Şimdi Ara

HP Compaq Cpu Upgrade

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geçenlerde Hp Compaq serisi notebooklarda cpu upgrade konusunu araştırken gördüğüm bir yazı hakkında bilgi edinmek istedim..

    Yazıda geçen bilgiye göre bazı Compaq serilerinde Cpu upgrade'inin mümkün olmadığını, çünkü işlemcinin soket olarak çıkarılıp takılmak yerine anakarta yapışık olarak dizayn edildiğini (zift işlemci diye de tabir ettiğimiz bir yerleşim) belirtiyordu. Malesef laptop'un garanti süresi devam ettiğinden notebook'u açıp cpu soğutucusunu söküp, bakmak gibi bir riske girmek istemedim.

    Öğrenmek istediğim ise şu; Almak istediğim bir işlemci var ve elimde kalmasından korkuyorum bu neden suretiyle. Compaq serilerinde bu tür işlemci ile karşılan arkadaşlar var mı? Yada bilgisi olanlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.. Compaq Presario F700 modeli yardımı olursa, soket türü ile bir problemim yok tek merak ettiğim böyle bir sorunla karşılaşma olasılığım var mı?

    Bir tek soru daha eğer upgrade mümkün olur ise tahmin ediyorumki garanti dışı kalması mümkün. Kendi teknik servislerine gidersem kendi bilgileri dahilinde takılması yine garanti kapsamını ihlal eder mi ? Şimdiden teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elfen Lied -- 16 Eylül 2009; 21:30:31 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.