Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (46. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
41.215
Cevap
602
Favori
6.455.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erdemmli

    quote:

    Orijinalden alıntı: bacardimojito


    quote:

    Orijinalden alıntı: mmmas

    quote:

    Orijinalden alıntı: bacardimojito

    Benim ekim 2 gun surecek igne olayindan ciddi sekilde cekimeye basladim.27 yildir 20 igne vurumamsimdir.direk kafaya mi vuruyorlar igneyi?benim aciklik fazla.ince teliyiz bimiyorum sac sakal karisik ektiricem ama umarim parayi sokaga atmayiz


    ekim 2 gün yapılacaksa sanırım atilla kaya ekecektir.çünkü onun dışında bikaç gün ara ile ekeni hiç duymadım.bu arada ben ona ektirmedim sadece tahmin oarak isim yazdım yanılıyo olabilirim...
    iğneler evet direk kafaya vuruluyor ayrıca eldende serum yiyorsun...iğneler önce kulak arkasından başlıyo bi kaç tane yapıyorlar sonra oraya şişirme yapıyolar kökleri daha iyi almak için...ardından uyuşmayan yere aynı şekilde defalarca devam ediyolar....yanii iğnelerin hepsini aynı anda yapmıyolar...kök aldıkları yerede ektikleri yerede ekim süresince sürekli yapılıyor...açıkçası saymadım ama şişirme iğneleri ile birlikte 25-30u bulur...bazı yerlerde ekim yaptıran kişilere bi ilaç vererek yarı baygın bi hale getirerek yapyolar ve iğneleri hissetmiyolar...bilmiyorum sana bunu yaparlarmı ama bu tarz çok korkanlar için yapanlarda var...sonuçta dayanılamayacak acı değil ama tvlerde anlatıldığı gibi kolay bişey değil ve ekim sonraki süreçte ayrı zahmetli bi süreç...benim ekimden sonra yazım var 6.sayfada istersen ona bi göz at.

    Yok hakan doganay yapicak ekimimi.saclar ince telli ve sakaldan da ekilecek.bakalim nsl olacak.stresliyim


    bacardimojito Öncelikle hayırlısı olsun, umarım istediğin sonucu alırsın. İğnelerle ilgili şunu söyleyebilirim ki, acının kişiden kişiye farklılık gösterdiğini söylüyorlar, benim ilk gün çok iyi geçmesine rağmen (ki bu ağrı olmadığı anlamına gelmiyor) 2. ve 3. günlerde (seanslardan) sonra gerçekten çok acı hissettim ve hiç acımıyor, ağrısız, sızısız gibi kelimeler bana çok boş geliyor doğrusu. Ama yaşadığıma göre dayanılmayacak bir ağrı değilmiş demek ki 5-6 sene çektiğim o psikolojik baskı ile kıyasladığında böyle bir acıya dayanmak çok zor değil açıkçası, zaten iğneler yapılmasa bu işlem gerçekleşemez. O yüzden evirip çevirmeden şunu söyleyebilirim "evet" acıyor, (koluna yapılan iğneyi bile hissetmiyorsun o acıdan sonra) ama sonrasını düşünmeni öneririm.
    Hakan Bey için de bir kaç şey söylemek isterim, gerçi kararı verdiğine göre zaten tanışmış olmalısın, o yüzden umarım diğer arkadaşlar bunu reklam olarak algılamazlar. Hakan Bey gibi biri ile tanışmaktan son derece mutlu olduğumu söylemek isterim, uzun yıllardır yapmış olduğum araştırmalardan sonra onunla karşılaşmış olduğum için kendimi şanslı hissediyorum. Tabi bu onun dışında bu işi iyi yapanlar olmadığı anlamına da gelmiyor, bunu sadece burada ve diğer paylaşım sitelerinden ve görüşme yaptığım yerlerden edindiğim deneyimlerime dayanarak söylüyorum. Ama şu an memnun olsam dahi kişiliğinin dışında birşey söylemek istemiyorum çünkü daha çok erken, buradaki arkadaşlara gereken tüm paylaşımlarımı olumlu ve olumsuz zamanı gelince yapacağım. Birilerine faydam olması beni mutlu eder, ben senelerce bunun araştırmasını yaptım ve sonunda hem Hakan Bey, hem de uyguladığı kalem tekniğinde karar kıldım.
    Herkese saygılar

    Erdemmli,senin kac ay oldu,gozle gorulen degisim yasadinmi imaj degistirebilecek kdr?bu kalemle ekim sistemini neden tek hakan hoca uyguluyor?
  • Dr. Koray Erdoğan'da saç ektiren oldu mu acaba?

    Ben 7-8 aydır araştırıyorum internetten saç ekim merkezlerini. Özellikle yabancı forumlarda sıkça adı geçiyor ve ekimleri başarılı görünüyor. Zaten sadece bir kaç türk doktorundan sıkça bahsediliyor. bunlardan fiyatı en uygun olanı da Dr Erdoğan görünüyor.

    Dr erdoğan'a saç ektiren oldu mu acaba bir bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bacardimojito


    quote:

    Orijinalden alıntı: bugrahan18
    bacardimojito saç nakilin umarım istediğin gibi gerçekleşir.
    sanırım operasyon için Antalya'ya gideceksin. orada yaşamıyorsan kalma işini felan nasıl ayarladın, kaç gün sonra dönceksin, ücrete dahil mi bunlar biraz açıklayabilr misin?

    Bugrahan,antalya merkezde yasiyorum.saç naklim 2 gun surecek,ben 1 gece hastanede yatacagim ve bunun icin extra bir fiyat odemeyecegim.


    O zaman şahsi kanaatim çok doğru bir karar vermişsin. Hem yaşadığın yer hemde iyi bir doktoru aynı anda bulmak kolay değil. sanırım sorunun açık alanın fazlalığı. Hakan hocanın sakallarla ekim yaptığı videoları izlemiştim.saç nakilinden daha zor bir uygulama, kökleri falan da epey kalındı tellerin. sakal ekiminde ücret değişiyor mu? daha doğrusu önceki sayfalarda aradım ama bulamadım kaç greft saçtan kaç tane sakaldan nakil yapılacak ve ne kadar ücret ödeyeceksin? benim aklımdaki üç isimden birisi Hakan hoca o yüzden merak ediyorum cevapların için teşekkürler..

    edit: yukarıda kalemle ekimle ilgili bir soru sormuşsun.yerli yabancı forumlardan elde ettiğim bilgiler ışığında şunları söyleyebilirim: kalemle ekim daha detaylı bir işçilik ve el becerisi istiyor. var olan saç köklerine çok daha az zarar veriyor. köklerin açısı, sıklığı vs. daha iyi ayarlanabiliyor. iz kalmıyor ve hepimizi en çok düşündüren şeylerden biri olan iyileşme süresi oldukça kısalıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugrahan18 -- 24 Şubat 2011; 13:05:39 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: y_g_t

    Dr. Koray Erdoğan'da saç ektiren oldu mu acaba?

    Ben 7-8 aydır araştırıyorum internetten saç ekim merkezlerini. Özellikle yabancı forumlarda sıkça adı geçiyor ve ekimleri başarılı görünüyor. Zaten sadece bir kaç türk doktorundan sıkça bahsediliyor. bunlardan fiyatı en uygun olanı da Dr Erdoğan görünüyor.

    Dr erdoğan'a saç ektiren oldu mu acaba bir bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim....


    Adını hiç duymadım desem
    incelemeye alıyorum.
  • Kalemle yapılan saç nakli için birkaç şey yazacağım arkadaşlar.Öncelikle bu işlemde greftlerin kalemin ucuna girmesi çok önemli burda zarar görme ihtimali çok yükseliyor greftlerin.Bunu kontrole gittigimde Dr. Hamdi bey'e sordum bu kalemle yapma durumunu, greftlerin zarar görme ihtimali çok yüksek dedi kaleme geçirirken.İnceledim biz yapmıyoruz dedi.
    Bu kalemle yapan yer sayısı sanırım 5 parmagı geçmez.Diğer doktorlar bunu kullanmıyorlar.Bu konuda sizi uyarayım kalemle yaptırmış bir kişinin yaptırdıktan sonraki 1 sene sonrasını kesin görün emin olun diyorum.Çünkü greftin o kalemin ucuna girmesi öyle kolay değil bu işlemin çok yavaş ve dikkatli olması gerekir.Benim videolarda gördüğüm kadarıyla çok hızlı yapıyorlar.Ne kadar da olsa 3-4 kişi kaleme greftleri taksa da bu kadar hızlı olması bence sakıncalı. Daha hassas ve yavaş olunması gerekli diye düşünüyorum.Böyle oluncada bu 2 günde bitmez 3-4 gün sürer(3-4 günde yapan yer duymuştum).2 gün sürse sayı çok az olabilir yetersiz gelebilir.Yani kısaca şöyle diyeyim bu yöntem kötü demiyorum, ama bu saç nakil işini yapanların yüzde 95'i gibi bir kısmı kalemle yapmıyor.Sebebi de kaleme greftleri takanların çok çok tecrübeli olması gerekir.Bu tecrübeyi edindiklerine emin misiniz siz? Acele edip dalmayın hemen, yaptırmış arkadaşların 6 ay veya 1 sene sonrasını takip edin.Bakalım greftler saglam mı yaşıyormu kesin anlarsınız.Balıklama dalanlar var benden uyarması.Fue tekniği yapılalı bayağı oldu ve ilk yapıldıgında tam şimdiki gibi yapamıyorlardı.Aradan zaman geçince tecrübe edinip düzeldi.Ama bu tecrübeyi insanların üzerinde edindiler tabii çim adamlar oluştu.kalem olayıda bunun benzeri olabilir.Birileri muhakkak ki kobay olacaktır.Eğer bu riski alıyorsanız dalabilirsiniz balıklama, alamam diyorsanız garanti olması için 6 ay veya 1 sene sabretmek lazım sadece.
  • Goztepe Medical Park'ta nasil yapiliyor bilginiz varmi ? Kalemlemi yoksa diger yontemlerlemi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bacardimojito


    quote:

    Orijinalden alıntı: moy
    Kalemle yapılan saç nakli için birkaç şey yazacağım arkadaşlar.Öncelikle bu işlemde greftlerin kalemin ucuna girmesi çok önemli burda zarar görme ihtimali çok yükseliyor greftlerin.Bunu kontrole gittigimde Dr. Hamdi bey'e sordum bu kalemle yapma durumunu, greftlerin zarar görme ihtimali çok yüksek dedi kaleme geçirirken.İnceledim biz yapmıyoruz dedi.
    Bu kalemle yapan yer sayısı sanırım 5 parmagı geçmez.Diğer doktorlar bunu kullanmıyorlar.Bu konuda sizi uyarayım kalemle yaptırmış bir kişinin yaptırdıktan sonraki 1 sene sonrasını kesin görün emin olun diyorum.Çünkü greftin o kalemin ucuna girmesi öyle kolay değil bu işlemin çok yavaş ve dikkatli olması gerekir.Benim videolarda gördüğüm kadarıyla çok hızlı yapıyorlar.Ne kadar da olsa 3-4 kişi kaleme greftleri taksa da bu kadar hızlı olması bence sakıncalı. Daha hassas ve yavaş olunması gerekli diye düşünüyorum.Böyle oluncada bu 2 günde bitmez 3-4 gün sürer(3-4 günde yapan yer duymuştum).2 gün sürse sayı çok az olabilir yetersiz gelebilir.Yani kısaca şöyle diyeyim bu yöntem kötü demiyorum, ama bu saç nakil işini yapanların yüzde 95'i gibi bir kısmı kalemle yapmıyor.Sebebi de kaleme greftleri takanların çok çok tecrübeli olması gerekir.Bu tecrübeyi edindiklerine emin misiniz siz? Acele edip dalmayın hemen, yaptırmış arkadaşların 6 ay veya 1 sene sonrasını takip edin.Bakalım greftler saglam mı yaşıyormu kesin anlarsınız.Balıklama dalanlar var benden uyarması.Fue tekniği yapılalı bayağı oldu ve ilk yapıldıgında tam şimdiki gibi yapamıyorlardı.Aradan zaman geçince tecrübe edinip düzeldi.Ama bu tecrübeyi insanların üzerinde edindiler tabii çim adamlar oluştu.kalem olayıda bunun benzeri olabilir.Birileri muhakkak ki kobay olacaktır.Eğer bu riski alıyorsanız dalabilirsiniz balıklama, alamam diyorsanız garanti olması için 6 ay veya 1 sene sabretmek lazım sadece.

    Hakan doganayin ekimlerinde 1 yili dolduranlar var ve eminimki sonuctan memnun olmayan insanlar olsa idi bu forumda yada baska forumda bu doktoru kotulerlerdi.insanlar sac ektirip istedikleri sonuclari alinca forumlara girmiyorlar.benim gozlemim bu yonde.bu zamana kadar h.doganay hakkinda kotu bir haberin olmamasi benim icin onemli bit kriterdir.her ne kdr akimda kalemle ekimde soruisaretler olsada konustugum kimse h.doganay kadar gercekci konusmadi benle.saygilar


    moy ve bacardimojito arkadaşlarım her ikinizin de söylediklerinize katılıyorum.Evet kalemle nakil belirli bir el becerisi gerektiriyor ve muhtemeldir ki her yeni şeyde olduğu gibi doktorlarımızın ilk denemelerin başarısızlıkla sonlanması olağan olabilir. Şahsen ben bir doktora gittiğimde gel yeni kalemler aldım hadi senin nakilini bedavaya yapıyım derse arkama bakmadan oradan kaçarım :) Fakat arkadaşın bahsettiği doktor araştırdığım kadarıyla uzun süredir bu yöntemi kullanıyor. Gerekli beceriyi kazandığına göre dezevantajından ziyade avantajları ön plana çıkıyor.

    bu arada bacardimojito üstte sana bir iki soru sormuştum bir göz atarmısın?
  • moy, birkaç kişiden duyduğuma göre dr.hamdi bey kendisi saç ekmiyormuş hemşireleri ekiyormuş,bu doğrumudur. Eğer doğruysa,yapmadığı bilmediği bir konuyu nasıl incelemiş ya da nasıl bu konuda yorum yapmış .. hakan hoca gibi 4-5 doktor var onları takip ediyorum.yani bu işi bizzat kendisi yapan doktorları.
    Şimdi size iki video linki vereceğim
    birincisini hakan hocaya mail atmıştım o adresini verdi onun videosu yani bu kalem işi.
    http://www.youtube.com/watch?v=GgHBJTJFdqs

    seyrek saçların arasına saçları traş etmeden ekim yapılmış.videodaki herhalde bayan birisi.

    ikinci video ise youtubeden rastgele araştırırken gördüğüm bir video. buda %95 dediğin şekilde köklerin elle yerleşmesi
    http://www.youtube.com/watch?v=ZZ4Bk4dJD0c

    ikiside köklerin ekimini gösteriyor. Ben şu iyidir diğeri kötüdür demiyorum. Ama herkes izler kendine göre karar verir.

    aradaki fark ne? ben de tam bilmiyorum araştırıyorum. ama anladığım kadarıyla hakan hocaya attığım mailden aldığım cevaba göre ilk videodaki kalem ekiminde 4000 kökü 2 günde ekiyor kendisi ve yanında da yardımcı 5 kişilik ekibiye
    ikinci videodakinde ise 4000 kökü 1 günde 2-3 kişiyle ekiliyor deniyor turkiyede ( pek de inanasım gelmiyor) plastik surceon vardı burda artık girmiyor .o da böyle yüksek kök ekmenin mümkün olmadığını söylemişti

    erdemmli sizin ne kadar süre geçti,resim paylaşacakmısın ,kelem le ekimlerin sonuçlarını bekliyorum bende.

    hakan bey, zekeryia kul ve gökhan gür favorilerim bu 3 doktordan birinde karar kılacağım heralde
  • moy, benden daha önce yaptırdığın için bi sorum daha olacaktım mümkünsee...bende ekimin 5. ayına yakalşmama rağmen son dönemde ekim yapılan alanda çok fazla kaşınma oluyor...ekim yaptırdığımdan buyana bu kadar yoğun kaşınma olmamıştı hatta kaşıntı esnasında dökülmelerde oldu... sendede oldumu bu konuda bilgin varmı veya daha önce ekim yaptıran arkadaşlardan bilgisi olan varsa yazabilirmi bunun neden olduğunu...yoksa şampuan değiştireceğim...
  • Bu gün forumu biraz daha detaylı okudum ve saç ekimi konusunda ücretler biraz az gibi geldi bana öyle çok zengin değilim ama saç ekimi geri dönüşümü olmayan bir iş olduğundan dolayı bence yapıldığı zaman kaliteli ve kalitesini ıspatlamış bir yere yaptırılmalı eğer ekim ön kısma yapılacaksa kesinlikle deneyim ve kalite çok daha önemli oluyor. tepe bölgesine yapılan ekimler bir şekilde çok farkedilmez ama ön çizgi işi gerçekten profesyonellik istiyor. Ne kadar sık ekilirse ekilsin ön çizgi düzgün olmayınca ekim belli oluyor.

    Bende kısmet olursa bir kaç ay içinde ekim yaptırıcam şahsen sadece aklımda iki yer var Muttalip Keser ve Dr. Koray Erdoğan fakat henüz Dr. Erdoğan'a hakkında görüş alamadım genelde yabancı sitelerde daha çok bahsediliyor.

    Tabi imkanım elverse tek yaptıracağım yer var oda alvi armani dünyada bir numara zaten orjinalinden güzel yapıyor neredeyse ... ama resmen servet ödemek gerekiyor ;)

    Bu arada Dr. Erdoğan hakkında bilgisi olan?????????????????????????????**
  • mmmas bende o aylarda kaşıntı oluyordu ama dökülme oldugunu hatırlamıyorum.Şampuan olarak sebamed önerdi doktor bana, onu kullanıyorum hala.

    cenk_3406 arkadaşım her aklımıza geleni yazmayalım düşünelim biraz, biraz düşünsen böyle yazmayacaksın.Hamdi bey fue olarak da saç nakli yapmıyor ama nasıl bu işi yapıyor nasıl bilgisi var sence, nasıl benim ve binlerce kişinin saçlarını yapmış.İllaki Hamdi bey yapsın diyorsan ki sadece bu onun için geçerli değil diğer bütün doktorlar için geçerli verirsin 2-3 misli paranın fazlasını aynı işi aynı şekilde 2-3 misli fazlasına yaptırır tatmin olursun.Zaten adam başında sürekli kontrol ediyor onun kontrolünde oluyor herşey.Bu işi yapan hemşirelerin el becerisi doktordan fazla ama bilgi olarak doktorlar daha fazla bilgi birikimine sahip doktorun bilgisiyle hemşirelerin el becerisi bir araya gelince bu iş oluyor.Bu iş böyle anlayacağınız.Yüzde 90'ı Türkiyede bu işin böyle yürüyor.Bazı insanlar uygun paraya yaptırıp tatmin olmuyor, hastenin semtine,dekoruna,ismine ve verdiği paranın hatrına tatmin oluyor.Transmed de 9000 TL. ye yaptırmış adamla yan yana geleyim bir yerde toplanalım yan yana bakın hangisi daha iyi iddia ediyorum aynı saç dökülmüş şekliyle, yöntemle, aynı nakledilmiş greftle daha iyisini yapamazlar.
    Birde ben ne kadar anlattığım halde aynı yere arkadaşlar takılıp kalıyor kalemle şu günde bu kadar nakledildi diye.Peki arkadaşlar bu nakledilen greftlerin hepsi sağ mı?Saçların tamamı çıkacak mı emin oldunuz mu?Bu işi yapan arkadaşların 6 ay-1 sene süreçlerini gördünüz mü?Dr. Hakan Doğanay çoktan yapıyor diyorsunuz ama ben yaptırmış birisinin öncesi sonrası 6 aylık, 1 senelik fotograflarını hiç görmedim.Keşke önceki sayfalarda yaptıran arkadaş periyodik olarak resimlerini tecrübelerini gönderse de bilgi sahibi olsak öncesi sonrası 3 aylık,6 aylık,1sene gibi resim koysa herkese yardımcı olsa.Eğer zaten bu kalemden güzel sonuç çıkarsa (1 haftalık değil) herkes bunu talep edince bu işi yapanlar buna dönmek zorunda kalacaktır.İnsanlar için yani bizler için daha yararlı olacaktır.Yoksa ben sabit fikirli değilim kalem tekniğiyle daha iyi oluyorsa neden yaptırmayalım.Ama öyle 1 haftalık 1 aylık sonuçlarla değerlendirme olmaz.

    bugrahan18 arkadaşım en sahtekar doktor bile gel kalem aldım senin naklini bedavaya yapacağım demez
  • @y_g_t alvi armani bu hususta efsanedir ancak greft başına 10-15 dolar (daha gidip gelmeyi orda kalmayı saymıyorum) normal bir insanın halledebileceği bir iş deği.

    @moy bende doktorlar bedava nakil yapmak için sıraya girdi demedim :)
  • 4-5 gunluk sac ekimi bana sorun yaratirmi normal hayatimda?bir bankanin sinavina girecegim sac ekiminden 4-5 gun sonra.bugrahan pm aticam sana aklimdasin
  • Moy, bilgi için teşekkürler...kaşıntı zaman zaman çok rahatsız edici boyutta çünkü...ben şampuan olarak ekimden hemen sonra 1 ay sabamed kullandım şuanda revita kullanıyorum.

    quote:

    Orijinalden alıntı: bacardimojito

    4-5 gunluk sac ekimi bana sorun yaratirmi normal hayatimda?bir bankanin sinavina girecegim sac ekiminden 4-5 gun sonra.bugrahan pm aticam sana aklimdasin


    evet yaratır...saçında yara kabuklarının en az % 50 si duruyo olacak ve ensendeki yaralarda saç uzamadığı için duruyo olacak...ve renk olarakta ekim yapılan alan normal vucut renginden biraz farklı olacak...ayrıca ekimde yapılan uyuşturma iğnelerinin etkisi hala devam ediyo olacak ve ekim sonrası olabilecek şişme riskinide göze almalısın...
    bence en azından 1 ay fark olmalı hem ensenin toparlanması hemde ön tarafın renginin normale dönmesi için...onun dıuşında ufak tefek problemler yaşayacaksın sivilce gibi küçük şişlikler gibi benimde şu sıralar yaşadığım gibi...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmmas -- 25 Şubat 2011; 18:34:18 >
  • mmmas bu zamandaki kaşıntının bir nedeni de saçların çıkmasından kaynaklanıyor.Özellikle 2 li 3 lü saçların bir greftten çıkması çok kaşıntı yapıyor.Çıktıgı yerde bayagı bir kaşıntıya nden oluyor.Kaşınan bölgeleri bir takip et bakalım saç çıkışı olacak mı?Bende oluyordu aynen böyle.Birde mümkün oldugunca sık sık yıka saçını, ne kadar sıkı yıkarsan kaşıntı azalıyor.Deri yumuşuyor yıkayınca gözenekler açılıyor ve çıkmaları kolaylaşıyor kaşıntı gidiyor.Ben aynı bunları yaşadım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: moy

    mmmas bu zamandaki kaşıntının bir nedeni de saçların çıkmasından kaynaklanıyor.Özellikle 2 li 3 lü saçların bir greftten çıkması çok kaşıntı yapıyor.Çıktıgı yerde bayagı bir kaşıntıya nden oluyor.Kaşınan bölgeleri bir takip et bakalım saç çıkışı olacak mı?Bende oluyordu aynen böyle.Birde mümkün oldugunca sık sık yıka saçını, ne kadar sıkı yıkarsan kaşıntı azalıyor.Deri yumuşuyor yıkayınca gözenekler açılıyor ve çıkmaları kolaylaşıyor kaşıntı gidiyor.Ben aynı bunları yaşadım.


    teşekkürler eğer böyleyse kaşınmaya devam etsin o zaman
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mmmas
    Moy, bilgi için teşekkürler...kaşıntı zaman zaman çok rahatsız edici boyutta çünkü...ben şampuan olarak ekimden hemen sonra 1 ay sabamed kullandım şuanda revita kullanıyorum.

    quote:

    Orijinalden alıntı: bacardimojito

    4-5 gunluk sac ekimi bana sorun yaratirmi normal hayatimda?bir bankanin sinavina girecegim sac ekiminden 4-5 gun sonra.bugrahan pm aticam sana aklimdasin


    evet yaratır...saçında yara kabuklarının en az % 50 si duruyo olacak ve ensendeki yaralarda saç uzamadığı için duruyo olacak...ve renk olarakta ekim yapılan alan normal vucut renginden biraz farklı olacak...ayrıca ekimde yapılan uyuşturma iğnelerinin etkisi hala devam ediyo olacak ve ekim sonrası olabilecek şişme riskinide göze almalısın...
    bence en azından 1 ay fark olmalı hem ensenin toparlanması hemde ön tarafın renginin normale dönmesi için...onun dıuşında ufak tefek problemler yaşayacaksın sivilce gibi küçük şişlikler gibi benimde şu sıralar yaşadığım gibi...

    Bu pazartesi ve sali ekimim var. 6 mart pazar gunude istnbulda sinavim var.antalyada oturuyorum.tecrubeli arkadaslar en kotu ne olabilir?iltihaplana,mikrop kapma,kanama,odem?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bacardimojito -- 25 Şubat 2011; 21:12:06 >
  • Arada 5 gün var riskli bir zamanda yaptırıyorsun.Zamanın çok kısa eğer uyuşturucular dağilmazsa o zamana kadar sınavda sürekli kagıda doğru yani aşagıya bakacagın için yüzüne akabilir ve yüzün gözün şişebilir.Doktora yaptırmadan önce söyle bu durumu, hatta bence ertele ne saçı nede sınavını riske atma, sağlam zamanda yaptır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: moy
    Arada 5 gün var riskli bir zamanda yaptırıyorsun.Zamanın çok kısa eğer uyuşturucular dağilmazsa o zamana kadar sınavda sürekli kagıda doğru yani aşagıya bakacagın için yüzüne akabilir ve yüzün gözün şişebilir.Doktora yaptırmadan önce söyle bu durumu, hatta bence ertele ne saçı nede sınavını riske atma, sağlam zamanda yaptır.

    moy,peki sapka takabilirmiyiz sakincasi varmi?
  • @bacardimojito eğer sınava mutaka girmen gerekiyorsa nakili ertele.git gel yolculuk vs. risk.en ufak çarpma sürtmede grefter zarar görebilir.birde ilaç olayı var tabi.sınava odaklanman zor olacaktır.şapka falan diyorum o da zarar verebilir. tabi ki doktor ve tecrübeli arkadaşlar daha iyi bileceklerdir ama 5 günlük istirahatın kritik dönem için yeterli olmayacağını düşünüyorum. gelecek pm için teşekkürler.

    @mmmas aklıma gelmişti walla acaba saç çıkıyoda ondan mı kaşınıyor diye. moy tecrübesini konuşturmuş yine. bu arada
    quote:


    teşekkürler eğer böyleyse kaşınmaya devam etsin o zaman
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.