Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (472. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
41.215
Cevap
602
Favori
6.455.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 470471472473474
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • cok kucuk deilmis yasınız iyi bari hocam.bazıları 22-23 yasında ön cizgiyi öne cekiyorlar sonra 30lu yaslarda ne yapıcaklarını hic dusunmeden gunu kurtarıyorlar o yuzden dedim.cok kucuk bi alana 2100 ektirdiginiz icin gayet iyi sonuc alıcaksınızdır.hayırlı olsun
  • Forumu 1bucuk yıldır takip ettim ve diğer net sayfalarınıda bakındım, bekledim biraz daha zaman geçsin diye ve yapıldı..ALLAH razı olsun üstad cümlemize en hayırlısını, istediğimizi versin Rabbim..Tedavi gördüğüm yere o gün yıkama için gitmiştim 8inci günüdü, genç bir kardeşimiz geldi 22 yaşında imiş sorduklarında duydum, zaten randevusuzda gelmiş vs. arkadaşı geri çevirdiler yaşınız daha çok genç bu yaşta ekim yapmayız sizde yaptırmayın diye vs..
  • Orijinalden alıntı: ilker42

    Orijinalden alıntı: ilker42

    Site yöneticilerine sesleniyrum foruma daha yeni kayit oldum sayilir yeni ekim yaptirdim bi kac sorayim dedim sohbete baktigim zaman cvp alamayacagimi anladim forum kavga dovus reklam uzerine kurulu sanki gercekten sorunu olan insan hic bi sekilde yardim alamiyor ve bende son kez msj atip reklamsiz yerleri aramaya koyulacagim bualabilirsem tabiki yada sonuclari aylarca bekleyip kendim gozlemleyecegim

    KARDEŞİM SEN EKTİRDİNMİ EKTİRCEKMİSİN ANLAMADIM _??
  • BEN SUNU ANLADIM ::her sayfayi tek tek takip ettim ...dikkatlice okudum...bence kötü ekim yok..nedenine gelirsek ben kendi düsüncemi söylemek istiyorum..hemen hemen her doktor hatta ve hatta hemsireler yüzlerce binlerce ekim yapmis.........ankara istanbul ayrimi yapilmamasi gerek gibi geliyor bana..bence kötü ekim kisiden kaynaklaniyor.... surada okudugum sac ekim operasyonu yapilmis insanlari baz alsak ..kötü ekim 100 ü gecmez..gerci matematik hesabina gerek yok..ben sunu cok iyi biliyorumki..inaniyorum ki 1000 lerce ekim yaptirmis insan var..buradaki 3-5 kisiyi örnek almamak lazim diye düsünüyorum..benim anlamadigim tek bir konu var..2009 yilindan beri acilmis bu sayfada sadece eski yapim yapmis ve memnun kalmis 3-5 kisi gördüm.onlarda zaten resimlerini koymus..canli örnek almak lazim..isimlerini vermek istemedigim kisilerin mücadelelerini anliyorum..demekki canlari yanmis..yalniz sunu belirtmek isterimki sennnnnnnnn sadece memnun olmayan 1000 kisiden bir kisisin..insanlara yardimci olmak istiyorsun,,cok iyi anliyorum seni,,yalniz herkes senin gibi olucak diye birsey yok..yapi meselesi sende olmamis..demek uygun degilmissin,,Ben de sac ektiricem.ayrica sac ekilen en az 10 kisi gördüm..9 u mükemmel 1 kisi ise eski haline göre yinede muazzamdi diye bilirim..ben istanbulda aysegül hanimin yaptigi ekimleride gördüm.. arkadaslar burda ayse fatma önemli degil..önemli olan siz uygunmusunuz..ilhan bey 1000 lerce ekim yapmis 3-5 kisi memnun kalmamis..yani ilhan hakan ayse fatma kötü..ben inanmiyorum..kisa kesiyorum..ben inceleme yapip üstünde durdugum ankara da bir ekim yeri var..kendisi doktor..mikromotor kullanmadan ekim yapiyor.fiat baya uygun.inandim ve yaptiricam..yaptiranlara sunu demek istiyorum..inanin mutlu kalacaksiniz.surda ekim yaptirmis resmini koymus 1.2 haftalik kisilere sonucunu bilemeceginiz kisilere lütfen hakaret etmeyip..moral verelim..ben her ektirenin resmini gördüm burada.aman arkadaslar..o kisinin 1 yil sonunda ne olucagi belli olucak kisiye..aciyorum berbat olmus gibi laflar bana biraz acimasiz ve gülünc geliyor..yineliyorum ben doktoruma inandim,,cok inceledim ve ektiricem..vede bu riske giricem..inaniyorumki iyi olucak..hersey gönlünüzce olsun..en önemlisi dikkat ettigim konu sterilize bir yer olmasi..temiz..
  • Arkadaşlar ekimden sonra 9. gün bugün kabuklar dökülüyor bazaen arada tek tük
    greftler çıkıyor bu durum normalmi ekim hatalarından dolayı tutmama ihtimali varmı
    bilgisi olan arkadaşlarım cevablarsa sevinirim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yasin akbaş

    Arkadaşlar ekimden sonra 9. gün bugün kabuklar dökülüyor bazaen arada tek tük
    greftler çıkıyor bu durum normalmi ekim hatalarından dolayı tutmama ihtimali varmı
    bilgisi olan arkadaşlarım cevablarsa sevinirim

    Yasin arkadas, endiseye gerek yok. Normaldir. Yuzde 10 kötü ekim olsa. 3000 tanede 300 eder. Sikinti yapma. Onlar tutmayan birkac tane köktür. Bendede gunde 4-5 tane gidiyordu öyle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SÜHA68

    BEN SUNU ANLADIM ::her sayfayi tek tek takip ettim ...dikkatlice okudum...bence kötü ekim yok..nedenine gelirsek ben kendi düsüncemi söylemek istiyorum..hemen hemen her doktor hatta ve hatta hemsireler yüzlerce binlerce ekim yapmis.........ankara istanbul ayrimi yapilmamasi gerek gibi geliyor bana..bence kötü ekim kisiden kaynaklaniyor.... surada okudugum sac ekim operasyonu yapilmis insanlari baz alsak ..kötü ekim 100 ü gecmez..gerci matematik hesabina gerek yok..ben sunu cok iyi biliyorumki..inaniyorum ki 1000 lerce ekim yaptirmis insan var..buradaki 3-5 kisiyi örnek almamak lazim diye düsünüyorum..benim anlamadigim tek bir konu var..2009 yilindan beri acilmis bu sayfada sadece eski yapim yapmis ve memnun kalmis 3-5 kisi gördüm.onlarda zaten resimlerini koymus..canli örnek almak lazim..isimlerini vermek istemedigim kisilerin mücadelelerini anliyorum..demekki canlari yanmis..yalniz sunu belirtmek isterimki sennnnnnnnn sadece memnun olmayan 1000 kisiden bir kisisin..insanlara yardimci olmak istiyorsun,,cok iyi anliyorum seni,,yalniz herkes senin gibi olucak diye birsey yok..yapi meselesi sende olmamis..demek uygun degilmissin,,Ben de sac ektiricem.ayrica sac ekilen en az 10 kisi gördüm..9 u mükemmel 1 kisi ise eski haline göre yinede muazzamdi diye bilirim..ben istanbulda aysegül hanimin yaptigi ekimleride gördüm.. arkadaslar burda ayse fatma önemli degil..önemli olan siz uygunmusunuz..ilhan bey 1000 lerce ekim yapmis 3-5 kisi memnun kalmamis..yani ilhan hakan ayse fatma kötü..ben inanmiyorum..kisa kesiyorum..ben inceleme yapip üstünde durdugum ankara da bir ekim yeri var..kendisi doktor..mikromotor kullanmadan ekim yapiyor.fiat baya uygun.inandim ve yaptiricam..yaptiranlara sunu demek istiyorum..inanin mutlu kalacaksiniz.surda ekim yaptirmis resmini koymus 1.2 haftalik kisilere sonucunu bilemeceginiz kisilere lütfen hakaret etmeyip..moral verelim..ben her ektirenin resmini gördüm burada.aman arkadaslar..o kisinin 1 yil sonunda ne olucagi belli olucak kisiye..aciyorum berbat olmus gibi laflar bana biraz acimasiz ve gülünc geliyor..yineliyorum ben doktoruma inandim,,cok inceledim ve ektiricem..vede bu riske giricem..inaniyorumki iyi olucak..hersey gönlünüzce olsun..en önemlisi dikkat ettigim konu sterilize bir yer olmasi..temiz..

    Katilmiyorum sana. Yeni ise baslamis bir doktor ile hemsirenin ekecegi sac ile yillardir ekim yapan birinin ekecegi sac ayni olmaz. Kök alimi yaparken köklere zarar verilmisse. O köklerden kötü bir ekim olur. Yani anlayacagin sadece suc bizde degildir. Tabiki doktor iyi ekmis bizde kötü bakim yapmis olabiliriz. o yuzden ilk 3 gün cok onemli diyorum. Ekip eve gonderen yerlerden uzak durulmasi gerek.

    Gecen gun arkadasin biri ekim yaptirmis. Eve gelmis. Ne yapacagini bilmiyor. Doktoru demis: arkadaki sargi 3 gün dursun. 3 gun sonra kafani yikarken islanir cikar demis. Ucuncu gun beni aradi. Gittim yardim ettim. yikadim kafasini. Sargilarida ben cikardim. Sen olmasaydin ne yapacaktim diyor. Doktoruda baska sehirdeydi.

    Siz siz olun ekim yaptirdiginiz yerde 3 gün kalin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MOLA

     en iyi saç ekim merkezi neresidir
  • arkadaslar. bir cok yazı var bir cokda sikayet goruyorum... ben ankarada yasıyorum... burda kaliteli ve guvenilir ekim yapan firmaları arıyorum... ekim yaptırmış arkadaslar yardımcı olursa sevınrıım.. yaşım 27 ön tarafında açılma ve yanlarda seyreklik var... saclarım tam dokulmedı ama ekim yaptırdıktan sonra iki sac arasında kötü bir görüntü oluyormu ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: derman55

    Bu fotoda biraz daha net görünüyor.

     en iyi saç ekim merkezi neresidir


    Hocam hayırlı olsun, gayet makul bir ön çizgi eşliğinde sık bir ekim görüntüsü var. Bir süredir araştırmayı bırakmış vazgeçmiştim, sizin gibi arkadaşlar bana cesaret veriyor.
    İnşalah sonuçları da aldığımızda mutlu olacağız.
    Hesaplı bir ekim görünce yine bazı arkadaşları kaşıntı basmış, lüks doktor abileri piyasa fiyatı düşüyor diye yine hazımsızlık çekmişlerdir tabi.
    Biliyorum sonuçlardan sonra yazmak istediniz ama bana özel mesaj ile ekim merkezini yazarsanız sevinirim, umarım Ankara'dadır.
    Hayırlı uğurlu olsun ve geçmiş olsun diyorum
  • Arkadaşlar biotin'i önerirmisiniz?

    Doğal çıkmasımı iyidir yoksa bu ilacı kullanarak birtakım şeylerin önüne geçmekmi?
    Şok dökülmeyi engelliyormuş, çıkacak olan saçları kalınlaştırıyormuş, dökülmeyi engelliyormuş vs..

    Bu konuda ciddi bilgi sahibi olan arkadaşlarımız yanıtlayabilirmi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: murii.34

    Arkadaşlar biotin'i önerirmisiniz?

    Doğal çıkmasımı iyidir yoksa bu ilacı kullanarak birtakım şeylerin önüne geçmekmi?
    Şok dökülmeyi engelliyormuş, çıkacak olan saçları kalınlaştırıyormuş, dökülmeyi engelliyormuş vs..

    Bu konuda ciddi bilgi sahibi olan arkadaşlarımız yanıtlayabilirmi?

    Şok dökülmeyi engeller diye birşey yok, azalttığı söyleniyor. Saç kalınlaştırma etkisi var, bu da tabi üç dört ayda anlaşılabilir tam olarak. Özetle mucizevi bir etki beklememekle birlikte hiçbir zararının olmayacağını ve kullanılabileceğini düşünüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mtaser

    quote:

    Orijinalden alıntı: derman55

    Bu fotoda biraz daha net görünüyor.

     en iyi saç ekim merkezi neresidir


    Hocam hayırlı olsun, gayet makul bir ön çizgi eşliğinde sık bir ekim görüntüsü var. Bir süredir araştırmayı bırakmış vazgeçmiştim, sizin gibi arkadaşlar bana cesaret veriyor.
    İnşalah sonuçları da aldığımızda mutlu olacağız.
    Hesaplı bir ekim görünce yine bazı arkadaşları kaşıntı basmış, lüks doktor abileri piyasa fiyatı düşüyor diye yine hazımsızlık çekmişlerdir tabi.
    Biliyorum sonuçlardan sonra yazmak istediniz ama bana özel mesaj ile ekim merkezini yazarsanız sevinirim, umarım Ankara'dadır.
    Hayırlı uğurlu olsun ve geçmiş olsun diyorum


    californiadream
    uzgunum ama gercekleri soylemek zorundayım.bi kere ekim planlaması cok hatalı.madem donorunuz sınırlı ve 3000 greft cıkıcak ve doldurulması gereken alan da cok fazla sizde bu işin ehli bi sac ekim doktoruna gitseniz on kısımı bu kadar üçgen gibi nerdeyse kaşlarınızın hemen ustune tasımaz.daha geride bırakır ve böyle garip üçgen şekil deil elips gibi yumusak bir şekil verirdi boylece o ekilen kısımlara da daha sık greftler ekilirdi.bu sekilde bir ön saç cizgisi 3000 greft varken aşırı derecede hatalı.saçlar süper çıksa bile kim bu kadar şakakları derinlemesine bomboş ama ortası yarımada gibi öne çıkmış saç ister ki?siz mi bu sekilde olmasını istediniz???

    yok123
    yemin ediyorm içim parçalanıyor ya o kadar uyarı yapmamıza rağmen bir de forumu okuyan arkadaşların bu para avcısı hastanelerde ekim yaptırmasını içime sindiremiyorum ya..
    ya o kadar sonuç gördüm ki değişik forum sitelernde internette artık neredeyse saç ekim uzmanı gibi oldum.. forumu da okumuşsun gerçi içinin rahat olması lazım... ama o kadr geniş alana 3000 ekileceğini 2/3 lük bir alana ön saç çizgisi biraz daha geriden alınraka bu kadar sivri olmaması sağlanarak yoğun bir ekim yapabilen bir yere gitsen çok güzel olabilirdi.. kaldı ki saçların çok kötü değil..çok zayıf ve ince telli değil ynai..

    Mtaser iyi dileklerin için tşk ederim kardeşim. Malesef sadece bir fotoya bakarak yok123 ve californiadream isimli arkadaşların agır eleştirisine maruz kaldım. Forumda takıla takıla saç ekim uzmanı olduk diyorlar ama zaten kendilerinin olmasını istedigi gibi bir ekim oldu benim ekimim. ön çizgir biraz geriden alınıp sık bir ekim yapıldıgını düşünüyorum.

    Mtaser söylediginiz gibi hesaplı bir ekim yaptırdım 4 Hemşire tarafından özel bir hastanede ekimim yapıldı yaklaşık 11 saat sürdü 2500 tl ekim ücreti ödedim. Bu forumda nedense hakan doganay ve bir kaç lüks hocanın ekimi dışında hiç bir ekim kolay kolay begenilmiyor. Bense aksini düşünüyorum 3 5 doktor dışındada güzel ekim yapan yerler mutlaka vardır. Lüks hocaların avantajı çok güzel donör alanı olan kalın ve koyu saçlı hastaları seçip ekim yapıp güzelce reklamlarını yapıyorlar. Benim gibi saç tipi ince ve açık renli birde açıklıgı geniş olan bir hastaya ekim yapıldıgını pek görmedim. Bu tür ekimleri yapmaktan kaçıyor büyük hocalar.

    Umarım 3 5 doktor dışındaki alternatiflerde genişler ve ekim yaptırmak isteyen arkadaşlar fahiş fiyatlar ödemek zorunda kalmazlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hüsn-üTalil

    quote:

    Orijinalden alıntı: murii.34

    Arkadaşlar biotin'i önerirmisiniz?

    Doğal çıkmasımı iyidir yoksa bu ilacı kullanarak birtakım şeylerin önüne geçmekmi?
    Şok dökülmeyi engelliyormuş, çıkacak olan saçları kalınlaştırıyormuş, dökülmeyi engelliyormuş vs..

    Bu konuda ciddi bilgi sahibi olan arkadaşlarımız yanıtlayabilirmi?

    Şok dökülmeyi engeller diye birşey yok, azalttığı söyleniyor. Saç kalınlaştırma etkisi var, bu da tabi üç dört ayda anlaşılabilir tam olarak. Özetle mucizevi bir etki beklememekle birlikte hiçbir zararının olmayacağını ve kullanılabileceğini düşünüyorum.

    Eyw kardeşim, peki testesteron hormonunuda etkilediği söylenir, bu ne kadar doğrudur? Varmı böyle bişey.. aydınlanalım...
  • Saç ekiminden sonra kullanılacak en iyi şampuan nelerdir önerisi olan arkadaşlar varmıdır?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: murii.34

    quote:

    Orijinalden alıntı: Hüsn-üTalil

    quote:

    Orijinalden alıntı: murii.34

    Arkadaşlar biotin'i önerirmisiniz?

    Doğal çıkmasımı iyidir yoksa bu ilacı kullanarak birtakım şeylerin önüne geçmekmi?
    Şok dökülmeyi engelliyormuş, çıkacak olan saçları kalınlaştırıyormuş, dökülmeyi engelliyormuş vs..

    Bu konuda ciddi bilgi sahibi olan arkadaşlarımız yanıtlayabilirmi?

    Şok dökülmeyi engeller diye birşey yok, azalttığı söyleniyor. Saç kalınlaştırma etkisi var, bu da tabi üç dört ayda anlaşılabilir tam olarak. Özetle mucizevi bir etki beklememekle birlikte hiçbir zararının olmayacağını ve kullanılabileceğini düşünüyorum.

    Eyw kardeşim, peki testesteron hormonunuda etkilediği söylenir, bu ne kadar doğrudur? Varmı böyle bişey.. aydınlanalım...

    Yok dostum biotin dediğin şey h vitamini zaten. Testesteron hormonuyla falan bir ilgisi yok. O bahsettiğin ilaç finasterid. Yani Propecia, Proscar ismiyle satılan ilaçlar. Aslında prostat büyümesini engellemek için kullanılırken erkek tipi saç dökülmesi üzerine etkisi farkedilip FDA tarafından onaylanarak saç dökülmesi tedavisinde kullanılmaya başlanıyor. Ömür boyu kullanmak gerekiyor, bırakıldığında da etkileri kayboluyor. Herkeste görülmemekle birlikte cinsel isteksizlik, göğüslerde büyüme gibi yan etkileri var. Ben kullanmaya cesaret edemedim ama forumlardan okuduğum kadarıyla yurtdışında epey kullanan var.
  • Arkadaşlar benim saçlarım resimlerdeki gibi durumdadır . 5 ay öncesine kadar sadece şakaklar açıktı 5 ay kısa dön. askerdim askerde üst kısımda açıldı aniden şok dökülme dedikleri bu durum galiba . Ben adana veya hatayda saçekimi yaptıracağım üst kısımların seyrekliği tam olmasada azaltılmasını ön saç çizgimin düz olmasını şakaklarımı kapatmasını istiyorum sizce bu olanaklı mı ve sizce kaç greft gider ?? Antakyada saç ekim yapan firma adam 2500 liraya olur bu iş diyo

     en iyi saç ekim merkezi neresidir


     en iyi saç ekim merkezi neresidir
  • derman55 benim de alnım çok açık ve tepede yoğun seyrelme var ekstradan , doğuştandır alnımın açıklığı senin gibi geriden ama sık ekim düşünüyorum

    aynı senin ön saç çizginde ve şakaklarda doğal olarak bir girinti olacak, o girinti erkek tipi saçın doğasında var zaten oraları doldurtmak doğal görüntüyü bozuyor fikrimce

    sana pm attım , foruma değilse de oraya ekim yerini yazarsan sevinirim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mtaser

    derman55 benim de alnım çok açık ve tepede yoğun seyrelme var ekstradan , doğuştandır alnımın açıklığı senin gibi geriden ama sık ekim düşünüyorum

    aynı senin ön saç çizginde ve şakaklarda doğal olarak bir girinti olacak, o girinti erkek tipi saçın doğasında var zaten oraları doldurtmak doğal görüntüyü bozuyor fikrimce

    sana pm attım , foruma değilse de oraya ekim yerini yazarsan sevinirim

    Bende seninle aynı düşüncedeyim sakakların açık olması bence erkege yakışıyor. Hiç yoktan seyrek bir ekim olmasındansa şakakların açık olmasını tercih ederim. Benim ön çizgimde çok hoşuma gitti. Şuanda çok memnunum herşeyden olumsuz bişey yok. Günlük 2 paket sigara içiyordum 2 3 teke düşürdüm sadece yemekten sonra bitane kullanıyorum. Saçlarım çok ince ve açık renkli olması dezavantajı oldu, ama bir avantajıda tel sayısının fazla olması tekli greft yok denecek kadar azdı genelde greftler 2 3 4 hatta 5 li bile gördüm. ilk 20 günden sonra saç tellerini kalınlaştırmak ve güçlendirmek için mezoterapi , prp ve ilaç tedavisine başlayacagım. Şuan 6. günümdeyim kendime olan güvenim yerine geldi, son yıllarda hiç bukadar iyi hissetmedim kendimi. Gerçekten ekim yaptırmayı düşünen arkadaşlar var ise güzel bir araştırma yapıp çekincelerini bir kenara bırakıp yaptırmalarını tavsiye ederim.
  • MERHABA ARKADASLAR,BUGUN İTİBARİYLE TUM FORUMU BASDAN ASAGİ OKUDUM İLK OLARAK AYSEGUL HANİMA İSTANBUL ESTETİCAYA GORUSMEYE GİTTİM BAHCELİEVLERDEKİ YERİNE.BU FORMU OKUDUKCA BİR HASTAHANEDE EKİM FİKRİ DAHA YATKİN GELDİ BANA .İSTANBULDA DUYDUGUM ENSAR VE CEVRE HASTAHANELERİ.BUNLARİN DİSİNDA EKİMİ İYİ OLAN HASTANELER VARMİ .SAC NAKLİ YAPTİRİP BURDA RESİMLERİNİ PAYLASAN HERKEZE COK TESEKKURLER UMUT VERDİ BU RESİMLER BANA .KESKE DAHA COK RESİM PAYLASİLSA .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 470471472473474
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.