Şimdi Ara

FM 2010da Rakipler Taktiği Çözüyo mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • FM2010da bi taktikle takımdan beklenenden daha başarılı bir performans göstertiyorum takıma ve hatta oyuncuların profilinde pleased to be at a successful club falan diyo.Ama ertesi sene aynı taktikle bi kaç adam gönderip bi kaç adam alıyorum takımı daha güçlü yapmak için ama bu sefer sanki rakipler artık taktiği çözmüş gibi malubiyetler alıyorum ve takımdaki oyuncular bu sefer underachive falan diyo.Bu 3-4 ayrı takım ve 3-4 ayrı taktikle başıma geldi ve hep oyunları 2-3 sezonda sıkılıp bırakmak zorunda kalıyorum bu yüzden.Acaba FM 2010da rakip takımların taktiği bi süre sonra çözmesi falan gibi bi yenilik mi var yoksa başka bi durum mu bu?FM 2009da ve diğerlerinde böyle bişey olmuyodu.



  • takımında köstebek var onu bulman lazım. yada medyum ayteni çağır stadına eşşek dili gömüşler
  • Yaşı 18*i geçmiş arkadaşlardan cevap bekliyorum.


    *Zeka yaşı.
  • Bence gayet hoş bir yaklaşımdı. Zekâ yaşı ciddiyet ile ilgili bir olgu değildir. Zekâ da, zekânın olgunluğu da izafidir. Neye göre kime göre zekâ? Ben şundan şundan daha zekiyim hmm şu bana kıyasla malın teki demenin kimseye faydası yoktur. Az vodka vardır.

    Zaten zeki iseniz sizden daha az zeki insanları manipüle etmeyi, onlarla yaşamayı ve onların etrafınızda bulunmasını pozitif değerlendirmeyi (aslında durumu kabullenip bunu alışkanlık haline getirmiş) öğrenmiş olmanız gerekmektedir. Aksini düşünen zeki ve gözlüklü, sivilceli hobbit arkadaşlarımı bir internet sitesi forumu yerine moleküler transportasyon üzerinde deney yapabileceği laboratuvarlara yönlendirmek boynumuzun borcudur. Çok über laboratuvar mekânları biliyorum, giriş 20 lira ilk yerli bira+fıstık ücretsiz. Hatta bir arkadaşım orada kızlar teklif ediyormuş gibi bir şey söylemişti, ben de onun yalancısıyım. Evet, bildiniz. Bu yer Nevada'da, Area 51 diye de bilinen alkolün su gibi aktığı ve çok acaip muhabbetlerin döndüğü, geyiğin en kallavisinin yapıldığı yerdir.



    Edit Akbayram: Annem beni küçükken acaba bu çocuğun taktiğini rakipler çözüyor mu endişesiyle sık sık döverdi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 7 Aralık 2009; 2:33:47 >




  • Olur Öyle.
  • Esprileriniz bittiyse ciddi bi cevap bekliyorum.Beklemekle hata mı yapıyorum onuda bilmiyorum ama...
  • Ben 4 sezondur aynı taktiği kullanıyorum, böyle bir durum yaşamadım.
  • Rakibin personelleri kaliteliyse muhtemelen çözerler
  • Evet taktiği çözebilirler bize nasıl her maç öncesi (eğer görev verdiysek) rakip takımın bilgileri dizilişleri nasıl bir oyun oynadıkları mesaj olarak geliyorsa onlar için de muhtemelen bu bilgiler vardır
  • Transferler takıma alışmadığından Squad Harmony'de bi azalma olmuş olabilir.Oyununun Yönetim Odası/Güven sekmesinden Squad Harmony'e bakabilirsiniz.

    Rakipler taktiğini çözmüş olabilir.Scoutlar maç öncesi hangi taktiklere karşı zayıf oynadığını falan bildiriyorlar.Seri galibiyetler için sende deneyebilirsin.Personel Görüşmelerinden rakibin zayıflıkları,önemli özellikleri en çok gol atıp yediği dakikaları bile öğrenebilir,buna göre o dakikalarda Overload yapabilirsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nihonjin

    Esprileriniz bittiyse ciddi bi cevap bekliyorum.Beklemekle hata mı yapıyorum onuda bilmiyorum ama...
    yol gidenin bilgi bekleyenin.
    bekleyen derviş, nalları dikmiş
    bekle bekle, selam söyle o yare.
    bekleme beni beklerim seni.
    bilgi bekleyen bukelemun, öpsün seni tardu flordun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.