Şimdi Ara

Ona hiçbir zaman güvenme..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.400
Cevap
129
Favori
76.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bir kıza hiç bir zaman güvenmemek lazım.Çok seversin,aşıksındır,bırakmayacak sanarsın ama gün gelir seni bırakır..Belkide çok mutlu olacağını düşünürsün ama zararlı çıkarsın.Çünkü geride sadece geçirdiğin güzel vakitler kalır.Kızlar o kadar nankördürlerdir ki.Kimse bilemez ilerde ne yapacaklarını.Bırakmam der,Sen beni bırakmadıkça..Ama bu söyledikleri yalandır..Kocaman bir yalan.Güvenmemek lazım.Güvenirsen üzülürsün.Bağlanmamak gerekir,Bağlanırsan acı çekersin.İçin kan ağlar bıraktığında.Geride sadece hatıraların kalır.Onlara baktıkça eski günlerin aklına gelir,yaşadığın onca şey,paylaştığın yüzlerce dakika gelir aklına.Ama sadece aklına gelir...Tekrar geri getiremezsin o zamanları çünkü kızlar nankördür.Geri dönmezler,dönemezler..Karşısındakinin onu ne kadar çok sevdiğini bile bile geri dönmezler.Çünkü her zaman karşılarını yenisinin çıkacağını düşünürler.Bu düşünceyi benimserler.Ama bilmezler ne kadar saf olduklarını.Bir yakışıklıya kanıverirler.Bırakırlar kendilerini ona.Kaybederler hayatta onları sayılır kişi yapan benliklerini,kimliklerini..İsimleri farklı anılmaya başlar bundan sonra.Çünkü yakışıklı diye kandıkları erkek onu bırakmıştır ortada..Şimdi onlar aşık olabileceğiniz bir kız değil kullanabileceğiniz birer varlık olmuşturlar..

    Lütfen sevgiliniz varsa ona sahip çıkın,o da sizi gerçekten seviyorsa onunla daha çok vakit geçirin,Onu hiç bir zaman yalnız bırakmayın.Ona her zaman değer verin.Ama hiç bir zaman onu göklere çıkarmayın.Yoksa ilerde sizi bırakıp gözü yükseklerde olabilir...

    Bunları çok dolu olduğum için yazdım.İnşallah kimse üzülmez,kimse kırılmaz bu yazdıklarıma.

    29/09/2009
  • Bağlanmayacaksın bir şeye, öyle körü körüne.
    "O olmazsa yaşayamam." demeyeceksin.
    Demeyeceksin işte.Yaşarsın çünkü.
    Öyle beylik laflar etmeye gerek yok ki.
    Çok sevmeyeceksin mesela.
    O daha az severse kırılırsın.
    Ve zaten genellikle o daha az sever seni,
    Senin o'nu sevdiğinden...
    Çok sevmezsen, çok acımazsın.
    Çok sahiplenmeyince, çok ait de olmazsın hem.
    Çalıştığın binayı, masanı, telefonunu, kartvizitini...
    Hatta elini ayağını bile çok sahiplenmeyeceksin.
    Senin değillermiş gibi davranacaksın.
    Hem hiçbir şeyin olmazsa, kaybetmekten de korkmazsın.
    Onlarsız da yaşayabilirmişsin gibi davranacaksın.
    Çok eşyan olmayacak mesela evinde.
    Paldır küldür yürüyebileceksin.
    İlle de bir şeyleri sahipleneceksen,
    Çatıların gökyüzüyle birleştiği yerleri sahipleneceksin.
    Gökyüzünü sahipleneceksin,
    Güneşi, ayı, yıldızları...
    Mesela kuzey yıldızı, senin yıldızın olacak.
    "O benim." diyeceksin.
    Mutlaka sana ait olmasını istiyorsan bir Şeylerin...
    Mesela gökkuşağı senin olacak.
    İlle de bir şeye ait olacaksan, renklere ait olacaksın.
    Mesela turuncuya ya da pembeye
    Ya da cennete ait olacaksın.
    Çok sahiplenmeden, Çok ait olmadan yaşayacaksın.
    Hem her an avuçlarından kayıp gidecekmiş gibi,
    Hem de hep senin kalacakmış gibi hayat.
    İlişik yaşayacaksın. Ucundan tutarak...

    Can Yücel
    Arkadaşlar bende bu kervana katıldım... Yaklaşık 2 ay önce ayrılmıştık... Bugünlerde başka biriyle nişanlandı...
    Aynen burada yazılan hatalara düştüm bende. Aşırı değer verdim. Oda ilk zamanlarda değer vermişti bana. 1 haftada ne olduysa soğuttu beni, ailem karışık falan yalnız kalmak istiyorum dedi.
    Tabi bu durumuna alışamadım, üstüne gittim neden görüşmek istemiyosun, yanımda ol en azından dedim. Bir türlü görüşmek istemedi. Konuşmak istemedi.
    En sonunda yazmana da gerek yok zaman istiyorum senden deyince zaten anladım ayrılacağını ve ertesi sabahı ayrılık mesajı geldi. Bu yaşıma kadar hiç böyle bişi görmedim. İnsana çok koyuyor arkadaşlar. Allah kimsenin başına vermesin.
    Tam ayrılalı 2 ay geçti unutuyorum yavaş yavaş derken daha yeni nişanlandığını duydum ortak arkadaşımızdan. Öğrendiğim an nefesim kesildi gerçekten şok oldum, kendimi zor toparladım...
    Bide böyle mutluluk pozlarıyla falan fotoğraf çekilmiş parmağındaki yüzüğünü göstere göstere inanamıyorum gerçekten nasıl beceriyorlar bunu, nasıl bir karaktersizliktir bu. Bu kadar basit mi yaşananlar.
    Beni merak ettiği gün 23 kere arayan kişinin, yemin ederim sensiz duramıyorum, yapamıyorum, Allah seni karşıma çıkardı diyen, şimdiye kadar hiç yaşamadığım duyguları seninle yaşamak istiyorum diyen kişinin yaptıkları insanın canını acıtıyor...
    Ama biliyorum ki etme bulma dünyası... Herkes hakettiğini yaşayacak arkadaşlar... Benim vicdanım sonuna kadar rahat...
    Konu ders niteliğinde gerçekten bütün sayfaları okudum, bazılarında ağzım açık kaldı.Bende mayıs ayında sağlam bir kazık yemiştim konusunu açmıştım o konudaki mesajı burda da paylaşıyorum.

    Bundan 1 buçuk ay önce üniversiteden iki arkadaşım (sevgililer) aracılığıyla bir kızla tanıştım.İlk izlenim olarak kız gerçekten olgun duruyordu ve etkilemişti beni herşeyiyle.Tanıştığımız gün çok fazla konuşamadık ikimizde.Sonra whatsapptan 1 hafta boyunca her an konuştuk.İkimizinde sevdiği sevmediği şeyler aynıydı.Kızı gerçekten kendime çok yakın hissettim o da aynı şeyleri söylüyordu.1 hafta sonunda kızla buluştuk yakınlaştık ettik ve sevgili olduk.Sevgili olarak geçirdiğimiz ilk haftanın sonunda kız bana uzun bir mesaj attı.Benle tanışmadan bir ay önce sevgilisinden ayrılmıştı.İşte eski sevgilisinin yaşadığımız yere geldiğini ve bize zarar vermesinden korktuğunu söyledi.

    Kızın eski sevgilisi başka şehirde yaşıyor.Kız bunla 8 ay çıkmış ve ayrılmışlar.Çocuk esrar,içki falan kullanıyormuş ve anlattığına göre psikopatın teki.Bende dedim eğer sen hayatından çıkardıysan benim için sorun yok.O da ben çıkardım ama o beni hayatından çıkarmıyor tarzında mesaj attı.Neyse ben korkma etme bişey yapamaz falan dedim o gün o konuyu kapattık.Sonra 1 hafta geçti sinemaya gittik. 10. buluşmamızdı. Sinemada yakınlaştık ettik yine herşey çok güzeldi öpüştükten sonra kızın gözleri doldu filmin sonunda hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladı sarıldı falan sıkı sıkı.Sinemadan çıktık ne oldu neyin var falan dedim.Bişeyim yok filme ağladım dedi ama ben tabiki inanmadım.Moralim çok bozuldu onu o halde görünce.Sonra eve gittik aradan iki Saat geçti ve bu mesajı attı.

    " Ben denedim gercekten ugrastim zorladim kendimi kendime karsida sana karsida inan bana seninle gecirdigim zamanlardan hic pisman degilim bana kendimi cok iyi hissettirdin. Ama yapamiyorum ben olmuyor ozur dilerim sana umit verdim baglandin ama seni sevdim bi arkadas olarak bi sevgili olarakta ama olmuyor gercekten olmuyor
    Bunlari yuzune soylemeye cesaretim yoktu uzgunum ama ben sana zarar vermekten korkuyorum gercekten"

    Sonra kızın üstüne gidince aklına eski sevgilisinin geldiğini o aklındayken bana ihanet ediceğini söyleyerek ayrıldı.Ayrıldıktsn sonra ben yıkılmıştım gerçekten şuana kadar hiçbir kızı bu kadar yakın görmemiştim kendime ve güvenmemiştim.3 gün sonra doğum günümde telefonum çaldı ve kız aradı kapattı çağrı şeklinde.Sonra ben aradım bunu beni aradın hayırdır diye yanlışlıkla aradığını söyledi ve doğum günümü kutladı.Onu gerçekten sevdiğimi söyledim birkaç bişey daha konuşup kapattık.Ayrıldıktan sonra instagramda takipleşiyorduk(takipleşmem hata biliyorum) ve ayrıldıktan iki hafta sonra bizi tanıştıran arkadaşımın kuzeniyle birlikte el ele fotoğraf çekilip altına kalp işareti koyup instagrama attı ve ben gerçekten şoka girdim.Bu nasıl bir karaktersizlik.

    Bu olaydan sonra insanlara olan güvenim tamamen sarsıldı gerçekten arkadaşlar.Sevgili olarak geçirdiğimiz zamanlar gerçekten çok güzeldi herhangi bir tartışmamız olmadı ama demek ki bütün güzel sözler, seni seviyorumlar vs. herşey yalanmış.Mümkün olduğunca kısa yazmaya çalıştım, siz siz olun arkadaşlar kimseye bağlanmayın.

    Ekleme: Arkadaşlar şehir dışındaydım daha yeni yazma fırsatım oldu.Benden ayrıldıktan sonra çıktığı çocuktan da ayrılmış Ağustos ayında.İlk zamanlar nerde hata yaptım diye kendime çok sormuştum ama ben sadece sevip değer vermiştim.İnanın canınızı sıkmaya değmiyor şuan çok daha iyi anlıyorum...

    Edit(29 Eylül):Arkadaşlar en son konuyu güncellediğimde ayrılmışlar demiştim.Geçen gün ayrıldığı çocuğun eski sevgilisine döndüğünü öğrendim :) Eden buluyor gerçekten...Şimdi benim içinde bulunduğum durumu daha iyi anlıyodur umarım.
    Daha hiç sevgilim olmadı , yani elini tuttuğum bi kız bile olmadı , aslına bakarsanız daha bir kızla bile konuşmadım şu güne kadar O yüzden bu durumun tam olarak ne olduğunu bilmiyorum.

    Ama şunun farkına çok iyi vardım . Kızlar hakikaten çok değişti. Hele günümüzde ne yaptıkları belli değil . Bunun yegane sebebi sosyal medya . İnstagram, facebook, snapchat vs. şeyler . Buralara fotoğraf atıp ego kasıyolar. Zaten sıraya girmiş abazalar ordusu var. Her attığı fotoğraf 500-600 beğeniliyor en kötü . Her gün özel mesaj yoluyla bir sürü erkek mesaj atıyor haliyle ego'ları tavan yapıyor . As oyuncuları dolduruyor yedekleri de dolduruyor . Bi ona umut veriyor bi diğerine umut veriyor . Her gün bir sürüsü ile buluşuyor . Para'ya tapıyor . Yakışıklılık , kas , karizma onlar için çok önemli artık .

    Eskiden Real'de bir şeyleri yapmaları zordu şimdi sosyal medya yüzünden çok çabuk kendilerini başkalarına sunabiliyolar. Erkeklerin onlarla ilgilenmesi , mesaj atması, peşlerinde koşması hoşlarına gidiyo . Yetmiyo tek erkek . Hepsiyle bir şeyler yaşamak istiyolar . Yüzlerinde 500 kg makyaj ile yeni heyecanlar arıyolar . Ali'yi denedim de Veli'yi deneyemedi içimde kaldı diyolar . Lüks mekanlar, yemekler, pahalı kıyafetler istiyolar. Bunların fotoğrafını çekip yine kendilerini sundukları o yerlerde paylaşıyolar. Yanında ki erkeğin yakışıklılığı ile bile başkalarına hava atıyolar . Çok şeyi farketti bu dönemin kızları . Bu sosyal medya , teknoloji hiç yaramadı kızlara.
  • Tabi farklı bi bakış açısı güvenmediğin insanla ne işin var.

    Geçmiş olsun. Takma kafana yaşadıklarının hepsi senin için birer tecrübe. Büyükte konuşma yarın öbür gün karşına biri çıkar güvenirsin , güvenmlelisin de zaten. Herkese güvenemezsin tabiki ama insanlara güvenmek gerekir.
  • Sana sonsuzca katılıyorum. Yazdığıklarının kelimesi kelimesine arkasındayım.. Böyle biri yüzünden kendime, insanlara ve özellikle kızlara güvenimi kaybettim.. Şu an hiçbir kızı güvenerek sevebileceğimi düşünmüyorum tekrar...
  • erkekler kızların peslerinden bu kadar kosarsa olacak olan budur
    tabii ki yenilerinin karsılarına cıkacagını düsünüyorlar, sonucta 3 milyar erkek deli gibi kız arıyor
  • Bağlanmayacaksın bir şeye, öyle körü körüne.
    "O olmazsa yaşayamam." demeyeceksin.
    Demeyeceksin işte.Yaşarsın çünkü.
    Öyle beylik laflar etmeye gerek yok ki.
    Çok sevmeyeceksin mesela.
    O daha az severse kırılırsın.
    Ve zaten genellikle o daha az sever seni,
    Senin o'nu sevdiğinden...
    Çok sevmezsen, çok acımazsın.
    Çok sahiplenmeyince, çok ait de olmazsın hem.
    Çalıştığın binayı, masanı, telefonunu, kartvizitini...
    Hatta elini ayağını bile çok sahiplenmeyeceksin.
    Senin değillermiş gibi davranacaksın.
    Hem hiçbir şeyin olmazsa, kaybetmekten de korkmazsın.
    Onlarsız da yaşayabilirmişsin gibi davranacaksın.
    Çok eşyan olmayacak mesela evinde.
    Paldır küldür yürüyebileceksin.
    İlle de bir şeyleri sahipleneceksen,
    Çatıların gökyüzüyle birleştiği yerleri sahipleneceksin.
    Gökyüzünü sahipleneceksin,
    Güneşi, ayı, yıldızları...
    Mesela kuzey yıldızı, senin yıldızın olacak.
    "O benim." diyeceksin.
    Mutlaka sana ait olmasını istiyorsan bir Şeylerin...
    Mesela gökkuşağı senin olacak.
    İlle de bir şeye ait olacaksan, renklere ait olacaksın.
    Mesela turuncuya ya da pembeye
    Ya da cennete ait olacaksın.
    Çok sahiplenmeden, Çok ait olmadan yaşayacaksın.
    Hem her an avuçlarından kayıp gidecekmiş gibi,
    Hem de hep senin kalacakmış gibi hayat.
    İlişik yaşayacaksın. Ucundan tutarak...

    Can Yücel
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DarkMourning

    Sana sonsuzca katılıyorum. Yazdığıklarının kelimesi kelimesine arkasındayım.. Böyle biri yüzünden kendime, insanlara ve özellikle kızlara güvenimi kaybettim.. Şu an hiçbir kızı güvenerek sevebileceğimi düşünmüyorum tekrar...


    Aynen senin durumundayım.2-2.5 yıl sürdü ama ortada bişey yokken eskisi gibi olamıyoruz dedi ve bıraktı.Yaş 19.Ben beni bırakmasının sebebinin üniversiteye başlayacak olmasına bağlıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nuri...

    Bağlanmayacaksın bir şeye, öyle körü körüne.
    "O olmazsa yaşayamam." demeyeceksin.
    Demeyeceksin işte.Yaşarsın çünkü.
    Öyle beylik laflar etmeye gerek yok ki.
    Çok sevmeyeceksin mesela.
    O daha az severse kırılırsın.
    Ve zaten genellikle o daha az sever seni,
    Senin o'nu sevdiğinden...
    Çok sevmezsen, çok acımazsın.
    Çok sahiplenmeyince, çok ait de olmazsın hem.
    Çalıştığın binayı, masanı, telefonunu, kartvizitini...
    Hatta elini ayağını bile çok sahiplenmeyeceksin.
    Senin değillermiş gibi davranacaksın.
    Hem hiçbir şeyin olmazsa, kaybetmekten de korkmazsın.
    Onlarsız da yaşayabilirmişsin gibi davranacaksın.
    Çok eşyan olmayacak mesela evinde.
    Paldır küldür yürüyebileceksin.
    İlle de bir şeyleri sahipleneceksen,
    Çatıların gökyüzüyle birleştiği yerleri sahipleneceksin.
    Gökyüzünü sahipleneceksin,
    Güneşi, ayı, yıldızları...
    Mesela kuzey yıldızı, senin yıldızın olacak.
    "O benim." diyeceksin.
    Mutlaka sana ait olmasını istiyorsan bir Şeylerin...
    Mesela gökkuşağı senin olacak.
    İlle de bir şeye ait olacaksan, renklere ait olacaksın.
    Mesela turuncuya ya da pembeye
    Ya da cennete ait olacaksın.
    Çok sahiplenmeden, Çok ait olmadan yaşayacaksın.
    Hem her an avuçlarından kayıp gidecekmiş gibi,
    Hem de hep senin kalacakmış gibi hayat.
    İlişik yaşayacaksın. Ucundan tutarak...

    Can Yücel




    İlişkim süresinde bu şiiri de okumuştum.Ama benimki yapmaz,bırakmaz diyordum..Keşke ben bıraksaydım..
  • bak pacino gör pacino
    aç gözünü kör pacino
    sana biraz kelam edem
    dinle beni sir pacino

    hala gruba gelmedin
    kıymet verdik sen bilmedin
    bir kez gül dedik gülmedin
    ..tün kalkmış bil pacino

    bahçelerde olur hurma
    öyle mal mal bakıp durma
    kafanda planlar kurma
    biraz doğal ol pacino

    hiç saygın yok mudur bize
    bir yanlış mı yaptık size
    artık gelelim yüz yüze
    yapma bize rol pacino

    kardeşim insan utanır
    gelir bizleri bir tanır
    millet görse düşman sanır
    yeter artık gel pacino

    bak kaç kişi seni bekler
    mesajlara mesaj ekler
    ama senin gibi ..tler
    kıymet bilmez mal pacino

    biz de seni adam sandık
    sanırım filmine kandık
    kaç gün hasretinle yandık
    değmezmişin kel pacino

    önce insan olman lazım
    yoksa boşadır bu yazım
    hiç kar etmez sözüm sazım
    gelir geçer dil paçino
    -------------------------------------------------------------
    Al Pacino Bal Pacino
    Bu nasıl bir hal Pacino?
    Şeytana Avukatlık yap
    Sağlıcakla Kal Pacino

    Al pacino
    bal pacino
    yanakları gül pacino
    uyan uyan sabah oldu
    namazını kıl pacino

    -------------------------------------------------------------

    Yok bende hiç şans Paçino,
    Edelim mi dans Paçino
    Mülakatlardan elendim.
    Yoktu referans Paçino

    Can'in past'ı could Paçino
    Shall'in pastı should Paçino
    Dökemez ki eline su
    Clint Eastwood Paçino.

    Kederim tonla Paçino
    Gezerim donla Paçino
    Oynamıştın Scarface'de
    Sharon Stone'la Paçino

    Yüzünde var nur Paçino
    Kırmızıda dur Paçino,
    Çok geç oldu kalkamazsın
    Alarmını kur Paçino.

    Gelsen odama Paçino,
    Oynarız dama Paçino,
    ABD'ye başkan olmuş
    Barack Obama Paçino.

    Gerek yok forsa Paçino,
    Arabam Corsa Paçino,
    Lehman Brothers da batmış,
    Çöküyo borsa Paçino.

    Yapsak mevduat Paçino,
    Edersin rahat Paçino,
    New York'ta da var şubemiz,
    Bank of Ziraat Paçino.
    Bir açıklama ekle

  • yaşadıkların banada hiç uzak değil.. bundan 2.5 ay kadar önce bende bir konu açmıştım , beni nasıl terkettiğni anlatmıştım. başlarda bende kafayı yeme noktasına geldim ama çok şükür cok uzun sürmedi o halim.. 2 haftadır başka biriyle çıkıyorum..o beni terkedenden cok cok daha güzel ve başka özellkleride daha üstün. yeni sevglimden şüphe etmedim daha henüz , zaten edindğim tecrübe ile zaman içinde anlarım hamurunun bozuk olup olmadğnı. sonunu beklemeden ben gerekeni yaparım o zaman... edindğim tecrübeye göre şimdiki sevglime pek yüz vermiyorum , herşeyi yavaştan alıyorum felan , öyle direk aşkım bitanem moduna girmedim. birbrimze söyledğmiz en iyi söz tatlım-hayatım felan... amaann ne anlatıyorum ben
    diyeceğim şudur ; sallamak gerek. eminim karşına daha iyisi çıkacaktır..

    ha birde bişey eklemek istiyorum bu konuya mesaj yazarken aklıma geldi , arkadaşın hesabından girip o beni terkeden kızın face ine baktım. biriyle çıkmaya başlamış 20 gün önce felan ayrılırken bana uzun süre erkek arkadaş istemiyorum , seni hala seviyorum ıvır zıvır diyordu birde böyle birden birbirlerinin aşkı olmuşlar hatta bana 6 ayımızda felan koyduğu melek sıfatını ona 15.günlerinde felan koymuş ilahi eski sevglim güldürdü beni şimdi
    birde arkadaşım yazmış olduğun

    "Çünkü yakışıklı diye kandıkları erkek onu bırakmıştır ortada..Şimdi onlar aşık olabileceğiniz bir kız değil kullanabileceğiniz birer varlık olmuşturlar.." kısmı cok doğru
  • malesef boyle bilgiler yanliz tecrubeyle ogreniliyor.bedeli cok ama cok agir oluyor insana.sana sonuna kadar katiliyorum her kelimesine kadar haklisin.bu konulari fazla takip buyutmemek lazim.ayrica bu dunyada yanliz kendinizin oldugunu hic bir zaman unutmayin

    sanada gecmis olsun arkadasim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: admiral9999

    yaşadıkların banada hiç uzak değil.. bundan 2.5 ay kadar önce bende bir konu açmıştım , beni nasıl terkettiğni anlatmıştım. başlarda bende kafayı yeme noktasına geldim ama çok şükür cok uzun sürmedi o halim.. 2 haftadır başka biriyle çıkıyorum..o beni terkedenden cok cok daha güzel ve başka özellkleride daha üstün. yeni sevglimden şüphe etmedim daha henüz , zaten edindğim tecrübe ile zaman içinde anlarım hamurunun bozuk olup olmadğnı. sonunu beklemeden ben gerekeni yaparım o zaman... edindğim tecrübeye göre şimdiki sevglime pek yüz vermiyorum , herşeyi yavaştan alıyorum felan , öyle direk aşkım bitanem moduna girmedim. birbrimze söyledğmiz en iyi söz tatlım-hayatım felan... amaann ne anlatıyorum ben
    diyeceğim şudur ; sallamak gerek. eminim karşına daha iyisi çıkacaktır..

    ha birde bişey eklemek istiyorum bu konuya mesaj yazarken aklıma geldi , arkadaşın hesabından girip o beni terkeden kızın face ine baktım. biriyle çıkmaya başlamış 20 gün önce felan ayrılırken bana uzun süre erkek arkadaş istemiyorum , seni hala seviyorum ıvır zıvır diyordu birde böyle birden birbirlerinin aşkı olmuşlar hatta bana 6 ayımızda felan koyduğu melek sıfatını ona 15.günlerinde felan koymuş ilahi eski sevglim güldürdü beni şimdi
    birde arkadaşım yazmış olduğun

    "Çünkü yakışıklı diye kandıkları erkek onu bırakmıştır ortada..Şimdi onlar aşık olabileceğiniz bir kız değil kullanabileceğiniz birer varlık olmuşturlar.." kısmı cok doğru


    Bana çok iyi moral verdiniz arkadaşlar:)Çok sağolun:)Banada aynısını söyledi.Uzun bir süre biriyle çıkmayacağım dedi ama bu yalan kızların her zaman söylediği en iğrenç yalanlardan birisi..

    ayrıca Næccm arkadaşım sende çok doğru söylüyorsun:)

    Alpacinocuyada diyecek bir şey bulamıyorum


    AYRICAhttp://www.facebook.com/video/video.php?v=1141961962233

    LİNKTEKİ VİDEOYU İZLEMENİZİ TAVSİYE EDERİM



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efege -- 29 Eylül 2009; 19:41:05 >
  • Kızlara güvenmiyeceksin güveniyormuş gibi yapıceksın
  • Sadece kızlara değil insanlara genel olarak güvenmemek lazım güven yavaş yavaş uzun sürede kazanılacak birşey. Yani senelerdir tanıdığımız arkadaşlarımızdan bile hiç beklemediğimiz hareketler görebiliyoruz bu insanın doğasında var. Bence bu sana güzel bir hayat dersi olmuştur zaman geçip acın hafiflediğinde daha iyi anlarsın.
  • Her kız aynı değil unutma
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Necrolytè

    Her kız aynı değil unutma


    Her kız aynı değil gibi gelir,benimki farklıdır diye düşünüyordum ama anladım kimin ne olduğunu

    İlk 2 yıl çok güzeldi.Sonrası zehir gibi yavaşca acı çektirerek yok etti bizi.
  • Doğruyu bulana kadar yanlışa devam.
    (Chosen)
  • Ya o pacina şiiri nedir öyle.Okurken güldüm ölmekten

    Bu arada zaman geçtikçe acının azalacağından eminim çünkü çoğu zaman öyle olmuştur.
  • kızlar sizi insan yerine koyuyomuki siz onları insandan sayıyosunuz hepsi medusa kılıklı yaratık davul gibidir alayı uzaktan hoş gelir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: efege



    Lütfen sevgiliniz varsa ona sahip çıkın,o da sizi gerçekten seviyorsa onunla daha çok vakit geçirin,Onu hiç bir zaman yalnız bırakmayın.Ona her zaman değer verin.Ama hiç bir zaman onu göklere çıkarmayın.Yoksa ilerde sizi bırakıp gözü yükseklerde olabilir...




    iyi güzelde zaten onu hiç bir zaman yalnız bırakmadıgın için ve hakettiğinden fazla deger verdigin için şimdi bu durumdasın.. hala bunların yapılması gerektigini soyluyorsun

    ayrıca bir arkadas demiş her kız aynı degildir .çok sevildigini bilen her kız aynıdır kaybetmekten korkmayan bütün kızlar aynıdır
  • çok güzel yazmışsın gerçekten . düşüncelerimin aynısı diyebilirim..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.