Şimdi Ara

Virüs girdi, geri sayıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sabah yıllardır girmediğim bir siteden (phaze...) program indirdim. Ama indirirken veya kurarken KIS herhangi bir uyarı vermedi. Sadece kurulumundan sonra bir uyarı çıktı;
    Driver indiriliyor Zazolin_.exe diye
    sil dedim tabii, ama ondan sonra da nete giremez oldum.
    KIS doğrudüzgün bir rapor vermedğinden, diğer bilgisayardan aynı siteye girip dosyayı indirmeyi denedim, virüsün ismini görmek için. ESET yüklü olan bu makina daha dosya inerken tanıdı ve kapattı dlyi, rapor olarakta;
    WIN32/Koobface.NCF türevi bir worm dedi, ama bu biraz değişmiş yeni bir hali sanırım çünkü google yapınca basit ve tanınan bir worm gibi gözükürken, ESET ve KIS bulamıyor bu yeni wormu.

    accept-encoding: text/html, text/plain 
    connection: close


    Neyse şu an firefoxta sol üst köşede yukarıdaki verdiğim hatayı alıyorum bir siteyi açmak istersem. KIS'i kaldırıp girmeye çalıştım sitelere, bu sefer de ekranda geri sayım yapan ve kod doğrulaması isteyen bir geri sayım çıktı. Kapattım ve Eset security kurdum, tarattım, ama değişen bir şey yok, yine nete girilmiyor. Yani ESET veya KIS gibi koruma açıkken nete girilmiyor, ama kaldırınca giriliyor, ama bu seferde geri sayım başlıyor.
    4-5 senedir virüs yememiştim, şimdi bu uyuz etti beni. Formatsız nasıl düzelir, konuyu bilenlerden yardım lütfen?



  • Valla genelde benim başıma gelen bu tarz olaylarlarda Yeni Kullanıcı açarım kendime düzelir. Çoğu virüs ve casus yazılımlar açılan kullanıcıyı tehdit eder yeni kullanıcı açıldığında pasif durumda kalır işlevi. Denemekte yarar var şayet olumlu olursa yeni kullanıcıda eski kullanıcını silerken dosyaları tut dersen dosya kaybında olmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheFarez -- 24 Eylül 2009; 18:59:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.