Şimdi Ara

DNS Ayarlarım Kalıcı Olmuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Avea Mobil 3G kullanıyorum. Huawi diye bir modemi var express card slottan çalışan. USB den olanı kullanmıyorum şu anda. Open DNS ayarlarımı yapıyorum ancak bilgisayarımı her başlattığımda bu ayarların silindiğini görüyorum ve her defasında bu ayarları yapmak zorunda kalıyorum. DNS ayarlarımın resetlenmesine sebep ne olabilir? Modem olarak kullanılan Huawi'de bu ayarların kalıcı olarak kalmasın nasıl sağlarım? İşletim sistemim windows 7 ultimate 32 bit.

    Saygılarımla

     DNS Ayarlarım Kalıcı Olmuyor



  • Yokmu bu işlerden anlayan bir arkadaş?
  • Kilitleyin bu başlığı o zaman.
  • 3G yi inceleme fırsatım hiç olmadı ama kullandıgın modemden dolayı olabilir belkide. Bide dikkatimi ceken bi nokta var. Bende windows 7 kullanmaya başladım bi kaç gündür ama DNS ayrlarında değişikligi su şekilde yaptım ve sorun olmadı. Senin ekledigin resimde bu kısımları goremedim. Belki işine yaramaya bilir ama ben yine paylaşmak istedim. Umarım bu konuda bilgisi olan arkadaşlar sana yardım eder.

     DNS Ayarlarım Kalıcı Olmuyor
  • Ağ bağlantılarıma girdiğimde Huawi Modem (3 g için kullanılan harici expresscard slottan çalışan modem) ve wireless bağlantı için modem var. Wireless ayarlarına bir sorun olmuyor. Yani wireless ile internete bağlandığımda dns ayarlarım kalıcı kaldığından youtube vs girebiliyorum. Ancak 3g modemin üzerine sağ tıklayıp özelliklerden dns ayarlarını her defasında tekrar yapmam gerekiyor. Sanırım 3g modemin bu ayarları kalıcı olarak belleğinde tutma şansı yok. Ön belekte tutuyor ve bilgisayar aç kapa yapınca bu ayarlar siliniyor. İlk mesajınız ve bana yardım için yazmışsınız nezaketiniz için teşekkür ederim. Saygılarımla
  • Rica ederim cok fazla yardımcı olmadım ama aklıma gelen bir şey daha var. Huawi Modem üzerinde ROM (read only memory) bulunduruyor olabilir. Bu yüzdenden de bağlantı ayarlarını kaydetmiyo olabilir. En kısa zamanda sorununuzu çözebilirsiniz umarım.

    İyi günler dilerim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.