Şimdi Ara

Oyuna Giremiyorum Authorization Belası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bugünkü son 90 mb lik update den sonra oyuna giremiyorum öncedende başıma gelmişti ama durum farklıydı:

    Önceki: daha ilk girişte "cannot connect to the authorization server " hatayı veriyordu kendisi 3-5 saatte düzelmişti.

    Ama bugünkü update den sonra ilk girişi yapıyorum bu seferde Accept bölümünde tıklayınca no game server is available to the authorization server diye bişey çıkıyo sinir etti beni bugun 18:00 dan beri giremiyorum oyunu kaldırdım kurdum sıfırdan pathcleri tekrar yükledi ama nafile derdime derman biri var mı acaba..

    Setting den baktım europa da zaten öle bi sorunda yok ne yapmam lazım. Bu arada gargos serverındayım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi james74 -- 18 Kasım 2009; 23:33:54 >



  • Serverlar sabahtan beri bakımda. Sözde en fazla 4 saat sürecekti. Ya büyük bir gelişmeyle(umarım bota çözüm olur) gelecek server yada hediyeyle(exp arttıran item)
    Oyun statusunu gösteren sitelerde kafayı yedi. Aionwh.com da bütün serverlar on gösteriyor mesela.
    Kısayoldan açıldığını anlamak için takip edin :http://www.facebook.com/home.php?filter=nf#/pages/Aion/94261718827?ref=ts
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BelieveMe

    Serverlar sabahtan beri bakımda. Sözde en fazla 4 saat sürecekti. Ya büyük bir gelişmeyle(umarım bota çözüm olur) gelecek server yada hediyeyle(exp arttıran item)
    Oyun statusunu gösteren sitelerde kafayı yedi. Aionwh.com da bütün serverlar on gösteriyor mesela.
    Kısayoldan açıldığını anlamak için takip edin :http://www.facebook.com/home.php?filter=nf#/pages/Aion/94261718827?ref=ts


    Teşekkür ederim. akşam işten gelince oynayayım dedim giremeyince şaşırdım bakımdan haberim yoktu önce hacklandım sandım ara sıra allready login gösterteriyor ya hemen çıkıp girmeye çalışınca bugünkü ilk denemelerimde o şekilde gösteriyodu neyse artık yarın devam ederiz oyuna.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi james74 -- 18 Kasım 2009; 23:37:56 >




  • Şu son yarım saat içinde açılsa bari,bi oynadığım bu oyun var onuda pas geçtik tüm gün, akşam geldim geleli bekliyorum.
  • Oyun 11 saattir kapalı. Cidden rekor bu.
    Aslında bütün serverlarda sorun yokmuş. Alman bir gm in twitterinde yazdığına göre 2-3 serverda bir problem oluşmuş onu çözmeye çalışıyorlarmış.
  • Umarım bir daha olmaz böyle sorunlar yoksa hem paranı ver hemde böyle bir patch için bekle bana gelmez,bırakırım kurtulurum el insaf yahu 4-5 gündür oynamıyordum dün diyordum kendi kendime yarın oynayıp level atlarım diye ama gel bak ne iş...

    Anlıyorum problem yaşamış olabilirsiniz ama el-insaf siz bu kadar tecrübeli bir şirket iken bu kadar oyalanmak hiç iyi değil,serverler açıldığında ne olacak bize %20 exp arttırmalı 1 saatliğine beş para etmez bir ticket vereceklerine adım gibi eminim.
  • Millet isyanda 12 saati aşkındır bakımda serverlar kimse %20 exp arttırma gibi itemlar istemiyor bencede bikaç günlük oyun süresi ekleyebilirler herkesin hesabına.
  • arkadaşlar private server da oynayanlar sakın güncelleme yapmasın. güncelleme yapanlar oyuna giremiyor. serverdaki versiyon önceki olduğu için hata veriyor ve giremiyoruz. infinite forumda uyarı yapılmış ama ben geç gördüm. dün geceden beri giremedim oyuna.
  • İşe bak yahu oyun yine kapandı benim oyunu açtığım zamanlara mı denk gelecek bu hep !
  • Galiba banada aynısı oluo sımdı geldım eve gireyim dedim baktim ki kapalı :S
  • yine akşam geldim eve 6 da oyuna girdim uyarı çıktı birazdan bakım var diye geri sayım başladı 60 saniyeden yine sinir yine sinir gündüzler çuvalamı girdi anlamıyorum ya da serverın en az yoğun olduğu zaman neden bakıma girmiyorda akşam üzeri en kalabalık olduğu zamanda oluyor bu iş pffff.
  • güncelleme yüzündense biraz bekle. server yeni versiyona uyumlu hale geldiğinde girebiliriz.
  • Bu sefer 1 saate açacaklarını söylediler. NA ve EU aynı anda kapandı. EU serverlar açık fakat login kapalı.
  • Bu aksaklıklardan dolayı oyunculara sürpriz hediye var denilmişti ne olduğunu bilen varmı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.