Şimdi Ara

XBLA'e niye oyun duyurulmuyor?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Oyunların çıkış tarihlerini takip eden arkadaşlar ign.com yada diğer kaynak sitelerin Release Dates sayafalarını bilirler, aşağıya xbla oyun çıkış tarihlerinin olduğu linki veriyorum.
    http://xboxlive.ign.com/index/release.html

    Problem şuki listede Burnout Paradise için yeni araba paketi, Marvel Ultimate Alliance için karakter paketi ve Final Fantasy 11 için modlardan başka hiç bir şey yok, üstelik çıkış tarihleri de TBA 2009 yazılmış, yani tam günü belli değil.

    XBLA çok güzel oyunlar çıkarıyordu, hali hazırda severek oynadığım oyunlarda bu platformda, diğer konsollarda ve xbox360 oyunlarının çıkış tarihlerinde sayfalar dolusu liste var, ps2 ye bile oyun çıkıyor, xbla niye frene bastı???







  • Forza 3, Fifa 10, CoD MW 2, Halo ODST, Dirt 2, Assassins Creed 2

    Bunların Yüzünden Çıkmıyor. Bunlar Varken Kimse XBLA Oyununu Oynamaz Bana Göre...

    Shadow Complex Trials HD BF 1943 Gibi Kaliteli Yapımların Anca Mart Nisan Gibi Devamı Gelir.
  • Yazdığın oyunlardan birisini almayı düşünüyordum, o da Assassins Creed 2, caymamın sebebi ise Altair seçilmiyor. Şu an için Tekken6'dan başka bir şey almayı düşünmüyorum, xbox live arcade 'in içinde eskiden oynadığım bir çok oyunu yüksek kalite tadında oynama fırsatı buldum, açıkçası çok hoş bir duygu, xbla oyunlarını hiç bir zaman oynamaktan cayacağımı sanmıyorum. Çıkış tarihleri 2-3 seneye kadar yazılıyor, adamlar hiç bir şey yazmamışlar, sanki xbla kapanmış gibi..Benim çevremde bu konsolu alanlar da xbla için aldılar ama oyun duyurulmaması cidden karın ağrısı oldu...:(
  • Cevap için teşekkürler Demus , lâkin verdiğin link Ekim ayına ait ve daha önce çıkan ve çıkması iptal edilen oyunları listedelerinden silmedikleri için yanıltıyor, ign'in listesindekiler ay olarak gruplanmamış, bu günden sonra çıkacak olan tüm oyunlar tek listede, günü gelen listeden çıkıyor, buna göre vgchartz'ın listesinde şu linkteki Call of Duty Classic ve O-D Beat Drop oyunundan başka oyun yok.
    http://www.vgchartz.com/games/releases.php?month=11&year=2009&region=&console=XBL&publisher=

    Vgchartz'da Aralık ayı ve sonrası için oyun duyurmamış , başlıkta sorduğum soru güncelliğini koruyor. XBLA'nın açık durmasnı istiyorum ama bu konuda bir yerlere bir şeyler yazmazsak adamlar kapanmaya gidiyorlar gibi bir görüntü var.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: KaraKanarya

    ps2 ye bile oyun çıkıyor, xbla niye frene bastı???

    XBLA, PS2'den daha mı iyi?
  • çıkış tarihlerini takip için en iyi kaynak igndir. "upcoming games/ all upcoming games/ xbox live arcade" derseniz çıkacak oyunları görebilirsiniz. sırf mart sonuna kadar çıkacak 10 dan fazla oyun var. live acrade xbox live'in en en iyi kısmı bence.
  • XBLA baya durgun bu aralar hiç kaliteli yapım gelmiyor ne zamandır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.