Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (742. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41.215
Cevap
602
Favori
6.455.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 740741742743744
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onurguner

    alıntı.


    Dünyada saç çıkarma konusunda 3 büyükler olarak bilinen ve etkinliği ispatlanmış ürünler:

    1-Finasterid (Propecia, Proscar, Prosterit)

    2-Minoxidil (Rogaine,Rogan Minoxil,Minoxil Forte,Kırkland Minoxidil,Arak Minoxidil,Pak Darau Minoxidil,Spectral DNC)

    3-Nizoral,Konazol,Ketoral,Fungoral %2 Şampuandır (Saç Kalitesinin Artmasına Yardımcı Olur)

    Üç Büyüklere Ek olarak ön bölgelerde saç çıkarmada çok etkili Retinoik Asit içeren ilaçlar :

    Tretin krem veya Acnelyse krem örnek olarak verilebilir.

    Azelaik Asit içeren kremler (Saç Köklerindeki ve Kılcar Damarlardaki Dht Hormonun Bloke Eder):

    Azelderm krem veya Finacea Jel örnek olarak verilebilir,

    2 Ay içerisinde kesin olarak saç çıkarmak için uymanız gereken talimatlar aşağıdaki gibidir.

    1-Minoxidil kullanmalısınız.Sabah ve akşam bir kez olmak üzere seyrelmiş bölgelerinizde saç köklerine köpük formu için kapağının yarısı kadar,solusyon formu için ise 1ml olacak şekilde uygulama talimatına uygun olarak sürüp 1 saat kadar beklemesini sağlamalasınız.

    2-Finasterid kullanmalısınız.Her gün 1 mg (0,5mg'de olabilir) Finasterid ile ömür boyu dökülmeyecek şaçlara ulaşmak kesin olarak kanıtlanmıştır.(Bilgilere Göre) Kesin olarak şaç dökülmesini durduracaktır.Minoxidiller ile birlikte saç çıkarma hızı nı artırmış olacaksınız.Finasterid 1mg eczanelerde Propecia,Proscar,Prosterit, ilacı olarak bulabilirsiniz.Bunların kullanımı Örnek verirsek Proscar,Prosterit adlı ilacın 1 tabletini 5 e bölerek de aynı tedaviyi uygulayabilirsiniz.Dünyada birçok kişi 1 gün propecia 1 gün proscar/5 şeklinde bütçelerini fazla sarsmadan tedaviyi sürdürmektedir.

    3.Nizoral %2 Şampuan (Konazol,Fungoral,Ketoral,Nizoral şampuan) kullanmalısınız.Dünyada şaç dökülmesine engel olan kanıtlanmış içerikteki ilk ve en etkili şampuandır. 3 günde bir ( 2 günde 1 günde 5 günde vs..değil. Kesinlikle 3 günde bir kullanmalısınız.) sefer saçlarınızda 5 ile 8 dakika arasında bekleterek kullanmalısınız.Saçlarınızı sık yıkıyorsanız ara günlerde içeriği zengin bir şampuan kullanabilirsiniz.Bunlara bir örnek Revigen,Folixir,Bioxcin vs.. şampuandır.

    4.Retinoik asit içeren krem kullanmalısınız.Tretin krem 0.005 Retinoik asit içermektedir.Bu istenilen oranda bir içeriktir.Saç köklerinize seyrek bölgelere Akşamları 1. ve 2. Hafta mercimek boyutunu geçmiyecek kadar sürmelisiniz.Örnek olarak yanları yeni yeni açılmış biri her bir yan(temple bölge) için bir mercimek kadar sürmelidir.3. haftadan itibaren nohut tanesine yakın bir miktar kadar sürmelisiniz.Önemli uyarı fazla miktarda kullanılan Retinoik asit dinlenme halindeki saçı dökmektedir.O yüzden fazla miktarda sürmeyiniz.

    5.Azelaik asit içeren krem kullanmalısınız.Azelderm krem %20 Azelaik asit içermektedir.Bu istenilen oranda bir içeriktir.Saç köklerinize seyrek bölgelere sabahları 1. ve 2. Hafta mercimek boyutunu geçmiyecek kadar sürmelisiniz.Örnek olarak yanları yeni yeni açılmış biri her bir yan (şakak bölgesi bir yanı) için bir mercimek kadar sürmelidir. 3. haftadan itibaren nohut tanesine yakın bir miktar kadar sürmelisiniz.Önemli uyarı fazla miktarda kullanılan azelaik asit saç cildinde kuruluğa ve yanmaya sebep olabilir O yüzden fazla miktarda sürmeyiniz.

    Gün içinde hangi saatlerde kullanacağınız aşağıda belirtilmiştir.Bunlar çok katı olmamakla birlikte iş hayatınız , özel hayatınıza göre sırasını değiştirmemek kaydıyla uygulayabilirsiniz.

    1-Her Akşam veya Sabah yemekten sonra 1mg Finasterid alınız.

    2-Her akşam güneş battıktan sonra Tretin krem sürünüz.

    3-Her akşam Tretin krem sürdükten 1-2 saat sonra ve her akşam Minoxidil sürünüz.

    4-Her sabah Azelderm Kremi sürdükten sonra 1-2 saat sonra ve her sabah Minoxidil sürünüz.

    2 Ay sonra yeni saçlarınız yavaş yavaş çıkmaya başlayacaktır. 2 ay içerisinde saçlarınızda ne gibi değişiklilerin olacağı aşağıda hafta hafta belirtilmiştir .

    1.Hafta : Bu haftada genelde normal dökülme hali devam eder. Bir çok kişide bir anda saçlarda dökülmeler kesilebilir saçlarda kalınlaşma başlayabilir.

    2.Hafta : Bu haftada genelde normal dökülme hali az bir miktar azalır.Bir çok kişide saçlardaki kalınlaşma belirginleşebilir.

    3.Hafta : Bu haftada genelde normal dökülme hali azalır.Bir çok kişide ilk iki haftadaki gürleşen saçlar cansızlaşabilir ve dökülme normalden daha fazla olabilir.

    4.Hafta : Bu haftada genelde normal dökülme hali durur. Bir çok kişide ilk 2 haftada gürleşen saçlar daha da seyrekleşir ve dökülmeler devam eder.

    5.Hafta : Bu haftada genelde saçlarda canlanma görünür.Bir çok kişide seyrekleşen saç bir miktar daha dökülse de 3. ve 4. haftadaki kadar yoğun değildir.

    6.Hafta : Bu haftada genelde şakak bölgelerinde minik de olsa ışıkta belli olacak kadar tüylenmeler başlar.Bir çok kişide son 3 haftaki dökülme aniden durur ve hızlı bir şekilde gürleşmeye başlar.

    7.Hafta : Bu haftada genelde saçlar kalınlaşmaya yoğunlaşmaya ve yeni saç çıkmaya başlar.Aynada fark edebilirsiniz.

    8.Hafta : Bu hafta genelde yeni çıkan saçlar saçı yoğun ve sağlıklı gösterecektir.Birçok arkadaşınız yeni saçlarınızı fark edecektir.

    9.Bu durum 6. aya kadar devam ederek gider.

    Buradaki saç çıkartma uygulama sonuçları kişiden kişiye göre değişiklik gösterebilir genel olarak saç çıkartma etkileri bu şekildedir.

    Aynilarini eksiksiz yapiyorum hocam hem ekim hem de bunlari yaparak 8 ay gecircem bakalim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elimden geldiğince ellememeye çalışıyorum ama acayip kaşıntı var, ars sıra gidiyo elim. Ben yıksmadan gidicez diye biliyorum onlar son yıkamayı biz yapıcaz ve kabukları dökücez dediler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ŞAİRKRONİK Ş kullanıcısına yanıt
    hocam doktoru ara. öle bişey yok.
  • FUE YÖNTEMİYLE SAÇ EKTİRDİM 3500 GREFT...40 GÜN OLDU AMA SAÇ EKİLEN BÖLGEDEKİ HİS KAYBI DEVAM EDİYOR..BU NORMAL Mİ...BU KONUDA BİLGİSİ OLAN VARSA LÜTFEN YARDIMCI OLUN..
  • ben bunları yapmaktan bıktığım için saç ektirdim.azmine hayran kaldım.kolay gelsin
  • onurguner kullanıcısına yanıt
    2nci ayda şok dökülme yeni bitiyor saç nasıl çıksın benim bugun tam 6 ay oldu %70 civarı cıktı uzadı ,diplerde epey sac var küçük,,5 aydan once bişey beklemeyin eğer şok dokulmede sacların tamamı dokulduyse ki bende dokuldu ,,5 ayda sadece farkettim cıktıklarını 1 aydırda hızlı cıkmaya basladı ,,sadece rogain kullanın yeter arada biotin alın birde baska bişeye gerek yok
  • Dökülen kabuklardan sonra bnm kafa bayağı eski haline döndü, inanılnaz seyreldi moral felan kalmadı bende, daha10. Gün şok dökülmemidir bu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sasa1905 S kullanıcısına yanıt
    sende bu bahsedilen sivilcelerden çıktımı 3-5 ay arası. bi de 1 ay oldu benim şok dökülme devam ediyor. yeni yeni kabuklanmalar oluyor ince ince normalmidir?
  • raca66 R kullanıcısına yanıt
    sivilce oldu doktor cleocin verdi onu surdum iyilesti yayılmaması lazım ,şok dokulme tam 2nci ay bitti bende,,şampuandan sonra bendede oluyodu ilk bikaç ay kabuklanma gibi şeyler hiç dert etme 4ncu aydan itibaren ufak ufak 5 ten sonra hızlı 6ncı aydada coğunu uzamış bi şekilde aynada gorursun
  • liber8 arkadaş saçıma ilk yorumu sen yaptığın için teşekkür ederim. sayı konusunda endişem yok .çünkü doktor eğer istersem kökleri saymam için fotoları çekebileceğini söyledi.
    Hatta bana ilk önce en fazla 3700 falan çıkarabileceğini onun için de ikinci seansında yapılması gerektiğini söyledi ama alımdan sonra 4500 greft çıktığını ve 2.seansa gerek kalmadığını söyledi.
  • ahmett_ A kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim ahmett_ .Ekimi uzun süreler yaptığım araştırmalar sonucu İstanbul da belirlediğim 4-5 merkezden birinde yapmaya karar verdikten sonra ,
    İlk görüşmemi gerçekleştirmek için Dr.Resul Beyle görüştüm ve yaptığım görüşme sonucu başka bir yere gitmeme gerek kalmadığını anladım ve orada operasyonumu yaptırdım.
    Şu an çok memnunum .
    İşte operasyondan önceki ve en son bugün ki (7.gün) fotoları.
    inşallah sonucu da güzel olur.
     en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wesley1010

    Dökülen kabuklardan sonra bnm kafa bayağı eski haline döndü, inanılnaz seyreldi moral felan kalmadı bende, daha10. Gün şok dökülmemidir bu

    Kardes endişelenme sok dökülme kişiden kişiye değişiyor kabukla atılan saç ekilen saç değil zaten bnmde 10 günden itibaren başladı 4 5 ay sabır et

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş hani bu ekildikten sonra görünen saçlar vardıya onlar gitti işte, şakaklar dımdızlak kaldı. Allah aşkına teselli edecek şeyler söylesin bilen biri, bunların en azından kabuklardan sonra dökülmesi gerekmiyor mu? Daha 9. Gün bugün



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wesley1010 -- 29 Temmuz 2013; 21:00:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baldtalk forumdan inceldiğim bazı yeni gelişmeleri anlatmak isterim.
    Saçç sorununa çözüm bulacak iki firmanın haberlerini bekliyorum.
    İlk Histojen Phase2 de ler(Dönor sayısı yeterince olmayanlar )
    Replicell ( sitesinde 2015 de tamamlanacak diyor )

    İki araştırmada güzel gidiyor.

    Sitelerine baktığınızda işler yolunda giderse inşallah saç sorunun kalmayacağını düşünüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wesley1010

    Kardeş hani bu ekildikten sonra görünen saçlar vardıya onlar gitti işte, şakaklar dımdızlak kaldı. Allah aşkına teselli edecek şeyler söylesin bilen biri, bunların en azından kabuklardan sonra dökülmesi gerekmiyor mu? Daha 9. Gün bugün

    hocam kabuklarla birlikte de çıkıyor saçlar illaki ama dediğim gibi üstteki ölü deriyi saç kalıntılarını atıyor asıl saç alttan gelecek şok dökülme kişiden kişiye değişiyor kimi 2.ayda başlıyor kimi 10.gün sitress yaptıkça bişey yerine gelmiyor zamana bırakıcaksın saçların verimini alacağım 8.ay doktorun tavsiyelerine uy sigara alkol vs alma akışına bırak bu iş sabır işi
  • şu an şakakların durumu
     en iyi saç ekim merkezi neresidir
  • liber8 L kullanıcısına yanıt
    Kafadaki karıncalanmanın 3.-4. günden sonra kesilmesi lazım. Bence doktorunla bi görüş. Sayı ile ilgili dokturum kendinden çok emin olarak istersem fotoları çekip sayabileceğimi söyledi. Bende gerek olmadığını söyledim.
  • Arkadaşlar bu gün doktorumla görüştüm. Kabuklanmadan sonra ılık su ile 45 dk ara ile iki defa 15 er dakika yavaşça masaj yapılması durumunda kan dolaşımının daha iyi olacağını ve şok dökülmenin daha az olacağını söyledi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: saçlanan

    Arkadaşlar bu gün doktorumla görüştüm. Kabuklanmadan sonra ılık su ile 45 dk ara ile iki defa 15 er dakika yavaşça masaj yapılması durumunda kan dolaşımının daha iyi olacağını ve şok dökülmenin daha az olacağını söyledi.

    hocam doktorumuz aynı benden 2 gün önceki hastaymışsın. maşallah iyi greft çıkmış. 20 yaşındaki asker kaçagına dönmüşsünüz :) iyi iş çıkmış valla. ama yinede tepeye bi ikinci ister.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurguner -- 30 Temmuz 2013; 1:33:45 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sasa1905

    2nci ayda şok dökülme yeni bitiyor saç nasıl çıksın benim bugun tam 6 ay oldu %70 civarı cıktı uzadı ,diplerde epey sac var küçük,,5 aydan once bişey beklemeyin eğer şok dokulmede sacların tamamı dokulduyse ki bende dokuldu ,,5 ayda sadece farkettim cıktıklarını 1 aydırda hızlı cıkmaya basladı ,,sadece rogain kullanın yeter arada biotin alın birde baska bişeye gerek yok

    rogain ile minoxil forte aynı sanırım heralde.
    ben hiç bişeyin aşırısına kaçmayı düşünmüyorum. her ne kadar biotin bitkisel zararı olmasada günde 1 ise kullanımı ben 2-3 günde 1 içicem. minoxil içinde aynı. sabah 5 fıs akşam 5 fıs yazıyor kullanıma ama. ben günde 2-3 fıslarım yeter. eminim normal kullansamda saç derim kızarır. önceden birşey kullanmıyorduk sonucta aşırıya kaçmamak daha iyi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurguner -- 30 Temmuz 2013; 1:42:35 >
  • 
Sayfa: önceki 740741742743744
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.