Şimdi Ara

Microsoft® My Phone Kullanıma Sunuldu! kayıp telefonunuzu buluyor!!! Rehberinizi otomatik siliyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • myphone beta aşamasında kullanmış olduğum bir yazılımdı , bu yazılımla online rehber ve mesajları yedekleyebiliyordum.. Şimdi yazılımı fazlasıyla geliştirerek kullanıma sunmuşlar , işte bana gelen mail;

    Microsoft® My Phone Kullanıma Sunuldu!


    Değerli My Phone Kullanıcısı,



    Microsoft My Phone beta'ya katıldığınız için teşekkür ederiz. Geribildirimleriniz, hizmeti geliştirmemiz için çok değerlidir.



    Bugün, Windows® telefonlarının kullanıma sunulmasıyla My Phone hizmeti beta aşamasından çıkıyor ve ticari olarak kullanıma sunuluyor. Hizmete bazı yeni özellikler ekledik:

    Popüler sosyal ağlarda fotoğrafları paylaşma

    Yalnızca birkaç tıklatmayla, fotoğrafları My Phone çevrimiçi portalından veya doğrudan telefonunuzdan Windows Live, Facebook, MySpace ve Flickr'a postalayabilirsiniz.



    Kayıp telefonunuzu bulma

    My Phone telefonunuzun bilinen son konumunu harita üzerinde gösterebilir. Bu özelliği etkinleştirmek için, telefonunuzun My Phone ayarlarında “Telefon konumunu gönder”i seçin. Bazı pazarlarda kullanılamaz.



    Premium özellikler

    My Phone, yeni Premium özellikler kullanılarak kayıp telefonunuzu güvenlik altına almanızı sağlayabilir. Web'den telefonunuzu kilitleyebilir veya telefona ileti postalayabilirsiniz. Ayrıca, telefonu geri alamayacağınızı biliyorsanız, My Phone'u kullanarak tüm kişisel bilgilerinizi silebilir, böylece bunların yanlış ellere geçmesini engelleyebilirsiniz. Sınırlı bir süre için bu özellikleri ücretsiz deneyebilirsiniz; dolayısıyla bunları gözden geçirmeyi unutmayın. Premium özellikler tüm pazarlarda kullanılamaz.




    Bir sonraki eşitleme işleminizde, cep telefonunuzda My Phone yazılımını güncelleştirmeye yönelik bir bildirim alacaksınız. Daha önce eşitlemiş olduğunuz içerik kullanılabilir durumda kalır ve çevrimiçi olarak yönetilebilir.



    Daha fazla bilgi edinmek ve yeni özelliklerimizi denemek içinhttp://myphone.microsoft.com sitesini ziyaret edin!



    Teşekkürler,

    My Phone Ekibi



    windows mobile olan bütün telefonlarda bu programı kullanılabiliniyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncayt -- 6 Ekim 2009; 21:26:18 >



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.