Şimdi Ara

mazda 626 mı? renoult 21 concorde mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
7.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar...

    3 ay önce nalet olası kuş serisinden 88 model yeni kasa doğan vardı allaha şükür satıp kurtuldum sorada bidaha bi arabanın önünde T işareti varsa binmem dedim tövbemi ettim :) şimdiler 6 7 lira kadar param var düşüncem özellikli uzun yola uygun surat yapabilceğim güçlü bir araç alıyım.O paraya hem tip olsun hem güç ve özellik olsun 2000 motorlu mazda 626 ve gene 2000 motorlu concorde geliyo bu iki araçta tek fark concordede 7fonksiyonlu yol bilgisayarı var oda çok önemli değil zaten fakat sağlamlık ve parça bakımında siz hangisini tavsiye edersin yada bu kadar özelliğe sahip bu fiyata hangi araç alınır yakıtı önemli değil.tşekkür ederim..



  • 626 lar çok sağlam araçlar..Hele almak istediğiniz 90-92 arası olanlar ödüllü ve dünyada en çok satılan 626 modeli..Concordlar hakkında fazla bilgi sahibi değilim..7 liraya A kasa vectralarda fena tercih değil..
  • ikiside bi işe yaramaz e kullanan var tabi ama zor satarsın elindeki doğanı sattığın gibi satamazsın yani komşuda var concorde'den 3 aydır satamıyor ben sana uzun yola uygun surat yapabilceğin güçlü bir araç ikinci eli iyi sağlamlık ve parça bakımından 91-92 arası toyota corolla bakmanı tavsiye ederim hem motoro çok kuvvetlidir hem az yakar araştırabilirsin :)
  • hocam sen seçeneklere corona apex i de koy.

    hatta yemeğini suyunu verebilirim dersen şu araç fiyatına göre iyi gibi
    aradığın özellikler var

    http://www.sahibinden.com/1988_model_ruhsat_sahibinden_260e_8500tl-05WQQaXQQ16650403WQQpXQQdisplayitem?source=promotion_chva



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0C8FEE75E -- 22 Eylül 2009; 16:31:26 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erdem5141

    ikiside bi işe yaramaz e kullanan var tabi ama zor satarsın elindeki doğanı sattığın gibi satamazsın yani komşuda var concorde'den 3 aydır satamıyor ben sana uzun yola uygun surat yapabilceğin güçlü bir araç ikinci eli iyi sağlamlık ve parça bakımından 91-92 arası toyota corolla bakmanı tavsiye ederim hem motoro çok kuvvetlidir hem az yakar araştırabilirsin :)

    lafı agzımdan almışsın
  • bence şimdilik accent veya europa alın biraz daha birikim yaptıktan sonra uygun fiyatlı ve nispeten modelli carisma veya yedek parça sorunu olmayan vectra veya mondeo alın.
  • ilandaki mercedese bi ara baktım fakat aracın yaşı bayağa büyük bi yer değişince diğer taraf elinde kalıyo büyük araçlarda ve otomatik vites.mercedesin 200e serisi tip olarak hoş.modeo için söyliycek herhangi birşey yok 10 11 liram olursa düşündüğüm araç modeo yada 200e olacak tabiki fakat şu anda istediğim basmaya gelebilcek kadar güçlü ve şekil olarak güzel görünebilen bir araç.concorde uzun yolda mercedesten daha keyifli diyolar fakat parça bakımından çok çekiniyorum.mazda için çok sağlam araç ve parçası kolay bulunuyor diyolar.satışıda çok zor değil sanırım bnm ustamdada vardı 93 model olanına 8 istediği için satamadı bir süre daha sora 7 liraya düşürüp hemen elinden çıkardı biraz uygun fiyata tofaş gibi satabiliyosun.ama bilinen bir sorunu varmı bilemiyorum.
  • secenekler bu ikisi ile sinirliysa 626 derim.

    sorunsuz oldugu bilinen, lpgye uyumlu bir arac. hatirliyorum renault 21 i ilk ciktiginda almistik; o zaman bile dusuk fiyattan catlayarak satabilmistik.

    uzun yola kullanacaksaniz buyuk araba almaniz cok mantikli.
  • 2.0 ie 16v Tempra..
  • http://www.sahibinden.com/94_mazda_626_hb_klimali_masrafsiz_-11WQQaXQQ17004630WQQpXQQdisplayitem
    bu kasa 626 diyosan al tabi reno 21 lere bulaşma aman zaten bu iki araç arasında dağlar kadar fark var 626 lar güzel araçlar her yönden
  • Bulabildiğiniz en temizini alın.Lpg uyumu, sürat ve dayanıklılık olarak bakarsanız tabiki Mazda.Concorde yanaşmayın bile.
  • mazda alırsanız periyodik bakımlar hariç servis yüzü görmezsiniz. reno 21 alırsanız servis ile akraba olursunuz.
  • Renault dan uzak dur Toyota Corona larada bak derim.
  • 92 model 626miz vardi suan passat var ama 626 yi tercih ederim su zamana kadar en sevdigim araba. Sorunu yok mu tabiki var mesela parcasi vs. ama dedigim gibi benim en cok sevdigim arabalardan biri.
  • ikisi arasında 626 nın yanında r21 ler çok özelliği olan ama hiç bir özelliğini verimli kullanamayacağınız çin işi telefonlara benzer.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: budak_1903

    mazda alırsanız periyodik bakımlar hariç servis yüzü görmezsiniz. reno 21 alırsanız servis ile akraba olursunuz.


    Alakası yok Sayın "budak_1903" kardeşim.Yıllar boyunca iki aracı da kullandım.626 98 modeldi.2,0 115 bg. motoru var.Seri,oturaklı ve konforlu arçtır.Yakıtta üzmedi.Diğer aracımda r21 'idi.95 modeldi o aracımda.Hanımın kazası dışında sadece yağına suyuna baktırmak için götürmüşümdür.Araçların ikiside 150,000+ km'deydi.Bence hangisi hoşuna giderse onu al.İkiside üzmez seni.Yalnız r21 Mazda'dan daha fazla yakar.Haberin olsun.
  • Mazda derim O zamandan bu zamana sağlam ve performanslı araçlar üretiyorlar.F/P de iyidir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: budak_1903

    mazda alırsanız periyodik bakımlar hariç servis yüzü görmezsiniz. reno 21 alırsanız servis ile akraba olursunuz.

    Bayağı bi sallamasyon olmuş bu. Bakarsan bağ bakmazsan dağ olur lafı her yerde geçerlidir. Bakımsız bir Mazda da bile servisle akraba olursunuz.
  • her iki aracıda kullanan tandıklarım oldu. bir tanesinde 91 model manager vardı fransız üretimiydi. araç her ay düzenli olarak servise giderdi.başka bir akrabamda concorde vardı o da ustalarla ahbab olmuştu onlar bile amcaoğluna sat bu arabayı kurtul diyordu. lisedeki mat hocamızda 96 model optima vardı satmak için çok uğraştı sonunda sattı ve kurtuldum dedi. dikkat ederseniz tüm modellerden örnekler verdim. mazda 626 ile r21 sağlamlık olarak karşılaştırılamaz bile. motor olarak zaten üstün hem ekonomi hem de performans olarak. bugüne kadar ne hararet yapmış ne de yatak sarmış bir mazda duydum.ancak r21 deyince her usta ellerini ovuşturmaya başlıyor. en bakımsız mazda bile bir şekilde yolsa gider seni üzmez. en bakımlı r21 durup dururken yolda bırakabilir. paslanma denen olay mazdalara uğramazken o model r21'i bir kontrol edin derim. mazda da ek kusur var o da parçalrının biraz zor bulunası onun haricinde başka bir derdi yok hoş r21 birçok parçası da bulunmuyor.
  • Mazda kullanan biri olarak gerçi servislik bir işim olmadı ama parça sıkıntısı çekmeyen bir çok Mazda sahibi arkadaşım var merak etmeyin :)

    Mazda'nın güzel özelliklerinden biridir sizin sözlerinize istinaden Mazda Triger kayışı kullanmaz Zincir kullanır.Koptuğunda bile 100-200Km götürüyor ve fazla bir zarar vermiyor Motora.Özel bir koruma önlemi varmış.Ama içeriği hakkında fazla bir bilgim yok bu sistem ile ilgili.




    quote:

    Orijinalden alıntı: budak_1903

    her iki aracıda kullanan tandıklarım oldu. bir tanesinde 91 model manager vardı fransız üretimiydi. araç her ay düzenli olarak servise giderdi.başka bir akrabamda concorde vardı o da ustalarla ahbab olmuştu onlar bile amcaoğluna sat bu arabayı kurtul diyordu. lisedeki mat hocamızda 96 model optima vardı satmak için çok uğraştı sonunda sattı ve kurtuldum dedi. dikkat ederseniz tüm modellerden örnekler verdim. mazda 626 ile r21 sağlamlık olarak karşılaştırılamaz bile. motor olarak zaten üstün hem ekonomi hem de performans olarak. bugüne kadar ne hararet yapmış ne de yatak sarmış bir mazda duydum.ancak r21 deyince her usta ellerini ovuşturmaya başlıyor. en bakımsız mazda bile bir şekilde yolsa gider seni üzmez. en bakımlı r21 durup dururken yolda bırakabilir. paslanma denen olay mazdalara uğramazken o model r21'i bir kontrol edin derim. mazda da ek kusur var o da parçalrının biraz zor bulunası onun haricinde başka bir derdi yok hoş r21 birçok parçası da bulunmuyor.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.