Şimdi Ara

windows 7 yi kurduktan sonra d yi biçimlendirme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar gece windows 7 yi kurdum ama d ye kurmuşum. iyiki biçimlendirmemişim. tekrar c ye kurdum. d deki klasörlerimi c ye yedekledim ve d deki kullanmak istemediğim windowsu silmek istiyorum ama yetki vermiyor. komple d yi biçimlendirmek istiyorum. bunu nasıl yapacağım bileniniz varmı acaba.



  • Windows 7 DVD si ile bilgisayarı başlatın kurulum aşamalarında Diskler için sil- biçimlendir gibi seçenekler var, buradan istediğiniz bölümü biçimlendirin. İş bittikten sonra kuruluma devam etmeden bitirin.
  • wndows 7 kullanmadım ama xp de d yi tıkladığında hatta c de sistem olmasına ragmen c yide tıkladıgında biçimlendir seçeneği var eğer 7 de de varsa c deki sistemden aç biçimlendir de direk gitsin olmadı sistem var diye biçimlendirmezse unlocker programıyla silinmeyen dosyaları sil sonra biçimlendirmeyi dene yine olmadı xp de bilgisayarımı sag tıklayınca yönet var orda disk yönetimi diye bi tane secenek var ordan mantıksal sürücüyü sil felan var ordan halledersin diyorum
  • Güvenlik sebebi ile silmeye veya formata izin vermiyor. D diskinin sahiplenmesini W7 deki kullanıcı adına almalısın.

    D diskini sağ tıkla özellikler/güvenlik/gelişmiş/sahip/düzenle
    çıkan pencerede "nesnelerin ve alt kapsayıcıların sahipliğini değiştir" önündeki kutuyu işaretle ve yeni sahibi bölümündeki 2 tane olan kullanıcıdan administrator olmayan yani kendi kullanıcı adınla başlaynı seç ve tamama bas. Sahiplenme işlemi başlar ve uzun sürer. Bitince diski biçimlendirebilirsin.
  • Teşekkürler "asiboldon". Benim de işimi gördü bu arada :) peki administrator yetkisi isteyen her klasörde bunu yaparak klasörün yetkisini üzerimize alabilirmiyiz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.