Şimdi Ara

CORDOBA & MONDRAGON

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • <b>Sanırım ikisi arasındaki fark şimdi çok iyi belli oldu.Cordoba bunu yapmamalıydı.Galatasaray'a söz veren mondragon bjk'ye gs'yi satmamıştı.Söz verdiği gibi gs'de kaldı.Cordoba 1 yıllık anlaşması olmasına rağmen.Belki eksik bilgim vardır ama...Kişilik farkı..</b>



  • Yanlış biliyorsun IRFAN. Mondy topu topu 150.000 $ daha fazla para veren BJK'nin teklifini kabul etti. GS yönetimi ayağa kalkınca BJK geri çekildi. Ha ne oldu GS daha fazla para verdi. BJK tamamen profesyonelce davrandı ve kulübü Metz'e başvurdu. Çünkü Mondy Metz'in futbolcusuydu ve GS ile sözleşmesi bitmişti. Arsenal gibi bir adilik yapmadı.
    Cordobaya BJK tam 500.000 $ teklif etti. Kabul etmedi. 750 ye anlaşıldı. İmza atarken de bu parayı tam 1 milyon $ a çıkardılar. Arsenal ise bunun iki katı olan bir para teklif etti. Cordoba da bunun hayatının fırsatı olduğunu ve yönetimden anlayış beklediğini kendi ağzıyla söyledi. Biliyor ki BJK nin sözleşmeli futbolcusu ve izin almadan hiç bir yere de gidemiyor. Şimdi Cordobanın yerine kendini koy ve düşün. 33 yaşına gelmişsin ve İngilterenin en büyük kulüplerinden birinden teklif alıyorsun. Verdikleri para da şu an ki alacağının tam 2 katı. Elini vicdanına koy.
    Mondy'yi de BJK li arkadaşlarım fazla eleştirmesin. Sonuçta BJK daha fazla para teklif etti ve o da kabul etti. GS daha fazla verince tekrar oraya döndü. Bunun fırıldaklıkla bi ilgisi var mı bilmiyorum.




  • dostum olabilir.Ben sadece Beşiktaş yerine Arsenal ile anlaştı diye biliyorum..Zaten yukarıda da belirtmiştim
  • ayrıca geçen sene Mondi transferinde Mondi nin menajeri bizzat BJK yi arayıp Mondragon un gelmek istediğini, kulübüyle anlaşılmasını söylüyor. Beşiktaş da bunun üzerine Metz le anlaşıyor hatta bonservisi bile alıyor ki son anda Mondi dansözlük yapıyor ve tekrar "ben gs den başka takıma gitmem" diyerek hem fazladan parasını kapıyor hem de gs lilerin gözünde "kahraman" oluyor. burda kim kazançlı çıkıyor, gs mi? yoksa 650 bin$ yıllık alırken parasını 1 milyon$ a çıkartarak gs yi söğüşleyen, ayrıca da kahraman olan kurnaz Kolombiyalı mı?

    başka bir iddiaya göre de Mondragon gerçekten Beşiktaş a gelmek istiyormuş ama son anda telefonla ailesine ölüm tehditleri yağmış. korktuğu için de kulübünde kalmış. hem de daha fazla kazanarak...

    yorum sizin...
  • demek ki bu Kolombiyalıların dini imanı para. spor ahlakı denen birşey yok bunlarda. şimdi diyeceksiniz, Cordoba haklı, kim İngiltere de üstelik 2 misli paraya oynamak istemez?
    ben de derim ki madem böyle bir şey düşünüyordu neden bonservisini almamız için bu kadar uğraştırdı bizi?
  • Ya Cordy ile Mondy nin nesini karşılaştırıyoruz ki biz anlamadım.
  • Onu bende anlamadım ben olsam bende giderdim ki sanıyorumki Mondragonda böle bir durumda giderdi Ergün gibi Hasan Şaş gibi oyuncular ancak sözleşme imzalayıp takımına para kazandırmak ister.Aha Emrebelözoğluda Okanda aynı bunlardan.Direk sattı kendilerini ünlü yapan takımı ve teknik direktörü.Ama Mondragon olaylar dedikodudua olabilir çünkü Mondi çıkıp beni Galatasaray'dan ayırırsanız futbolu bırakırım dedi tabi işin aslını kime bilemez çünü gaztelerde herekz atıp tutuyor yok Galatasaray Rommedahlı aldı yok Beşiktaş Kluivert'ı aldı hehhe hep atış tutuş.
  • EN GÜZELİ GAZETELERE HİÇ BAKMAMAK.BUGÜN ÖYLE BİR SALLAMIŞLARKİ...GALATASARAY'IN FORMA TANITIMINDA PERDENİN ARKASINDAN RIVALDO ÇIKACAKMIŞ. :))) YUHH.SATMAK İÇİNDE BU KADAR SALLANMAZKİ.TABİ AÇIK KAPI DA BIRAKMIŞLAR OLABİLİR DİYE :)) BİR DE ÇIKIYOMU:) O ZAMAN FENA YAMULURUZ
  • Puhahahahahah ya çıkarsa :))
  • rivaldo da ufak pürüzler var fiyatı artmasın diye yöneticiler işi sıkı tutuyor aksilik olmazsa rivaldo GALATASARAY'da
  • F.Terim açıklamış: çok istedik ama Milan vermedi

    :))))))
  • ***BJKAS*** BESIKTAS FUTBOL YATIRIMLARI SANAYI VE TICARET A.S. NDEN GELEN YAZI:
    07/02/2003 - 14:40:00

    ***BJKAS*** BESIKTAS FUTBOL YATIRIMLARI SANAYI VE TICARET A.S. NDEN GELEN YAZI:

    ***BJKAS*** BESIKTAS FUTBOL YATIRIMLARI SANAYI VE TICARET A.S. NDEN GELEN YAZI:
    SIRKETIMIZ ILE CLUB ATLETICO BOCO JUNIORS KULUBU ARASINDA YAPILAN GORUSMELER
    NETICESINDE KALECIOSCAR EDUARDO CORDOBA ARCE NIN SOZLESME TAZMINATI KONUSUNDA
    ANLASMAYA VARILMIS VE TAZMINAT TUTARI ODENMIS OLUP, SIRKETIMIZ KALECI OSCAR
    EDUARDO CORDOBA ARCE ILE GECEN SEZON YAPMIS OLDUGU SOZLESMEDEKI 1 YILLIK
    OPSIYON HAKKI KULLANILARAK SOZLESMESI UZATILMISTIR. ***BJKAS***
  • bu saatten sonra Cordobayı alsan ne olacakki. Adam beşiktaşta oynamak istemediğini belirtmiş zorlamaı oynatacaksın adamı. Bence yönetim burda kendi hatasını kapatmak için kıydı paraya cordabanın bonservisini aldı. aldı ama bakalım cordoba bu şekilde beşiktaşta nekadar verimli olacak.
  • ya verimli olamazsa sürünür.askeriyede bır kural vardır.bunu askerliğini yapmış herkes bilir.ya seve seve ya ....... .cordobada yamuk yaparsa cezasını görür.ibreti alem için alıp yedek bekleteceksin.cordobayı cordoba yapan önündeki defansla olan uyumu ve takımın bütünüydü.onun için cordobayı fazla dert etmeyin.belliki gitmesine en çok rakiplerimiz üzülmüş!dünyanın en iyi kalecilerinden biride fb deydi.ama ne oldu?onun için takımı kişilere indirgemeyin.
  • Rivaldo gelirsede gelir geseyi sövüşler ve gider.
    Ayrıca gesede para yoq borc cok.yakınca ikinci ligdeki puan tablolarında geseyi göreceksiniz.:))
    150 milyon dolar borcları var adamların hala super ligdeler yaa saibe her yerde saibe.
  • kardeşim kaç kere yazdık. aç tavuk kendini darı ambarında zannedermiş.gs de yok rivaldo yok overmars taraftarı uyutup duruyorlar.onlarda bunlara inanıp atıp tutuyor.ne demişler haticeye bakma neticeye bak. aldılarmı?yan gelmiş.pardon pahalı gelmiş.onlar alsa alsa kunte kinteyi alırlar.
  • 9 sene
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.