Şimdi Ara

PC Download'ı Tersten Yapıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • mesela download linkine tıklıyorum. hiç tepki vermiyor ama indirmeye başlıyor, indirdikten sonra. AÇ, kaydet seçeneklerini çıkarıyor. veya facebookta video izliycem. tıkılıyorum, hiç tepki yok. 10 dk sonra bütün video yüklendikten sonra izleyebiliyorum ancak. Böyle bir şeyle karşılaşan oldu mu? bi ayardan oluyo desem, değil çünkü bazen normale dönüyo bazen yine tersten!!



  • Sorunun sebebi bulunduğunuz bölgede bağlantı hızının bazen düşüp, bazen de yükselmesinden kaynaklanıyor. Hız düştüğünde önce download edip, kayda sonra başlıyor. Hız normale çıktığında ise işlem de normale dönüyor. İnternet sağlayıcınızla irtibata geçin ve bulunduğunuz bölgede bir sorun olup olmadığı konusunda bilgi alın. Düzeltsinler, işleri ne?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • windows7 + kaspersky kullanıyosundur eminim benim de başıma gelmişti. kasper i kaldır nod32 kur düzeliyo
  • Window xp ama antvirüs kaspersky neyse şu an normale halinde. kaspersky update ile filan düzeltmesse bunu bakcaz artık bir çaresine :)
  • EVET AYNEN yüzde yüz

    ama işletim sistemi ile alakası yok ne kullanırsa kullansın sorun kasperskyden kaynaklı çok adi bi yazılım onun ayarını yapmak lazım yoksa download dahi yaptırmaz kasperi kaldır deli gibi downloada başlarsın. bu yüzden kasperi kınıyorum. başına gelenler boşa format atmayın makineye tamamiyle virus yazılımı ile ilgili özellikle kaspersky yüklü olanların başına gelir
    quote:

    Orijinalden alıntı: burack90

    windows7 + kaspersky kullanıyosundur eminim benim de başıma gelmişti. kasper i kaldır nod32 kur düzeliyo




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.