Şimdi Ara

app_data daki database lere host dan bağlanamıyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar asp.net plesk panel yönetimine sahip bir hostum var.Orada asp.net enterprise manager var.Bilgisayarımda kayıtlı olan veritabanına plesk üzerine nasıl geçirebilirim?Ben database ekle kısmında upload olayını bulamadım.

    App_Data içerinde duran veritabalarınıa bağlanmaya kalktığımda connection stringler de sorun çıkarıyor.
    Normalde bağlanılırken Datasource=machine_name\instance_name yazmak gerekiyor
    mesela localhost için Datasource=.\SQLExpress ile bağlanılabiliyor.

    connectionString="Data Source=.\SQLExpress;Integrated Security=True;User Instance=True;AttachDBFilename=|DataDirectory|sitedb.mdf"


    Ama sitemi host a upload ettikten sonra Datasource=host_ip\SQLExpress ile bağlanmaya kalktığımda invalid AttachDBFilename key diye hata alıyorum.



    Host firması ile epeyce görüşütm onlar app_data dan değilde plesk panelde asp.net enterprise managerı kullanarak veritabanı oluştur oradan bağlan diyorlar.Ama veritabanım gayet büyük herşeyi sıfrdan yapmak işime gelmiyor.

    Bir çözüm bulabilirmiyim yardımcı olursanız sevinirim.







  • Veritabanını Backup Edip Sql Server Management Studio ile Sunucunuzun Verdiği Kullanıcı Adı Şifre İLe Database Servera Bağlanıp Veritabanını Restore Etmeniz Yeterli.
  • Bilgisayarımdaki kendi veritabanım backup ı var.Hosting firmasıda bana veritabanı için bir şifre veya kullanıcı adı vermedi.Ben plesk panelden bir database oluşturup kullanıcı atadım.Daha sonra management studio da host ip sini girerek databases kısmında veritabanıma ulaşamıyorum server daki diğer veritabanlarınıın güvenliği için birini gösteremeyince diğerleride gösterilemior?

    Ama restore databases kısmında kendi veritabanımı görebiliyorum ama .bak uzantılı dosyayı kendi bilgisayrımdan dosyanını adresini selected path veriyorum ama database ile ilgili hata veriyor.Muhtemelen oda güvenlikden kaynaklanıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perfect expert -- 19 Eylül 2009; 18:13:26 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.