Şimdi Ara

PC de Fifa oynamak haram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
3.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Gün geldi çattı ve FIFA 10 demosu yayınlandı. FIFA’nın Pro Evolution Soccer serisi karşısında neler yapabileceğinin ilk ipuçlarını alacağımız FIFA 10 demosu, bugün itibariyle PC versiyonuyla karşımızda. Konsol versiyonlarına göre pek bir iddiasız görünen PC versiyonu, bu kez adam oldu mu acaba...
    FIFA 10, önceki yıllara göre bir kez daha gelişmiş olarak karşımıza çıkmalıydı ve görünün o ki bunu az da olsa yapmış. Özellikle oynanış konusunda oldukça başarılı bir iş çıkarılmış ortaya. Futbolcuların kontrolü, hamleleri ve hareketleri oldukça başarılı. FIFA’nın kendine has ağır oyun yapısı, futbolcular arası yetenek farklarını da ön plana çıkaran önemli bir detay. Böylece o genel ağırlık içinde Messi gibi futbolcuların depara kalkışı, diğer oyunculara nazaran belirgin şekilde fark edilebiliyor. Öte yandan yapak zeka kontrolünde oyuncuların birçoğu akıllıca hamleler ve kaçışlar yaparken, hakemin düdüklerinden sonraki tuhaf hareketler de gözden kaçmıyor.

     PC de Fifa oynamak haram


    Oyunun bu yılki en önemli silahlarından biri, fiziğe dayalı mücadele yapısı. Özellikle hava toplarında ya da omuz omuza koşularda rakibi alt etmek için dikkatlice ve gerekli şekilde hamleler yapmak gerekiyor. Öyle havalanan her bir top için herhangi bir yön tuşuna basılı tutup aksiyon tuşlarına seri şekilde basmak işe yaramıyor; top inişe geçerken rakibi itmek, kakmak ve iyi pozisyon almak gerekiyor.

    Grafikler konusundaysa serinin yerinde saydığını söylemem lazım. EA bunu, orta seviye sistemlerin yeni nesil grafikleri kaldıramamasına bağlıyor ve kasten PC versiyonunda çıtanın yükseltilmediğini belirtiyor. Bu durumda oyunu PC’de oynamak, konsolda oynamaya göre “kötüyü kabullenmek” anlamına geliyor. Oyunun genelinde de bir “çap” sorunu var ve bu da serinin PC için kat etmesi gereken daha çok yol olduğunu gösteriyor. Son olarak... Topun durumunu artık kabullendim ve bu konuda bir şey yapılmayacağını biliyor, bu yüzden daha fazla ısrar etmiyorum.
    FIFA serisinin PC oyuncuları için genel anlamda pek bir ilerleme kaydetmemesi, Electronic Arts’ın da bu durumu kabullenmesi ve bir kez daha hayal kırıklığı yaratan bir oyun. Anlaşılan o ki FIFA serisi sadece PlayStation 3 ve Xbox 360 versiyonlarıyla ayakta kalacak.

    Alıntıdır... LEVEL



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayk-er -- 12 Eylül 2009; 18:53:50 >







  • FIFA'yı hiç oyun konsollarında oynamadım. Herkes methediyor. Artık ilk fırsatta bu merakımı gidereceğim.

    Ayrıca yazı gayet hoş olmuş. FIFA'nın daha yolu olduğu açık, özellikle PC versiyonu için. Grafikler bu sene çoğumuzun ilk incelediği kısım değildi zaten. Top kontrolü benim için en başlarda geliyordu. Bu konudaki iyileştirme hayra alamet.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armasova -- 11 Eylül 2009; 16:43:11 >
  • her yıl aynı olay next gen olacak mı olmayacak mı derken bi bakıyoruz langırt gibi grafikler
    99dan beri fifa oynayan biri olarak soyluyorum fifa benim için pcde bitmiştir [A.quote]
  • fifada oyunmu allah aşkına ya.tutturmuş fifacılar bi oyun diye sorsan pes oynamışlıkları yoktur.çocuk oyunu gibi oyundan ne zevk alıyosunuz.oynayın bi pes alın zevkinizi bidaha fifaya yüzünüzü dönmezsiniz.
  • EA daha önce birçok kez söyledi bunu zaten, büyük beklentiye girmedim hiçbir zaman. Konsol sürümleri yine süper olmuş
  • halt etmiş level.. gayet yeterli oynanabilirliği var fifa10 pc'nin. ekran kartına bi dünya para bayınıp da full next gen futbol oyunu oynayamayanların acısıdır bu. grafikmiş, seyirciymiş. ne yapacan la seyirciyi, orgy mi yapacan.
  • Temcit pilavı gibi ısıt ısıt koy, ısıt ısıt koy.. Hiç bir gelişme yok, insan 2 dakika da sıkılıyor. Bu mu gelişme, oynanabilirlik?..
    Pc'de ki fifa çok kötü çok, oynanacak gibi değil. Ps3'de ise ap ayrı bir oyun.. Pc'de yine pes oynuycaz bu sene.ç..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wildlove

    halt etmiş level.. gayet yeterli oynanabilirliği var fifa10 pc'nin. ekran kartına bi dünya para bayınıp da full next gen futbol oyunu oynayamayanların acısıdır bu. grafikmiş, seyirciymiş. ne yapacan la seyirciyi, orgy mi yapacan.


    Arkadaşım tamam oynanabilirliğe lafı yok zaten bazı iyi geliştirmeleri dışında gene bir sürü hatası var pc de düzgünce görene kadar 30 yaşıma giricem olay bu kötü denmiyor pc de kötü eksikleri var konsolu müthiş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sendromkaan

    FIFA'yı hiç oyun konsollarında oynamadım. Herkes methediyor. Artık ilk fırsatta bu merakımı gidereceğim.

    Ayrıca yazı gayet hoş olmuş. FIFA'nın daha yolu olduğu açık, özellikle PC versiyonu için. Grafikler bu sene çoğumuzun ilk incelediği kısım değildi zaten. Top kontrolü benim için en başlarda geliyordu. Bu konudaki iyileştirme hayra alamet.

    Şiddetle tavsiye ederim.Aradaki farka inanamayacaksın
  • Fifa pc de adam gibi bir yenilik yapmadığı sürece bence 2007 den sonra bitmiştir(tabi pc de bitti konsolu güzel)
  • 2009la arasında pek fark yok beence
  • Fifa pc de grafikleri yapmıoz çoğu kişinin bilgisayarı kaldırmaz diyo. O zaman pes nasıl yapıyo Ea Sports dan hiç bir şey olmaz. Az önce fifa 2010 demo indirdim. Bariz fifa 2009 ile aynı. Bi fark göremedim. PES 2010 u bekliyoruz. Fifa'nın 2010 u geliştiriceğini düşünmüştüm diğer fifalar gibi olmaz diyodum. Ama yine aynı oldu. Fifa'nın grafikleri oyuncak gibi duruyo(bana göre). Oynanış zaten dandik bir şut sistemi var zaten insanın şut atası gelmiyo vallahi. Fifa'ya (Yazdıklarım yanlış anlaşılmaşın PES'ci değilim. Hangisi daha iyiyse oynarım. Mesela bu zamana kadar hep FM oynadım ama CM 2010 da türkçe dil desteği olduğunu duyunca onu oynayacağım gibime geliyo.)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysff_srdr -- 12 Eylül 2009; 5:33:56 >





  • quote:

    Orijinalden alıntı: wildlove

    halt etmiş level.. gayet yeterli oynanabilirliği var fifa10 pc'nin. ekran kartına bi dünya para bayınıp da full next gen futbol oyunu oynayamayanların acısıdır bu. grafikmiş, seyirciymiş. ne yapacan la seyirciyi, orgy mi yapacan.



    PES 2008 i 1024x768 orta seviye ayarlarda akıcı bir biçimde oynatan pc sanki çok daha iyi grafikleri varmış gibi aynı ayarlada fifa 2008 i kasarak oynatıyor.
    Hatta menülerde bir yere girmek isterken resmen çin işkencesi görüyorsun.
    Ayrıca o seyirci yorumunada ne desem bilemedim.Futbol diyosun,seyirciyi ne yapacam diyosun.Ama EA nin suçu değilki dandik FIFA çıkarmak.Millet seviyo aynı oyunu yıllarca oynamayı...
  • EA nasılki nba live serisini, nhl serisini, madden nfl serisini, fight night serisini pc için yapmayı durdurdu, fifa serisinide pc için yapmayı durdurmalı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beynini.delerim -- 12 Eylül 2009; 13:04:30 >
  • Oyuncu yüzleri formalar 10 numara.
    Oynanabilirlik güzel.
    Daha ne olsun?
    Nerdesiniz FIFA grafikte Pese fark atıyorken grafik önemli diyen şahıslar, şimdi de grafikçi oldunuz? Siz alın Messiyi tüm adamları çalımlayın sağ köşeye dönüp sol ayağınızın içiyle vurun Pes gerçekleri.
  • Sen de Atari oyunu oynamaya devam et:D Marıo bile atari de gelişiyor, fifa pc'de 2-3 senedir aynı.. Siz daha iyi diyin, sürekli aynı oyunları ısıtıp ısıtıp önünüze sunarlar.
  • PC'de FIFA oynanmaz, Bu sene Pes 2010 ile devam edeceğiz futbol oyunu serisine.
  • resmen berbat çok umutluydum ben ama yine olmamış
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ByAliTR

    Sen de Atari oyunu oynamaya devam et:D Marıo bile atari de gelişiyor, fifa pc'de 2-3 senedir aynı.. Siz daha iyi diyin, sürekli aynı oyunları ısıtıp ısıtıp önünüze sunarlar.

    Ben Xboxta oynuyorum koçum. Ama pc de gayet güzel. Pes kaç yıl size aynı grafikleri iteledi? Şimdiki oyun kaç senedir aynı? Boş adamsın
  • Gerçekten çok kötü. Hiç yapmasalar daha iyi. Hiç yoktan itibarlarını böyle düşürmezler. Pc'de Fifa oynamak gerçekten haram. Artık PES dışında oynayacak futbol oyunu gözükmüyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barman -- 12 Eylül 2009; 19:09:53 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.