Şimdi Ara

GG'de ipod almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ebay'den ipod alacaken baktım ki GG'de makul bir fiyata satıyorlar: GG ipod

    Sizce bu çakma olabilir mi? Genelde 600 TL felan istiyorlar? Bu satıcı güvenli mi? (GG'de olumsuz yorumu pek yok).

    Teşekkürler!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edgar allan poe -- 1 Kasım 2009; 15:33:38 >



  • 600 istemeleri aç gözlülükten kaynaklanıyor. Amerikada satış fiyatı 250$ yani 375tl ama bu tavsiye edilen fiyat. Yani bazı mapazalar tavsiye edilen fiyattan aşağı fiyatlara da satabiliyorlar. Mutlaka satan kişi de 250$ değil 220$'a falan almıştır ve fazla kar koymadan satıyordur. Demem o ki, eğer satıcı biraz kar koyarsa bu fiyatlara satılabiliyor gg'de ama 350'ye aldığı malı 600'e satanlar da var tabi.
  • Ben memodepot'tan aldım. Gayet orjinaldi. Sanmıyorum öbürlerinde de çakma olacağını. Ha diyelim çakma çıktı, iade edersin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ok1907

    600 istemeleri aç gözlülükten kaynaklanıyor. Amerikada satış fiyatı 250$ yani 375tl ama bu tavsiye edilen fiyat. Yani bazı mapazalar tavsiye edilen fiyattan aşağı fiyatlara da satabiliyorlar. Mutlaka satan kişi de 250$ değil 220$'a falan almıştır ve fazla kar koymadan satıyordur. Demem o ki, eğer satıcı biraz kar koyarsa bu fiyatlara satılabiliyor gg'de ama 350'ye aldığı malı 600'e satanlar da var tabi.

    .
  • Ben 2 gün önce aldım GG'dan Terkan elektronikten 2G 16GB 429 Tl'ye aldım,tavisye ederim,GG de sıfır risk sistemi diye bir şey var,dolandırılmak söz konusu bile olmaz.Parayı yatırıyosun GG'nin havuz hesabına,satıcı ürünü gönderiyor onay vermek için 3 gün süren var, 3 günün sonunda begenirsen onay verirsin veya begenmezsen onaylamassın paran yine sana geri iade edilir.Zaten orj ürün kendini belli ediyor kalitesiyle.Kolay gelsin
  • onay sistemine çok güvenme derim çok pro. dolandırıcılar var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.