Şimdi Ara

Üniversitede basketbola devam etmek isteyenler...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Uludağ üniversitesine gelmeyin.. Gelicekseniz de görükle denilen köyde kalmayın:) ne adam gibi bir pota var ne de spor merkezi ne de salon.. Öğrenci bölgesi güya.. Millet cafede barda.. Ulan gençlik spor yapmıyor yapanlara da engel olunuyor ne biçim memlekettir bu.. Biraz argoya kaçtım ama gerginim kusura bakmayın. Ünide spor adına ne bir duyuru yapılıyor ne de başka bişey.. Daha ilk hafta oldu ama bakalım biraz gerginim dediğim gibi..Kusura bakmayan paylaşıyım dedim :)



  • üniversiteye spor umuduyla gelenler genelde hayal kırıklığına uğrar :) ben de yaşamıştım bu duyguyu.. koskoca istanbul üni.'sinin eşşek kdr avcılar kampüsünde 3-5 pota vardı.. bazıları kapalıydı.. açık olanların da zemininde çimenler çkmıştı falan.. kapalı salonu kullanamıyoduk vs.. ben ilk sene sonunda spor yapma umudunu tamamen rafa kaldırmıştım.. malesef üni.de millet piyasa yapma peşinde.. kantinlere gitsen oturcak yer bulamazsın ama spor yapcak 1 tane adam bulamazsın.. ee yönetim de bunu görüp hiç tesislerle ilgilenmiyor..

    bu arada meslektaşmışız
  • bizim kampüsde de adım başı pota var
  • Bu durum çok canımı sıktı.. Benim amaçlarım hayallerim vardı ya.. Koyuyo yani böyle olması.. Zorluycam bişeyleri.. Olmadı başka klublere gidicem napıyım..Rezalet ya..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CrossWisyoung

    Bu durum çok canımı sıktı.. Benim amaçlarım hayallerim vardı ya.. Koyuyo yani böyle olması.. Zorluycam bişeyleri.. Olmadı başka klublere gidicem napıyım..Rezalet ya..

    Okulun basketbol takımı yokmu git ona gir ?
  • Var mı yok mu kimsenin haberi yok zaten.. Bu hafta gidicem sorup soruşturucam adam gibi.. Biri sormuş ona demişler fakülte fakülte kuruyoruz ama hazırlıkta olmaz demişler. Bunun okul takımıyla alakası yok gerçi de o da öyle bişeyler söyledi işte.. Osmangazi ve Anadolu üniversitesinde yeterli imkan mevcut spor konusunda. Uludağ beş para etmez.
  • Kardeş sen nereye gideceğini bilememişsin sorun ondan kaynaklanıyor , okulda öğrencilerin kullanabildiği salon var oraya gidip oynayabilirsin , orada turnuvalar falan da düzenlenir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.