Şimdi Ara

Enermax infiniti 650W SORUNU - bilen arkadaşlar Lütfen yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selamlar.

    2007 nisan ayında aldığım ve şimdiye kadar hiç bir sorun yaşamadan kullandığım Enermax infiniti 650W güç kaynağım durduk yere sorun çıkardı.
    dün gece normal şekilde kapattım makinayı. hiç bir problem yoktu. herhangi bir voltaj dalgalanması yada elektrik kesintiside olmadı. 2 saat sonra makinayı açmak istediğimde psu sinyal vermeye ve arkasındaki ışık kırmızı yanmaya başladı. kısa aralıklarla 2 bip sesi veriyor power düğmesine basınca. kasanın ön ve arka fanı ilk 1 saniye dönmek için hareketleniyor ama devamı gelmiyor ve sinyal veriyor. PSU nun düğmesinden açıp kapatınca renk normal hali turuncuya dönüyor ama bilgisayarı açmak istediğimde yine aynı sinyali veriyor.

    henüz başka bir psu yu deneyip sorunun kaynağı powerdan mı değil mi net öğrenemedim ama buraya sormak istedim ne yapmam gerektiğini ve sorunun ne olabileceğini.

    psu sizce bu hatayı niye verir durduk yere?

    birde sanırım bunların garantisi 3 yıl bildiğim kadarıyla. aldığım yer olan firebal a yollasam garanti kapsamında bakımın yaparlarmı psu nun? alalı 3 yıl geçmedi çünkü...

    yardım edecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler. inşallah yardımlarınızı ve fikirlerinizi esirgemezsiniz...







  • PSU garantisi 2 yıldır fakat ürünü showroom adresi olan bayındır 2 sokak No:57 kızılay/ANKARA adresine göndermeniz halinde gereken onarımı ücretsiz olarak yapabiliriz. Bana direk ulaşabilirsiniz firebal'da çalışıyorum.(Çağdaş Öneren) Tabi öncelikle başka bir psu ile sisteminizi test etmenizde fayda var böylece arızadan kesin emin olabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagdasoneren -- 19 Ekim 2009; 1:25:51 >
  • hocam sağolun cevap için. yalnız kafama takılan ben firebal dan almıştım psu yu ve kutusundada içindeki garanti belgelerindede 3 yıl garanti yazıyor. faturalarda duruyor hala. bu durumda garanti ne kadardır sizce??

    bu arada firebal da çalıştığınız ayrıntısını geç görmüşüm. size özelden nasıl ulaşabilirim acaba?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZEITGEIST -- 19 Ekim 2009; 1:27:51 >
  • Yurt Dışında garanti süresi 3 yıldır fakat ülkemizdeki garanti süresi 2 yıldır. Dediğim gibi firmada çalışıyorum ve garanti süresinin dolmuş olması fark etmez herhangi bir ücret talep etmeden onarımınız yapılacaktır bana ulaşmanız yeterli yarın gün içinde şirket numarasından yada profilimdeki cep numaramdan bana ulaşabilirsiniz.
  • tamam hocam çok teşekkür ederim, arızanın psu dan kaynaklı olup olmadığına yarın başka bir psu ile test edip emin olup size ulaşmaya çalışıcam. eksik olmayın hocam yardımınız için...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.