Şimdi Ara

bilen arkadaslar yardımlarınızı beklıyorum 5.1 sistem uzerıne

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • malumunuz yarın ankamallda electroworld acılıyor. PHILIPS HTS3568/12 EV SİNEMA SİSTEMİ sımdıye kadar gordugum en uygun fıyat olan 599TL etiketiyle satısa sunulacakmıs. bu sıstem ıle Sony DAV DZ 880 W'i kıyaslarsak ne dıyebılırız ? hoparlorlerın watt degerlerı eşit. sony'nin +ları daha şık olması ve arka 2 hoparlorlerın kablosuz olması. philipsin ise wooferı yetersiz ve equalizer ayarlarını bas, tiz manuel olarak ayarlanamıyor denılıyor. philipsin 600 TL sonynin 1500 TL olması tabı cok dusunduruyor. sıze sorum aradakı fark deger mı ? sonynın philipse oranla dıger artıları nelerdır ? evde vestel av 1000 ile av 3000 var. av1000i yaklasık 8 senedır kullanıyorum hoparlorlerı ahsap ve bunca sene guzel ıdare ettı. sonradan salona aldıgımız av3000den ıse ses olarak o kadar memnun kalmadım. baska onerecegınız 5.1 ses sıstemı nelerdır ? bıraz uzun oldu ama kusura bakmayın. yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkurler.







  • AV1000 ve AV3000 kullandıktan sonra neden hazır set düşünüldüğü bana enteresan geldi.AV3000 SW hakikaten tatminsizdir.

    bakıyorum da sony-pihilips fiyat farkı bayağı büyük. eğer ki herşeyi kenara bıraksam isteğinize baksam sony 1000TL olsa iyiydi.çünkü yeter kıstasına sahip; bu anlayışla hareket edersem.

    sony teknolojik güncellik babında philips'den açık ara üstün.

    AV3000 mpeg4 (divX) ile philipsten ne farkı var diyeceğim. kalitede philips daha iyi tabi ama ben hayatta önesemem bu setleri. philips divX kodek, altyazı, 12 bit, 108 MHz process; (720p, 1080i, 1080p), Aşamalı Tarama, Video Geliştirme (720p, 1080i/p) vb. sahip. bunlar öenmli değilse masrafa ne gerek var? kullanım, kanaat, kafayı bozmadan kurdum seti uzandım kanpeye yeter bu philips derse doğru bir yaklaşım.buna da bir şey diyemem. diyorum ya entersan...
    zamanla Sony DAV DZ-880W setler yaygınlaşacak. fiyatlar gerileyecek. zamana bıraksak olmaz...
    garip yani... ne öneriseniz diye ona bile cevap bulamadım ya da bilemeyeceğim.




  • hahah =)) upscaleli dvd player ıstıyorum evdekı dvdler ıcın. playstation oldugu ıcın bluraylı sıstemlere bakmadım. yanı phılıpsle av3000 arası seste oyle ahım sahım fark olmaz dıyorsunuz kısaca. ılgınız ıcın tesekkur ederım. sızın onercegınız bır sıstem var mıdır dıyecegım fakat sız hazır sıstem pek tavsıye etmıyorsunuz sanırım =)
  • hazır setlerle pek ilgilenmiyorum.
    upscale edebilen dvd oynatıcılar var. al onlardan bir tane. o yüzden önemli değilse diyorum
    ya da şöyle ya da böyle bi kaç şey aklıma geliyor...olmaz.
    karar sizin.
    LG var bakmalı.
    bu tip setlerle daha haşır neşir olanlar sanırın daha iyi görüşte bulunabilir. bakalım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.