Şimdi Ara

WİROFON iphone 3gs de çalışıyormu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,yarın İngiltere'ye gidiyorum ve 1 sene kalacağım.Oradan iphone 3gs 32gb alacağım.wirofon yeni modelde de çalışırmı?Birde o2 simli satılıyor (hazır kart).1 sene sonunda Türkiye ye dönmeden yasal olarak sim kilidini o2 firmasıyla görüşerek açtırabilirmiyim böylece yasal yoldan firmwareleri indirebilirmiyim?



  • ben kullandım çalışıyor 3gs de
  • Wi-fi kaynağına göre çalışıyor yada çalışmıyor. airties rt-211 de baglanamıyorum ama avm lerde sorunsuz bağlanıyor.
  • tesekkurler arkadaslar.
  • dün bu wirofonu yükliyim dedim.telefona yükledim.programa girmeye çalıştığımda yükleniyor yazıyor.ama beklememe rağmen herhangi yüklenen bir şey görmedim.bu yazıda hiç gitmedi.bu normal bir şeymi? çok daha fazlamı beklemem gerekir?
  • Bende sorun yok az önce açıldı aboneliğim. 3gs 16 gb 3.1 üzerinde JB siz. Ama yurtdışı numarası denediğimde geçici sistem arızası yazıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bedlam -- 7 Ekim 2009; 13:45:54 >
  • arkadaslar WİROFON SUREKLI YUKLENIYOR DIYORSA DNS AYARLARINIZ DEGISTIRMEMNIZ LAZIMDIR YOKSA ASLA GIREMEZSINIZ belki çoğumuz biliyoruzdur ama bilmeyenler için paylaşayım dedim
    ayarlar/wifi den bağlı olduğunuz modemin dns bölümüne 208.67.222.222
    yazarsanız yasaklanmış sitelere girebilirsiniz.örneğin megaupload sitesi yasaklı olduğu halde girip dosya indirebilirsiniz..... TESEKKUR ETMENIZE GEREK YOK....:P ancak hem modemın uretıcı fırmasını aradım hem de ttnetı aradım tam 3 saatımı bu adamlara harcadım hıc bırı bılmıyor maalesef hatta benı apple fırmasına bıle yonlendırecek kadar ..... yukardakı ıslemı yapın ve her yerden wifi olan yerde ucretsız arama yapın ...
  • Arkadaşlar ben kullanıcı adımla şifremi giriyorum hesabım görünüyor. Hesabımı aktif hale getirme sürüklemesini yaptıktan sonra Bağlanıyor yazıp sonrasında hata veriyor.

    403-Geçersiz işlem. Diye bir hata. 3.1.3 kullanıyorum. Wirofon dada Wiro dada aynı hata. Ne yapmak gerek.
  • en son update çıkmıştı 3gs için öyle birşeyler hatırlıyorum (:
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bedlam

    Bende sorun yok az önce açıldı aboneliğim. 3gs 16 gb 3.1 üzerinde JB siz. Ama yurtdışı numarası denediğimde geçici sistem arızası yazıyor.


    Bende 3GS 16 GB 3.1.3 yüklü. JB siz.

    App Store da yorumları okudum. 100 kişiden 10 kişi kullanabiliyor anladığım kadarıyla. Güncelleme istiyorlar. Belkide belirli sürümlere göre çalışıyor.

    Çok sevinmiştim başta. 1000 Dkk bedava filan. Sonra küfür edesim geldi kulanamayınca.

    Yolum düştüğünde Türk telekoma gitmeyi planlıyorum ama gitmektende tırsıyorum. Sene başında İnternet bağlattım. Bir tane fatura gelmedi hiç ödemedim. Adls de kesilmedi. Bi fatura çıkarsalar 49X5 den 245 lira ödemek gerekicek sanırım..




  • arkadaslar merhaba benim iphone os 3.0 u firmware i 4.0 yukselttim yine wirofonda ses karşı tarafa gitmedi turktelekom zaten bu konuda cok duyarsız yenilikleri takip etmiyor uygulamayı guncellememiş bu konuda yardımcı olabilecek arkadas var mı acaba ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.