Şimdi Ara

Twente Ezer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
3.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Futbolun cilvelerinden biri olmaz ise bu akşam tarihi fark olur bu hızlı takım karşısında.Fenerbahçe kazanamazmı elbette kazanabilir futbolda herşey olur ama bunu ancak şans melekleri yardımıyla yapabilir.Volkan formsuz, bir kalecinin yeteneğinden çok daha önemli olan formudur vasat bir kalecinin form tuttuğu dönemde 1. sınıf üst düzey bir kaleciden çok daha yararlı olduğu aşikardır.Bu kadar önemli bir mevkide yaşanan alternatifsizlik ve formsuzluk zaten baştan eksi puan haneye.
    Gelelim defansa burası sezon başından beri olmadı olmuyor olacağa da benzemiyor.3 ağır adam bu bölgede nöbetleşe yer alıyor ve oynayan kim olsa değişen birşey olmuyor.
    Her zaman söylediğim birşey var ve her söylediğimde tepki aldığım.Sezon başlamadan da söyledim,geçen sezon sürerkende.Bu takımın aslında en zayıf karnı en güçlü gördüğünüz gördüğümüz yerler.Nereler bunlar? hemen değinelim
    Gökhan gönül:istisnasız taraflı tarafsız herkesin Türkiye de mevkisinin en iyisi ilan ettiği bir isim buraya kadar itiraızm asla yok ama cümle de geçtiği gibi Türkiye de en iyisi? burda bir yanlışlık yokmu? Türkiyede ne zamandr iyi bir sağ bekimiz,sağ açığımız oldu ki? sol tarafta da durum aynen böyle senelerdir
    Yani Gökhan Gönül bu ülkede koyunun olmadığı yerde yapılan Abdurrahman çelebidir.Körler ülkesinde şaşı kraldır.Tıpkı Edirne dışına gitmeden büyüttükçe büyüttüğümüz yere göğe sığdıramadığımız abarttığımız İngiltere nin 3. sınıf bir takımında oynayan! daha doğrusu oynayamayan yedek klübesinde çürüyen cesur yürek! Tuncay şanlı gibi.Gökhan gönül kademe yapamsını bu yaşında hala öğrenememiş.Oyunu nokuma özelliği sıfır,dağlara taşlara orta yapıyor kazara adam geçse ceza sahasına inse bile son pası %99 rakip oyunculara veriyor,Napıyor bu adam sadece koşuyor ve koşuyor numarası bu ve bu adam maicon la alves le kıyaslanıyor.tam bir komedi inanın 1.ligte çok gökhan gönül var şans verilmesi beklenen bu adamın hiç bir özelliği yok ama en büyük kozumuz!
    Gelelim diğer zayıf tarafımıza.Semih.Bu adam için 5 senedir antu da olsun burada olduğum dönemde olsun söyledim.3. sınıf santrafor.Yerli Raul yaratma hevesinin kursakta kalmaması için dayatılan zoraki kahraman.Kısıtlı yeteneklerine rağmen son senelerde hırsıyla bir yerlere geldi bu takdir edilesi ama Avrupa da orta sıra takımlarında çok daha iyileri varken büyük Fenerbahçe kendisinden 1. derecde yararlanıp medet umuyor maç kurtarsın bekleniyor.Olmuyor onun adı hıdır elinden gelen budur.Gol kralı olduğu ardı ardına golleri sıralaıdğı dönemde de onu yetersiz ilan etmiş birisi olarak sıfır olduğu bir sezonda onu yerin dibine sokmak değil yaptığım.En başından beri Kezmanla forma savaşı olduğu dönemde bile her zaman yedek olması gerektiğini bu kadro için fazla basit kaçtığını her zaman söyledim.
    Volkan formdayken bile güven vermeyen bir kaleci ne zaman ne yapacağı belli olmuyor.Deivid de,baroniye,santosa acımadan harcanan kontrenjana kendisinden kat be ka daha iyi bir kaleci alınmadı bu yönetim hataısıdırVolkan vasatttır iyiykende öyle ama kötüsü hiç çekilmiyor.

    Alex varken takım tek forvettten başka bir sisteme geçemiyor geçince de elde patlıyor Alex kimien göre kralex kimine göre profesoralex bana göre prangalex.Neden bir takım kendini prangalar ki neden bağımlılık ve yüzeyselliği kendi yaratır ki.Alex in yaratıcılığı ve yeteneği onsuz yapılabilecek sistem varyasyonlarında elde edilebilecekler yanında bir hiçtir.Bunu kör gözler göremiyor.

    Sevgiyle kalın ben yemeğe kaçıyorum daha uzun bir yazı olacaktı bir dahaki sefere.
    DarkPluton







  • @DarkPluton onay verdi.Evi arabayı satıp Twente'ye oynayın.
  • bu adamın yazılarına bayılıyorum
  • Fener formsuz, yenebilir veya yenilebilir ama twente kesinlikle ezemez.
    Benim görüşüm ise az gollü 0-0, 1-1 veya 1-0 lık bir skor olur.
    Büyük ihtimal beraberlik.

    Gökhan Gönül içinde iki kelam edeyim. Bu adamın hızını, hırsını filan bir kenara itiyorum.
    Gökhan ne zaman sağ çizgide top alsa hemen içeri giriyor, böyle yapıncada ya topu kaptırıyor yada pozisyon ölüyor. Ama topu alıp kale çizgisine inip oyunu genişletse rakip savunma açılacak. Dolayısıyla forvete pozisyon doğacak. Dikkat edin sağ korner bağrağının oralardan neredeyse orta yapılmıyor.
    Bizim bek oyuncularımızın en büyük sorunu dip çizgiye inip oyunu geniş alana yaymamalarıdır.
  • Meğer ne boş takımmışız biz böyle

    anlattıklarına tam olarak katıldığımızı varsayalım.karşımızdaki takım twente,dünya karması mı?neye göre eziyor,hızlı oldukları için mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Roohans

    Fener formsuz, yenebilir veya yenilebilir ama twente kesinlikle ezemez.
    Benim görüşüm ise az gollü 0-0, 1-1 veya 1-0 lık bir skor olur.
    Büyük ihtimal beraberlik.

    Gökhan Gönül içinde iki kelam edeyim. Bu adamın hızını, hırsını filan bir kenara itiyorum.
    Gökhan ne zaman sağ çizgide top alsa hemen içeri giriyor, böyle yapıncada ya topu kaptırıyor yada pozisyon ölüyor. Ama topu alıp kale çizgisine inip oyunu genişletse rakip savunma açılacak. Dolayısıyla forvete pozisyon doğacak. Dikkat edin sağ korner bağrağının oralardan neredeyse orta yapılmıyor.
    Bizim bek oyuncularımızın en büyük sorunu dip çizgiye inip oyunu geniş alana yaymamalarıdır.

    kasımpaşanın ezdiğini twente düzer be dostum ezse iyi




  • dark nereye gittin
  • Niye banlandı DarkPluton.

    Yöneticilerden açıklama istiyorum, adam kendine göre görüşlerini yazıyor neden banlıyorsunuz?
  • Twente'ye başarılar diyorum ve konuya bombayı bırakıyorum
  • Son şakasın yaptı ve gitti
  • güle güle dark ilk defa açtığın bi konuya yorum yapıyorum...seni hiç mi hiç özlemiyeceğim...inşallah geri dönersen eğer gerçek bir taraftar olarak dönersin...
  • Bu sefer güldürmedi..
  • Adam son derece seviyeli ve teknik yorum yapmış. Katılmayabilirsiniz ama neden banlandı? Eğer bu yazıdan dolayı banlandıysa yazık diyorum.

    Gelelim içeriğe, evet yenilebiliriz, hatta büyük ihtimalle de yeniliriz. Ama normal bir kurguyla yenmemiz gerekir. Tabi kurguyu Daum yaptığı için (veya kendisine yaptırıldığı için) şüphelerim var.

    Gökhan'ın zaafları olduğuna ve kendini geliştirmediğine katılıyorum, ama hala Türkiye'nin en iyisi bence.

    Semih konusunda da hemfikirim, hem de tamamen. Yalnız Raul ile kıyaslanırsa, Raul'ün de aynı çapta bir oyuncu olduğunu söylemek isterim. Raul de çok üst düzey oyuncu değil, forma verildi ve çok beslendi, tek vuruş adamı zaten.

    Alex'in çoğu zaman el freni olduğunu savunuyorum. Teknik direktörler için işin kolay tarafı Alex gibi oyuncuları oynatmaktır. Formda olduğu zaman tek başına bir takımdır, kurgu, taktik vs gibi angaryalarla (!) uğraşmazlar teknik direktörler. Makina düzeninde işleyen bir takım kurulur da üzerine Alex eklenirse o zaman durum değişirdi tabi ki. Ama şimdi herşey Alex'e endeksli. O olmazsa olmuyor.

    Deivid, Santos, Baroni için yorum yapmaya bile değmez.




  • Pardon, bu yazıdan dolayı atılmamış.
    Ban levhamı ( ) geri alıyorum müsadenizle.
  • Beni baya hayal kırıklığına uğrattın Dark.
    Musakka adlı yönetici daha önceki konularını filan yazdı, neler açmışsın öyle, haketmişsin banlanmayı
    Len o kadar savundum seni yapılırmı bu,
    Ama futbol bölümünde iyiydinde diğer bölümlerde ortalığı karıştırmışsın iyice, az uslu dursaydında futbol bölümünde olsaydın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: coxackie

    Pardon, bu yazıdan dolayı atılmamış.
    Ban levhamı ( ) geri alıyorum müsadenizle.

    Konulan levha geri alınmaz.
  • Aldım bile, geç kaldın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: coxackie

    Aldım bile, geç kaldın


    Hala duruyo ama?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.