Şimdi Ara

Ekranın yukarısı daha koyu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yeni aldığım 2043BW isimli modelin her bir detayı benim ihtiyaçlarımı fazlasıyla karşılayacak düzeyde lakin yeni fark ettiğim bir durum var.

    Şöyle;
    örneğin bu forumun zemini turuncu fakat monitörün bana bakan açısında -ki sanıyorum doğru açı- turuncu zemin aşağıda daha açık iken yukarıda biraz daha koyu.

    Fakat gözlerimi tam üst kısımda ve daha sonra tam alt kısımda 90 derecelik açı ile tutarsam renkler aynı. Yani sanıyorum ki açı ile ilgili bir problem var.

    Bu panelde bir arıza olduğunu mu yoksa panelin doğasında olduğunu mu gösterir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .C.O. -- 20 Ekim 2009; 22:20:09 >



  • bu tn panellerin görüş açısı ne yazıkki bu söylediğiniz kadar kısıtlı, benimde 23''samsungumun bir ortasıyla kenarlarında ki renkler farklı gözüküyor tam ortasından baktığımda...
  • En azından panelden yani panelin görüş açısından kaynaklı olması sevindirici, monitörde arıza yok. Fakat tabi ki can sıkan bir şey. Mesajı yazdıktan sonra arkadaşımın 20" HP LCD monitöründe de denedim, sonuç yine aynı. Ekranın alt kısmında siyah ile koyu gri ayırt edilirken, yukarılarda ise tamamen siyah bir görüntü alınıyor. Zamanla alışacağız sanırım.
  • bendeki fujitsu siemens laptopdada aynı durum var problem olmuyor artık çünkü alıştım yani sende alışırsın demeye getiriyorum o kadar problem edilcecek bişey değil bence ekranı biraz eğdiğin zaman görüntü normalleşior
  • Sanıyorum alışmaya başladım bile. Hala gözle farkediliyor ancak yükseklik ve açıyla biraz daha oynayınca daha iyi bir açı elde ettim bakış olarak.

    Tahmin ediyorum ki marka\model fark etmeden tüm tn panellerde bu sorun var. Ekranın en tepesi göz hizasının altında olduğu durumlarda 90 derecelik bir bakışta ekranın üst kısmı koyu, alt kısmı daha parlak görülüyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.