Şimdi Ara

Hız tutkunları Sahil Yolu'nu felç etti

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bakırköy Sahil Yolu'nda birbiriyle yarışan iki lüks otomobilin sürücüleri, kazaya neden oldu, trafiği birbirine kattı.
    Hız tutkunları Sahil Yolu'nu felç etti

    07 09 2009 02:39

    Yarışan sürücülerden biri direksiyon hakimiyetini kaybedince, çevresindeki iki otomobile çarpıp yoldan çıkartırken, yarışan diğer araç ise olay yerinden hızla uzaklaştı. Kazada 3 kişi yaralandı.

    Edinilen bilgiye göre olay Bakırköy Sahil Yolu Sirkeci istikameti, Ataköy Konakları önünde saat 22.00 sıralarında meydana geldi. 34 G 3670 plakalı Audi marka aracın sürücüsü Enes K. (23) ve plakası alınamayan BMW marka aracın sürücüsü, Sahil Yolu'nda yarışa başladı. Yolda süratle ilerleyip, tehlikeli hareketler yapan Audi marka aracın sürücüsü Enes K., Sadık İpek'in yönetimindeki 34 EK 7739 plakalı Opel Corsa marka araç ile Efe Tuna'nın kullandığı 34 ETE 04 plakalı Datron marka araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle Datron ve Opel Corsa marka araçlar yol kenarındaki ağaç ve aydınlatma direklerine vurdu. Kazanın şiddetiyle aydınlatma direği kökünden koparak, kaldırıma devrildi. Bu arada yarış yapan plakası alınamayan BMW marka aracın sürücüsü de olay yerinden hızla uzaklaştı.

    Araç içinde sıkışan ve pilot olduğu öğrenilen Efe Tuna ve Sadık İpek olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkartıldı. Yarış yapan aracın sürücüsü Enes K., kazayı küçük sıyrıklarla atlattı. Yaralılar ambulanslarla Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Özel Acıbadem Hastanesi'ne kaldırılarak, tedavi altına alındı.

    İki lüks otomobilin yarış yaptığını ifade eden görgü tanığı Kubilay Yavuz, "Audi marka otomobil ile plakasını alamadığım BMW marka bir araç yarışıyordu. Audi marka otomobil aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkarak Opel Corsa marka araca arkadan çarptı. Daha sonra pilot olduğunu öğrendiğim Datron marka aracın sürücüsü de kazadan kaçmaya çalışırken, kaldırımı aşarak ağaca çarptı" diye konuştu.

    Yaklaşık 30 dakika trafiğe kapatılan yol, kaza yapan araçların kaldırılmasının ardından trafiğe açıldı. (CHA)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 09nanometer -- 7 Eylül 2009; 17:57:47 >







  • Şimdi kazaya sebep olan Audi'nin sahibi vurdukları adamlara manevi tazminat ödeyecek mi ödemeyecek mi?

    Sonuçta bu bir yerde adam yaralamaya girmiyor mu?
  • nolcak babası verir gerektiği kadar para olur biter.
    çocuğa da daha dayanıklı daha sağlam olsun diye audi den vazgeçip porsche corvette alır babası. ne de olsa çocuğun canı tatlı. çocuk dicek babasına baba bu arabanın firenleri hiç iyi değil bak kaza yaptım yoksa sen beni sevmiyomusun dandik araba alıyosun benim değerim yüz milyar mı babacım dicek. bana bu 4 yüz milyarlık porshe yi al dicek. adam da göğsünü gere gere (oğlum isterde ben yapmazmıyım deyip) gidip alcak. sonrada gelir bana çarpar (nihayetinde bende uçak teknisyeniyim. pilot a çarpmış ya) :) . bu böyle sürüp gider.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 09nanometer
    Audi marka aracın sürücüsü Enes K., Sadık İpek'in yönetimindeki 34 EK 7739 plakalı Opel Corsa marka araç ile Efe Tuna'nın kullandığı 34 ETE 04 plakalı Datron marka araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle Datron ve Opel Corsa marka araçlar yol kenarındaki ağaç ve aydınlatma direklerine vurdu.



    Alla Alla bu ne olaki
  • bu yarışan kişilerin ehliyetini alıp
    3 ay akıl hastanesine yatırmak lazım
    belki o zaman düzelirler
  • Hız tutkunu olan saçma insanlar öteki dünyada diledikleri gibi gaza kökleyebilir ama başka canları yakmayın. Herkesin ailesi eşi dostu seveni sevileni var. Bunun sorumluluğunu almak bile çok büyük acı çektirir.

    Yeni araç sahibiyim ayriyetten ehliyetimide yeni aldım. Buraya yazıyorum hiç bir şekilde kimse beni gaza getiremez. Gelmem abi hız nedir ya niçin yaparlar neyi ispatlamak için? Hız yapana madalyamı takılıyorlar.
    Güzel dikkatli kurallara uygun araba kullanmak varken diğer yanda hız yaparak hem kendini hemde başkalarını riske atmış oluyorsun. Durup dururken bu riske kim girmek ister abicim. Anlayamıyorum bu insanları.

    Ben şayet hız yapacak olsam alırım bi bilgisayar oyunu sabahtan akşama kadar basarım gaza. Bende gencim ama fazla hayalperest olmaya gerek yok!

    Konuda geçen 2 şerefsiz insanda hak ettiği cezayı bulsun. Asli adam öldürmek suçundan yargılansın. Düpe düz katil olmaya meilli tipler. Sabah sabah ayarımı kaçırdılar benimde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sfaction -- 7 Eylül 2009; 5:19:02 >




  • iki pilot cok kolay mi yetisiyor zannediyor bu piknikde sögüt gölgesinde o anlik sehvetle bu pislikleri peydahlayanlar ?

    ölselerdi iki dakika üzülmezdim..
  • Ataköy konaklarını geçince birkaç tane sağlam viraj var. Muhtemelen şeyini çıkardılar da girdiler o virajlara. Yaralananlara da geçmiş olsun.
  • benim bildiğim datron kolpa bilgisayar üretir.araba ne ola ki?
  • akşam havaalanına gidiyordum bu kazayı olduktan hemen sonra gördüm.audi yeni kasaydı(galiba a5' ti) sol önü paramparça olmuştu.sürücüsü olduğunu düşündüğüm kişi bacağını arkadaşına gösteriyordu.orta tarafta yeşilliklerin üstünde ki araç sanki takla atmış gibiydi,tavanı çökmüş hertarafı darbe almıştı. havaalanı istikametini fazla tıkamamak için hızımı düşürmedim.dönüş yolunda yine aynı trafiğe takılacaktımki baktım solda polis araçlarının dönüş yaptığı plastik babalar var,arası açık.oradan tekrar e-5 yoluna bağlanmak için dönüş yaptım.oradada asfalt çalışması yüzüne trafik vardı.yani anlayacağınız akşam 2 kendini bilmezin yüzüne 30 dakikalık yol 1,5 saat sürdü çünkü meraklı vatandaşlar kaza olmayan yolları bile meraklı bakışlar yüzüne tıkayabiliyorlar.
  • bende merak ettim, plaka sorgulamada SSANGYONG çıktı.

    quote:

    Orijinalden alıntı: Transporter67


    quote:

    Orijinalden alıntı: 09nanometer
    Audi marka aracın sürücüsü Enes K., Sadık İpek'in yönetimindeki 34 EK 7739 plakalı Opel Corsa marka araç ile Efe Tuna'nın kullandığı 34 ETE 04 plakalı Datron marka araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle Datron ve Opel Corsa marka araçlar yol kenarındaki ağaç ve aydınlatma direklerine vurdu.



    Alla Alla bu ne olaki
  • cahillik ve moronluğun harmanlandığı bir durum

    düzelmez arkadaşlar bu işler

    özelliklede bu 3 serisi a3 sahipleri honda civic sahipleri vb. araçlar cok hızlı seyrediyor trafikte büyük bir coğunluğu

    birde bunları gören clio 206 sahipleride gazlıyor ortalık pistte dönüyor

    sonrada kaza kacınılmaz oluyor

    olan yine sakin emliyetli ve kurallara uygun şekilde arac kullanana oluyor...

    bitmez bu millet manyak cünkü ticarisi dolmuşu boşu buldumu abanıyor
  • yaralanmalı kazaların sebebi sürücüler bu kadar kolay yırtamamalı. Öldürmeye teşebbüsten yargılanmalı ömür boyu bisiklet bile sürmesine izin verilmemeli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winchester -- 7 Eylül 2009; 11:15:57 >
  • datron ne lan hahaha. actyron, kyron felandır o. allahtan pokemon dememiş ambele ajans
  • o yolda kırmızı bir e90 320d dizel var artık kimin nesiyse bir seneden beri hiç polisi müdahale ederken göremedim, adamın işi gücü herhalde o yolda sürekli birileri ile kapışmak bu kazaya karışan o mu bilmiyorumda onun da neden olduğu iki kaza olmuştu basına yansımayan.
  • 34 G 3670 bu aracın trafikten kaydına bakacaktım çıkmadı yanlış yazmışlar plakayı sanırım
  • bu fotoğrafı da 1 hafta önce ben çektim genç delikanlı chevrolet kalosla makasa giriyor ama görülen o ki taksi'ye girmekten kendini alıkoyamamış.
    yer ataköy sahil yolu galleria'ya 1 km...

     Hız tutkunları Sahil Yolu'nu felç etti
     Hız tutkunları Sahil Yolu'nu felç etti




  • quote:

    Orijinalden alıntı: joushkun

    Ataköy konaklarını geçince birkaç tane sağlam viraj var. Muhtemelen şeyini çıkardılar da girdiler o virajlara. Yaralananlara da geçmiş olsun.


    zeytinburnu istikametinde ,havaharp okulu yeşilyurt çıkışından ataköy marinaya kadar yol dümdüz.viraj yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: daturkishulan


    quote:

    Orijinalden alıntı: joushkun

    Ataköy konaklarını geçince birkaç tane sağlam viraj var. Muhtemelen şeyini çıkardılar da girdiler o virajlara. Yaralananlara da geçmiş olsun.


    zeytinburnu istikametinde ,havaharp okulu yeşilyurt çıkışından ataköy marinaya kadar yol dümdüz.viraj yok.


    ben ters istikamette sandım. yani ataköy konaklarını geçip yeşilköye doğru şeklinde. o dümdüz yolda da nasıl kaza yaptılarsa artık anlamak çok güç. gelik'in oraya kadar dümdüz o yol.
  • İki lüks otomobil demişsinizde yarışan demişsiniz birde başlıkta

    Datron nedir lüks bir otomobilmidir?

    Arkadan çarpma olayı falan var demişsiniz yarıştıklarına dair bi bilginiz varmı?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.