Şimdi Ara

Kafaüstü kulaklık tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mp3 çalar olarak Cowon U3 kullanıyorum, kulaklığım CX300. Dışarıda kullanırken cx300 den hiç rahatsız olmuyorum fakat evde kullanırken beni çok rahatsız ediyor. Bu yüzde evde U3 te ve bilgisayarda (x-fi extreme music+megaworks) kullanım için kafa üstü almaya kara verdim, Genellikle rock, metal ve klasik müzik dinliyorum. Kardeşimde genellikle pop tarzı şarkılar dinliyor. Ortak kullanacağımız için fiyatı 100 lira civarında, ikimize de uygun bir kafa üstü kulaklık tavsiyesine ihtiyacımız var teşekkürler.

    Aklımda ki modeller şunlar bu modeller dışında her türlü modele açığım…

    AKG K412P (bunu Media Markt ta dinledim tizleri pek hoşuma gitmedi beklide kullanılan ses sistemi yüzündendir tam olarak bilemiyorum)

    Koss portopro (Bas ve tiz performansı güzel deniyor ama rock ve metal için uygun olur mu bilmiyorum)

    Shinheser Px100(Bu kulaklığı denemedim ama Media Markt ta 100 liraydı 1-2 kere ismini duymuştum yorumlarınızı merak ediyorum)

    Shinheser hd201(Bu kulaklığı da Media Markt ta dinledim hoşuma gitti ama orda sevdiğim tarzda şarkılar pek çalmıyor yine yorumların benim için çok önemli)



  • Merhaba arkadaşim.Öncelikle en temiz sesi kanımca portaprodan alırsın.Fakat ben tipini pek sevmediğim için ve genellikle dışarida kullanacagım için px100 aldim.Onun sesi de portapro kadar olmasa da iyiymiş.Biraz bass agırlıklı calıyormus ve ben zaten hep electro , rap, house müzik tarzlari dinlediğim için sorun teşkil e tmeyecek.Tipine önem vermiyorsan portaproyu tavsiye ederim.forumda arat zaten baya bir olumlu şey duyacaksindir.
  • Bu tip kulaklıklar benim kafamı ağrıtıyor.
  • @ fatihhilal, koss portapro 'nun light moduna geçersen kafanda olduğunu unutuyorsun. Benden söylemesi :D

    evde kullacaksan ve çok önemli değilse benimde kullandığım "Koss PortaPro" tavsiye olunur.
  • Benim de aklımda portapro var aslında ama Tr fiyatı biraz fazla, olmadı mymemory den alamayı düşünüyorum. Ayrıca bu kulaklığı İzmir'de deneyebileceğim bir yer var mı?
  • Daha dün vardı limangoda 65 tl' ye portapro.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mserhany

    @ fatihhilal, koss portapro 'nun light moduna geçersen kafanda olduğunu unutuyorsun. Benden söylemesi :D

    evde kullacaksan ve çok önemli değilse benimde kullandığım "Koss PortaPro" tavsiye olunur.

    Bilmem ki bayağı pahalı bir kulkalığa benziyor.. Deneme ihitmalim çok düşük..
  • bulabilirsen koss ksc 35 al bence ksc 75 den daha iyi oturuyor kulaga ksc 75 kadar bence biraz parlak bi sesi yok efsanedir bence tunalıda orjinal ksc35 satan bir yer vardı 2 sinide ben almıstım zamanında tabii 3-4 sene once. evde dinleyeceksen dukkanımdaki sennheiser hd485 i satabilirim istersen
  • Bu forumda bir arkadaş vardı, onun tecrübelerine dayanarak sana Audio Technica'nın kulaklıklarını tavsiye ediyorum. Ben de yakında almayı düşünüyorum ancak Türkiye'de pek bulunmuyor sanırım. Hele miktar olarak 150 tl'ye çıkabilirsen çok güzel bir kulaklığa sahip olabilirsin: ATH-ES5 ya da ATH-ES3
  • Limango daki kampanyadan haberim vardı; ama ben tam olarak neyi alacağıma karar vermemiştim. Sağlık olsun diyelim...

    KSC35-75 modellerini biliyorum fakat kulak üstü olmasada ensen geçen 2 model kullaklık kullandım bu tip kulaklar zamanla ağrı yapıyor...

    Audio Technica yı inceleyeceğim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.