşlemek gerekir şöyle 100w felan bulsam gene alırım ama yok bildiğim kadarıyla. esasında w düşürmek çok kolay demişti bana firma çünkü direkt harcıyor bunlar cereyanı o açıdan çok çekiyor demişti. maliyet artacağı için yapmıyorlar demişti ama kullandığım cihaz saate 800 w harcıyordu klima harcamıyor bunu:(( hayırlı olsun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 9 köyden kovuldum

    quote:

    Orijinalden alıntı: gerbera

    quote:

    Orijinalden alıntı: 9 köyden kovuldum

    quote:

    Orijinalden alıntı: gerbera

    arkadaşlar en son 28 ocak 2010 da mesaj atılmış bu konuya hortlattık konuyu ama şimdi özellikle yatak odasında klima kullanan arkadaşlara soruyorum.klimanızın odadaki havayı kurutma sorununa nasıl bir çözüm buldunuz.

    şimdi bu nemlendirme cihazları soğuk ve sıcak nem üretenler diye ikiye ayrılıyor ama linkte verdiğim ürün ılık buhar üretiyormuş acaba sıcak ta ılık diyemi yazılmış anlamadım.

    ayrıca bu ürünü tavsiye edermisiniz ya da bu nem olayını dengede tutmak için nasıl bir ürün ya da çözüm tavsiye edersiniz.

    http://www.ereyon.com.tr/urun/chicco-mammy-ilik-buhar-makinesimammy-ilik-buhar-makinasi.aspx

    ayıca bu soğuk buhar cihazlarında parçalanıp havaya dağılan kireç tozlarının duvarlara yapıştığı söylenmiş kullanıcılar tarafından bende hava nemledirme başlığında hem bu cihazı sordum hem de soğuk buhar cihazlarında klima suyu kullanılabileceğini söyledim kireç olayına çözüm için ayrıca evdeki iki ayrı marka klimayı kurmaya gelen teknik servis arkdaşlar klima suyunu ütülerde kullanırsak kesinlikle ütüde kireç sorunun olmayacağını söylemişlerdi.

    önerebileceğiniz ürün var mı acaba

    bu konu hortlamaz gayet güzel bir konudur mevsiminde açılır ve ihtiyaçtır. bu cihazı alın derim chiccodan kireç yapmayacağı onayını aldım. daha ucuzu varmıdır yokmudur ama bulacağınızı sanmam bu mevsimde. tam sıcak makineler artık bitti gibi birde çok enerji tüketiyorlar. fiyat bilmiyorum ama hepaonline de bir makine vardı sıcak. enerjisine bakın az enerji tüketiyorsa alırsınız. daha doğrusu sizin için hangisi uygunsa alırsınız kullanınca yorum bekleriz:)) soğuk makinelerden uzak durun. bende şuan en az kireç yapanı var baya başarılı ama çok sesli çalışıyor. değişik bir sistem kullanmışlar ultrasonik değil galiba pervane yardımı ile suyu püskürtüyor ama anlamam cengiz bey bir ara resimleri çekip eklerim bakar o. fiyatıda uygun.http://www.kalimed.com/?urun-846-Plusmed-Pm-1-705-Serin-Hava-Nemlendiricisi.html

    evet hanımla da konuştum,malum ondan onay almadan iş yapamıyoz

    hakikatten alıyorum bu cihazı ağzımız burnumuz kuruyo sabahları,afedersiniz burun tıkanıklığı filan.zaten daıkın firması da bu olayı erken farkedip ururu sarara klimaları üretmiş adamlar akıllı harbiden..ururu japoncada nemlendirme,sarara ise nem alma demek miş


    ama pahalı olmasa alınabilir.neyse biz nem alma olayını klimanın kendi özelliği olan her klimada olan nem alma özeliiğini yazın aktif hale getirerek yapabilriz ki zaten yapıyoruz.nem verme işinide bu 100 liralık cihazla hallederiz.yani ururu sarara ya çok da gerek yok ne dersiniz



    aynen ona güç yetmez:)) yorumlarınız yazarsınız artık hatta kullanım kılavuzunu bir basarsanız alınca foruma bende incelemiş olurum. ben birton kullandım bu cihazlardan en iyisi tam sıcaklar ama fokurdama yapıyor artı içindeki bakırlar çabuk bitiyor her yıl yenşlemek gerekir şöyle 100w felan bulsam gene alırım ama yok bildiğim kadarıyla. esasında w düşürmek çok kolay demişti bana firma çünkü direkt harcıyor bunlar cereyanı o açıdan çok çekiyor demişti. maliyet artacağı için yapmıyorlar demişti ama kullandığım cihaz saate 800 w harcıyordu klima harcamıyor bunu:(( hayırlı olsun

    http://www.chicco.com.tr/ProdottiChicco/SchedaProdotto/tabid/378/art/00006461000000/Default.aspx


    ürünün kendi sitesinde 200 W elektrik tüketir yazıyor bu saatlik değer değilmi yani 10 saatte 2 kw. değilmi.

    ama ereyonda aynen ''5 Volt düşük elektrik tüketimi'' yazıyor..

    http://www.ereyon.com.tr/Store/ProductDetails.aspx?productID=238063

    n'apsak bilmiyomki.ereyonda görünce hemen gözlerim parladı ooh düşük elektirk tüketimi var diye şimdi burada da 200w yazıyor anlamadım.acaba soğuk buhar makinası alıp klima suyu mu kullansam diyorum ne dersiniz.

    düzeltme yaptım yanlışlıkla 2200 w yazmışım.200w yaptım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gerbera -- 2 Kasım 2011; 23:10:23 >
  • en iyisi chicco bir arayın ereyonuda arayın bir mail isteyin çünkü bu cihaz geçen sene bile yoktu ereyon kendiside ithal etmiş olabilir belki chicco izniyle. çünkü türkiyede tutturdu millet soğuk buhar diye. birkaçta doktorun desteği ile. chicco olsun bazı başka firmalar olsun çok para kazanmayacakları ürünlerin ithalatına izin verebiliyorlar zaman zaman. ama net değil tahminim bu. ve bu cihaz yeniyse watı düşmüş olabilir fakat 200 watta iyi çok değil zaten devamlı çalıştırmazsınız nem çok artar %60 ı geçirmeyin. onun için bir ayarlı priz alın dengeyi kurarsınız. 15 dk aralıklarla çalışsa 100w çekmiş olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 9 köyden kovuldum

    quote:

    Orijinalden alıntı: gerbera

    quote:

    Orijinalden alıntı: 9 köyden kovuldum

    quote:

    Orijinalden alıntı: gerbera

    arkadaşlar en son 28 ocak 2010 da mesaj atılmış bu konuya hortlattık konuyu ama şimdi özellikle yatak odasında klima kullanan arkadaşlara soruyorum.klimanızın odadaki havayı kurutma sorununa nasıl bir çözüm buldunuz.

    şimdi bu nemlendirme cihazları soğuk ve sıcak nem üretenler diye ikiye ayrılıyor ama linkte verdiğim ürün ılık buhar üretiyormuş acaba sıcak ta ılık diyemi yazılmış anlamadım.

    ayrıca bu ürünü tavsiye edermisiniz ya da bu nem olayını dengede tutmak için nasıl bir ürün ya da çözüm tavsiye edersiniz.

    http://www.ereyon.com.tr/urun/chicco-mammy-ilik-buhar-makinesimammy-ilik-buhar-makinasi.aspx

    ayıca bu soğuk buhar cihazlarında parçalanıp havaya dağılan kireç tozlarının duvarlara yapıştığı söylenmiş kullanıcılar tarafından bende hava nemledirme başlığında hem bu cihazı sordum hem de soğuk buhar cihazlarında klima suyu kullanılabileceğini söyledim kireç olayına çözüm için ayrıca evdeki iki ayrı marka klimayı kurmaya gelen teknik servis arkdaşlar klima suyunu ütülerde kullanırsak kesinlikle ütüde kireç sorunun olmayacağını söylemişlerdi.

    önerebileceğiniz ürün var mı acaba

    bu konu hortlamaz gayet güzel bir konudur mevsiminde açılır ve ihtiyaçtır. bu cihazı alın derim chiccodan kireç yapmayacağı onayını aldım. daha ucuzu varmıdır yokmudur ama bulacağınızı sanmam bu mevsimde. tam sıcak makineler artık bitti gibi birde çok enerji tüketiyorlar. fiyat bilmiyorum ama hepaonline de bir makine vardı sıcak. enerjisine bakın az enerji tüketiyorsa alırsınız. daha doğrusu sizin için hangisi uygunsa alırsınız kullanınca yorum bekleriz:)) soğuk makinelerden uzak durun. bende şuan en az kireç yapanı var baya başarılı ama çok sesli çalışıyor. değişik bir sistem kullanmışlar ultrasonik değil galiba pervane yardımı ile suyu püskürtüyor ama anlamam cengiz bey bir ara resimleri çekip eklerim bakar o. fiyatıda uygun.http://www.kalimed.com/?urun-846-Plusmed-Pm-1-705-Serin-Hava-Nemlendiricisi.html

    evet hanımla da konuştum,malum ondan onay almadan iş yapamıyoz

    hakikatten alıyorum bu cihazı ağzımız burnumuz kuruyo sabahları,afedersiniz burun tıkanıklığı filan.zaten daıkın firması da bu olayı erken farkedip ururu sarara klimaları üretmiş adamlar akıllı harbiden..ururu japoncada nemlendirme,sarara ise nem alma demek miş


    ama pahalı olmasa alınabilir.neyse biz nem alma olayını klimanın kendi özelliği olan her klimada olan nem alma özeliiğini yazın aktif hale getirerek yapabilriz ki zaten yapıyoruz.nem verme işinide bu 100 liralık cihazla hallederiz.yani ururu sarara ya çok da gerek yok ne dersiniz



    aynen ona güç yetmez:)) yorumlarınız yazarsınız artık hatta kullanım kılavuzunu bir basarsanız alınca foruma bende incelemiş olurum. ben birton kullandım bu cihazlardan en iyisi tam sıcaklar ama fokurdama yapıyor artı içindeki bakırlar çabuk bitiyor her yıl yenşlemek gerekir şöyle 100w felan bulsam gene alırım ama yok bildiğim kadarıyla. esasında w düşürmek çok kolay demişti bana firma çünkü direkt harcıyor bunlar cereyanı o açıdan çok çekiyor demişti. maliyet artacağı için yapmıyorlar demişti ama kullandığım cihaz saate 800 w harcıyordu klima harcamıyor bunu:(( hayırlı olsun

    1000 w 1 kw dir SAATLİK değerdir . yani saatte 40 kr harcıyor.(2200w düz hesap 2000w)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klima5505 -- 2 Kasım 2011; 22:45:23 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.